Jedna (nasumična) stvar Kourtney kardashian neće dozvoliti u svojoj kuhinji | BA.burnbrightlove.com

Jedna (nasumična) stvar Kourtney kardashian neće dozvoliti u svojoj kuhinji

Jedna (nasumična) stvar Kourtney kardashian neće dozvoliti u svojoj kuhinji

Ako pomisao na proljeće-čišćenje čini želite ići u režim dubokog odugovlačenja, može li biti potrebna jednostavan za proljetno spremanje guideor neki domaći organiziranje inspo. Za ovo drugo, možda želite da pogledate na Kourtney Kardashian. Ona ne može biti najpoznatiji njene sestre, ali Kardashian uvijek imao reputaciju kao jedan od odgovornije i organiziranog Kardashians, a prema nedavnom Snapchatvideo, njena kuhinja ostava je čvrst dokaz za to.

19 puta Kardašijanovih prevareni i lagao svojim navijačima

"Mi smo ostava ratovi događa, Kourtney i ja", rekao je Khloe Kardashian u Snapchata pokazuje unutrašnjost ostave svoje sestre, koja istaknutih savršeno usklađen boca Fidži vode, SmartWater, gazirana voda i staklene tegle, koje su pojedinačno označene sa bijelim etikete. Izgleda da je Kourtney Kardashian - ili, usuđujem se reći, je unajmio pomoć - je prilično na vrhu vođenja njenoj kuhinji u savršenoj formi.

U pukne, sestre svađaju oko čije ostave je više organizovani, sa Khloe kaže: "Kourtney je pokušao da me nadmaši", a Kourtney zinging nazad: "Imam!" Khloe nastavlja baciti sjena na Kourtney je sistem označavanja, rekavši da ne bi trebali imati ružne etikete bijele sastojak na prilično staklenim teglama. Isuse, to su neke #FirstWorldProblems ako smo ih ikada čuo. Ali ipak, naš unutrašnji perfekcionista je nekako impresioniran kako netaknutih prostora za pohranu je.

Iako postoje neki skupi-tražim od nehrđajućeg čelika aparati u ostavu, jedna stvar Kourtney nema je mikrovalna pećnica, što je ona ne veruje u. Čekaj, šta? Navodno, ona voli da toplu hranu u toster, što smatra daleko više "čvrste". LOL, OK.

Čuli smo naš sajam udio lud zdravlja zavera, ali one o mikrovalova biti loše za vas definitivno je opovrgnuo mnogo puta. Možda Kourtney i Kellyanne Conway treba da se zajedno i razgovarati o njihovim mikrovalna zavjerama zajedno preko prvog svijeta koktela. U međuvremenu, mi ćemo se vratiti na proljeće čišćenje, a možda ćemo ukrasti trik ili dva iz Kardashians ostava-zaraćenih.

Kim Kardashian razmatra Surogatske u svom nastojanju za više dece

Povezane vijesti


Post Živeti

Kako zamišljeno odgovoriti ako vas neko optužuje za rasizam

Post Živeti

Bitka je za naslov najboljeg božićnog oglasa 2018

Post Živeti

Koji predsjednik vrhovnog suda trampira izbor za žene

Post Živeti

Ovi netflix hacks će vaš Bingeing dovesti do potpuno novog nivoa

Post Živeti

Osećao sam da je moj život punio krug gledajući Božićnu predstavu moje djece

Post Živeti

Ja sam bibliotekar i evo šta treba da se razjasnimo o lažnim vijestima

Post Živeti

Zašto ljudi deaktiviraju svoje Uber naloge

Post Živeti

Ljubazni, molim vas prestani da pitate kada ćemo imati djecu

Post Živeti

11 fleksibilnih poslova savršeno za radne majke

Post Živeti

5 šefova djevojčica koje su uzimale industriju kućnih ljubimaca

Post Živeti

U.s. vojska zaustavlja izgradnju pristupnog pristaništa Dakota

Post Živeti

Kako dobiti povjerenje ubice