Putovanje! ove igre će vas zabavljati tokom svih vaših putovanja | BA.burnbrightlove.com

Putovanje! ove igre će vas zabavljati tokom svih vaših putovanja

Putovanje! ove igre će vas zabavljati tokom svih vaših putovanja

Većina nas se zaglavio iza stola 40-plus sati nedeljno - tako dobiti priliku da udari na otvorenom putu je bomba-Diggity. Vjetar u kosu, priliku da u novim znamenitostima svakom trenutku svakog dana, sloboda bez odgovornosti - ono što je ne voliš?

Iako se čini kao dobra, dugo putovanje nije ništa drugo nego savršen, ostaje istina da postoje trenuci kada je monoton i dosadan bio u autu. Ali kada su naoružani arsenalom smiješno zabavno putovanje igre, putovanje zaista je nagrada sama po sebi.

Daju ovim Pokušajte.

1. Pogodite tko je? (10 pitanja)

Ova igra se može igrati za 2 putnika na vrijeme. Jedan putnik misli osobe, poznati ili lične veze. Druga osoba može tražiti 10 da ili ne pitanja koja ih može dovesti da otkrijemo ko je osoba. Najbolji za početak je obično "Je li ovo osoba ženskog (ili muški)?" Još jedan dobar je "Da li ja znam tu osobu?" Na da ili ne odgovore osnovu toga, igrač može onda suziti ko bi to mogao biti.

Vaš Ljeto Travel Kontrolna lista za Snimanje Road Trip sa psom

2. Hot Seat

Svako može sudjelovati u ovom. Vrućoj stolici je u suštini intervju igra u kojoj je jedan putnik zatražio pet pitanja od bilo koga drugog u auto i moraju odgovoriti. Možete odabrati kako bi se omogućilo veto za jednu, tako da mogu da ne bi bilo super-nezgodna pitanja.

3. A do Z

Cilj igre je biti prvi koji će uočiti stvari duž puta put koji počinje sa svako slovo abecede u redu. A za jabuka, i B za BMW ćete dobiti u vodstvu kao drugi ljudi u automobilu pokušati uhvatiti korak sa svojim ABC poziv-outa usput. Svaki putnik je odgovoran za čuvanje vlastite posjeta, i niko ne može ponoviti istu stvar dva puta.

8 stvari koje će neminovno dogoditi kada ste Road Trip sa decom

4. Waze

Ovo nije standardni ceste putovanje igre, ali to je način da se pomogne drugim vozačima uz svoje putovanje. Wazeis saobraćajnoj aplikaciju zajednici koja omogućuje drugim vozačima u vašem području da dijele prometa u realnom vremenu tipova. Postoje gaming aspekata, kao što je sposobnost da se vide i druge prijatelje u ovom području, tako odmorišta i dolazaka može biti bolje koordinirane.

Ja ću biti uzimanje dugo putovanje od New Yorka do Virginia Beach u septembru, a definitivno će raditi sve ove. Koje su neke od svojih omiljenih ceste putovanje igre?

Povezane vijesti


Post Živeti

5 pitanja da se zapitate pre nego što napustite svoj posao posle bebe

Post Živeti

Trumpov novi budžet mogao bi zatvoriti 100 američkih aerodroma

Post Živeti

Vodič kroz medeni mjesec u Čarlston, Južna Karolina

Post Živeti

Šta uraditi ako se vi i vaš partner ne slažete sa decom

Post Živeti

United airlines preusmjerava djevojke zbog neadekvatne odjeće, aka leggings

Post Živeti

5 jednostavnih, briljantnih načina da osvežite vašu nastavu

Post Živeti

Imaš malo tkanine? pretvorite ga u hladan pojas Boho

Post Živeti

Zahvaljujući Donald trumpu, Kanada zvanično je prekinula internet

Post Živeti

7 razloga da ne čekate da se nakon praznika raspadne sa nekim

Post Živeti

7 glavnih zabluda o radu iz kuće

Post Živeti

16 Ikea hacks koji zaslužuju mesto u vašem domu

Post Živeti

9 inspiracijskih citata iz vaših omiljenih princeza Disney