Zašto putovanje može biti takva noćna mora za žene veličine u plusu | BA.burnbrightlove.com

Zašto putovanje može biti takva noćna mora za žene veličine u plusu

Zašto putovanje može biti takva noćna mora za žene veličine u plusu

To bi trebalo biti lakše, zar ne? Nakon obilaska više od 70 zemalja, što mislite vječito će biti povjetarac nakon ograničavaju visinu toliko iskustva. Kao plus size putnik, čini se da se sve teže.

Tu je anksioznost u izobilju o letećim - izvan samo u nadi svoj letovi na vrijeme i možete dobiti od tačke A do tačke B bez previše nesuglasica. Za gojaznih i višak kilograma, skakanje u avionu je anksioznost izaziva, uglavnom zbog sve manje avion sjedala. Otišli su od 18,5 inča širine u 2000. Godini na drhtim do nisko kao 16,7 inča na nove avione. Poslednjim raspoloživim podacima iz 2002. Godine stavio prosječnog Amerikanca širine kukova na 20.6 inča. To znači da će biti prosipanje - centimetar ili dva ili tri ukradene iz vašeg susjeda ili visi u prolazu što je više moguće i zaglavio uz prozor.

11 najljepših mjesta na pobegne (Ne, mi ne govorimo o Las Vegas)

Ja sam bio u sredini sjedište na dugih letova (je jednom od Novog Zelanda do LAX) i osjetio mržnju i presude tinja iz mojih kolega reda prijatelji. I odgovoriti držeći rukama preko grudi za vrijeme trajanja leta i trudeći se da ne popustiti. Umjesto da krivi višak kilograma putnika za čvrsto sjedenje, kako bi bilo da pozove aviokompanije za stavljanje profita ispred udobnosti i zdravlja za putnike?

Niko je stalo da se sjedi pored gojazan putnik u takvom skučenom ambijentu. Možete osjetiti čim hodate do oltara na svoj red. Zato sam stalno otimaju za bolje mjesto - dva prazna one zajedno. I provjerite ih na internetu. Pitam na osobu na check-in šalteru na aerodromu i ponovo na vratima. Na brodu, stalno traže mogućnosti za kretanje. Kada čujem blizu vrata aviona, ja pokrećem površine 22 tijelo brzinom gazela onima prazna mjesta.

Višak kilograma putnici mogu da pitam za pojas produžetak. To može biti iskušenje. Stjuardese zaboravite ili su zauzeti. Neki osoblje let je odličan u radi brzo, diskretno primopredaje pojasa. Drugi dolaze sa ekstenzijom visi u punoj dužini. Video sam i vrištala jarko crvene ili žute. Čini se da je pozove na neki putnici da ukaže, pogled i hihot. Ako bih mogao da puzim u zadnjem džepa sjedala i umrijeti, ja bih rado učiniti u tim vremenima.

Eko-odmarališta za Escaping Winter & Spremanje Planet

Tray stolova uzrokovati angst previše. Moje srce tone kad sam baciti jedan dole na let, autobus ili vlak i da je moj trbuh neće dozvoliti da leži potpuno ravno. Kada jede obrok uz čašu vina, to zahtijeva neki spretan upravljanje.

Pitanja transport su samo jedan aspekt putovanja to je sranje kao osoba plus size. Restorani i barovi su prepuna potencijalno ponižavajuće iskustva, od krhke stolice onima dizajniran samo za sitne pušaka. Kad god odem negdje nepoznato, ja skenirati lokacija procijeniti šta opasnosti stolica može čekati.

Plastične travnjak stolice su djelo Sotone u mojoj knjizi. Oni su odgovorni da se probije i bend. Ako nemam drugog izbora nego da koristite jedan, ja se spustim oprezno kao robin perching na gnijezda jaja i usuđujem se kreću. Stolice s naslonima za ruke može biti neugodno. Oni sa čvrstim stranama širom su problematični. Prezirao sam barske stolice, kao što je maleni u obliku slova U one u baru kuk u Vancouveru da prekine cirkulaciju u nogama brzo. Na kraju sam dio stoji i deo oslanjajući se na njih.

Kada putujem i nema potrebe da nosite nešto što nije svoj odjevni predmet, dobijem lupanje srca. Wet odijela, termo onesies za promatranje kitova izlete, kostima na povijesne znamenitosti, pa čak i tzv "jedna veličina odgovara svima" spa haljine jednostavno ne uklapaju neki plus size putnika. Skoro da sam se sledio na smrt radi rakova ribolov iskustvo King u sjevernoj Norveškoj u blizini Arktičkog kruga - mućenje zajedno u znak u samo farmerke i priloženog ski jaknu koja nije zip ispravno. "Ti ćeš biti u redu", rekao je vozač brod. Nisam bio.

Kada je u pitanju određene destinacije, putovanja u Aziji su uvijek zanimljiva za veće putnika. Nedavno odmor u Mijanmaru je bizarno. Imao sam staricu došao do mene i vodi svoju ruku preko mog stomaka, dok na tržištu u Yangon. Zbunjen, pitao sam lokalni vodič o tome. Ona je rekla da je žena vjerojatno nadajući se neke moje bogatstvo i prosperitet (evidentno zbog mog dovoljno težine) će doći njen način, jer mi liči na Budu.

Postoje nekim mjestima gdje su žene plus veličine su boginje. Na Jamajci, muškarci ne kažu, "Bone je za psa; meso je za čovjeka. "Oni se roje na dobro podstavljena dame kao pčele na med. U Parizu, Alžira i Maroka imigranata, od kojih su mnogi vole zaftig žena, jurio me je po cijelom gradu. U Keniji, glavni Masai me je zamolio da se ženi broj 3. Supruga veličine gledalo kao dokaz njegovog bogatstva.

Na drugim mjestima, previše na popis, ja sam zgodan kanal za smijeh. Biti uperen u pratnji smijanje, rips otvoren svake rane sam dobio jer sam bio 6 godina zbog moje težine. Stavio sam na hrabar i pretvarati da me ne boli. Ja mogu pokušati da se razoruža takve presude sa veselo, "Hello! Kako si danas? "Samo mali podsjetnik da sam ljudsko previše. Unutra, umrem malo svaki put i pitam se da li putovanje se isplati.

Povezane vijesti


Post Živeti

Flo iz progresivnog je najjednostavniji kostim Halloween-a uradi to sami

Post Živeti

7 zadataka za outsource kada ste kratki na vrijeme

Post Živeti

Ove 30 kompanija su rangirale kao najbolje mesto za žene koje rade 2018. godine

Post Živeti

Kako 5 žena zastupa vrstu seksualnog uznemiravanja koja je dobila otmicu

Post Živeti

Mogu li tetovaže i dalje zadržati posao? prema ovoj novoj studiji da

Post Živeti

Problem sa melanijskim trumpinim RNC govorom Niko ne priča

Post Živeti

Najbolje destinacije u Americi

Post Živeti

Insajderne savjete o putovanju od stjeća leta

Post Živeti

21 smešne grupe i trio halloween kostimi ideje

Post Živeti

Zašto, da, možete uraditi to sami očevu kartu koja odgovara omiljenoj košulji tate

Post Živeti

6 parova dele kako rade otvorene odnose

Post Živeti

To su 10 najboljih destinacija u SAD od 2018. godine