Tlak daje ženama platformu za prodaju svojih vizija | BA.burnbrightlove.com

Tlak daje ženama platformu za prodaju svojih vizija

Tlak daje ženama platformu za prodaju svojih vizija

Danas, ja sam s ponosom najavljuje lansiranje The Pitch, u toku SheKnows Media video serije nudi žene poduzetnice priliku da podijele svoje poruke sa 80 miliona plus korisnici koji posjećuju naše lokacije svakog mjeseca. A vi, korisnik, daje priliku da vide i reaguju na njih.

Kao i svaka nova ulaganja, The Pitch počela sa iskrom ideju zajedno sa tržišta potrebe. Mentorstvo i povezivanje je osnovna vrijednost u SheKnows (našoj kompaniji mantra je "žena inspirativnih žena"), a mi smo često sastajali sa drugima spremni da svoje ideje i korak dalje. Moj kolega, Samantha skey, naš glavni službenik za prihode, ponudio da pomogne sjajan 25-godišnji poduzetnik Amber Gordonfine-tune njen fond-podizanje teren za Femsplain, onda smo snimali 60 sekundi teren Amber u našoj in-house studio, zatim, u osnovi, mislili smo zašto ne radi to s više žena u većem obimu?

Na makro razini, stvorili smo The Pitch pomoći premostiti jaz između broja poslovnih subjekata u vlasništvu žena u odnosu na muškarce i ubrzati rast preduzeća u vlasništvu žena širom zemlje. Kao što je Samantha kaže, "The Pitch daje ženama s velikim idejama resurse, mentorstvo i publike koja im je potrebna da se dobije veći dio tržišta $ 14000000000000 žene predstavljaju. Ona također pruža učesnicima Pitch vrijedne izloženosti, povratne informacije i usvajanje kupca, omogućavajući [naše] publika biti dio ključne povratne petlje koje poduzetnici moraju brusiti svoje ponude proizvoda i poslovanja. "

Slika: SheKnows // Lea Ann Leming u studiju sa Tanya Van sudu

Nekoliko stvari koje sam naučio kao što smo proizvedeni ove Parcele:

1. Proizvodi su stvarno super (počeo sam već koriste mnoge od njih.)

2. Žene su divlje inspirativni.

3. Teren može izgledati jednostavno, ali je teško kao pakao. Zato smo uključiti Outtakes na kraju svakog Pitch.

4. Ove žene su nezaustavljivi, a ja znam svoje poslovanje će biti dobro.

Pogledajte naš prvi krug Parcele ovde i molim vas komentirati, udio, i pokazati vašu podršku koristeći naš običaj emoji. Teren je otvoren za žene sa neprofitna i za profit ideje podjednako. Na kraju krajeva, naš cilj je izgraditi cjevovod novih poslova i neprofitne organizacije unutar naše rastuće zajednice stručnjaka među nama. Ako želite sudjelovati u Pitch, molim vas dajte mi i Samantha krik u [email protected]

The Pitch će biti u žiži interesa sljedećeg mjeseca na # BlogHer15: Stručnjaci među nama, najveći svjetski proslave žena kreatorima sadržaja, društvenih medija uticajni, poduzetnici, brend menadžera i industrije svetiljke. Hosted by SheKnows Media, # BlogHer15: Stručnjaci među nama će se održati 16.-18. Juli u New Yorku, gdje ćete moći gledati uživo Pitch sjednice, sa šest inspirativnim poduzetnika i panel žena lidera davanje feedback.You mogu snimiti i svoj teren prilagođeni Pitch štand na konferenciji. Idi na http: //blogherconferences.comto registrirajte.

Povezane vijesti


Post Živeti

Imao sam spas od zahvalnosti, ali sam i dalje zahvalan na odmoru

Post Živeti

6 parova dele kako rade otvorene odnose

Post Živeti

Nemojte dozvoliti da se vaš posao nadoknađuje tokom praznika

Post Živeti

Evo kako se zove seksualno uznemiravanje

Post Živeti

7 stvari koje treba ukloniti iz vašeg rezimea

Post Živeti

6 savjeta za sigurno govore na sastancima (čak i kada ste zabrinuti)

Post Živeti

Kako domaćin lov na uskršnje jaje za odrasle

Post Živeti

Zašto ljudi koriste pojmove womyn i womxn umjesto žena?

Post Živeti

Mrzim svoju decu i muž (i to je u redu)

Post Živeti

Ova svilenkasta candla i cimet palica uradi to sami je ono iz čega se pravi sezona

Post Živeti

Koji šefovi gospođe žele da znaju u 25

Post Živeti

Kako biti jaka žena u vreme političkog haosa