Insajderne savjete o putovanju od stjeća leta | BA.burnbrightlove.com

Insajderne savjete o putovanju od stjeća leta

Insajderne savjete o putovanju od stjeća leta

Svako ko je ikad putovao kroz aerodrom je vjerojatno poželio stvari mogle ići malo... Glatko. Bilo da je zaboravljanje stvari koje trebate kod kuće, bori sa svojim poslom pakovanju na sigurnost ili pronalaženje sebe od gladi prije ukrcavanja i čekanja do udaranja visini do čak pogledati čopor pereca, stvarnost se leti nije sve ruže.

Zato smo doprla do Heather, stjuardesa Miami-based gotovo četiri godine. Dala nam je sve najbolje travel tips ona prikupljenih od nje često letenja.

Njena najbolja Savjeti za pakiranje

Ispostavilo se da stjuardese koriste iste trikove smo čuli. "Paket što je moguće, stavite sve svoje tečnosti u 3-unca ili manje boce tako da ne treba baciti kad prolazi kroz sigurnosne nositi lako cipele ubaciti i isključivanje za dan-putovanja i donose zabavu za sebe i / ili porodice ", rekao je Heather. Jedna stvar koju je preporučio da si vjerojatno i dalje ne rade? "Pack neotvorene grickalice svog da se izbegne aerodrom cijene i biti gladni prije i za vrijeme leta."

8 Karijere koje vam omogućavaju da putuju svetom

Ono što ona drži u svom ručnom

Zdravlje je prvi prioritet u ručnom, kaže Heather. "Za dezinfekciju ruku, hitnoj-C, lekovima Možda će mi trebati - aspirin, Tums, vitamine, itd", kaže mi. Nakon toga, stvari koje vam bilo ugodno i pripremili treba dati prioritet: slušalice, olovka, punjač telefona, neka vrsta zabave, sve što je potrebno šminku i spasitelj svih letova, bombone ili žvake.

Kako ona bori protiv suhoće aviona

Naravno, piju vodu, kaže Heather. Možete zadržati mali hidratantnu kremu u ručnom ili torbicu. Nekoliko drugih stvari koje rade čuda prema Heather su "sprej za nos za one super-suho letova i promjene nadmorske visine, kapi za oči, a neki mediciniranu balzam za usne za suhe usne."

Zašto putovanje može biti takva noćna mora za plus-size žene

Najbolje vrijeme za putovanje

Nema velikih insajder tajni, kaže ona. Letovi imaju tendenciju da budu jeftiniji od ponedjeljka do četvrtka i daleko od odmora. Ako pokušavate pronaći neprometnom let, kloni petkom i nedjeljom i "svaki odmor ili sezona u kojoj klinci i fakultete su iz škole."

Kako izbjeći jet lag

Dobiti dobar san pred let, dobro jesti i super-hidrirana ostati, rekla mi je, kao i pokušavaju da ostvare i da cirkulaciju događa na dan leta. "Ako je to dug let crvenih očiju, pretpostavljam par sata nap kad dođem u, a zatim se prisili da ustane i kretanje kako ne bi kasnije te večeri upropastiti snu", rekla je ona. Ona također pokušava da jede na rasporedu ona bi kod kuće. Na primjer, kaže ona, "Ako ste iz New Yorka i odlazak u LA i normalno jesti večeru u 6. Ili 7. Poslije podne po istočnom, cilj za veći obrok u 3 ili 4 pacifičkom".

Ako ćeš da spakujete jedne hrane ili pića, čine ga...

.ginger ale. "Letovi ponekad može ostati bez đumbira zbog svoje popularnosti, a ja ne volim da rizikujem", kaže Heather.

Eko-odmarališta za Escaping Winter & Spremanje Planet

Ono što ona želi si znao za putovanja avionom

Ljubaznost je ključ, kaže ona. "Nemate pojma šta ljudi prolaze kroz ili gdje bi mogli biti na čelu (sahrane, obiteljskim krizama, stresan razgovor za posao ili sastanak, itd.) Fin i uljudan ide dug put i mogu izbjeći mnoge probleme. "

Na upaljač napomena, avioni su samo ne to čist, kaže ona. "Nosite cipele pri izlasku iz svoje sjedište i especiallywhen ide u [toalet.]"

Povezane vijesti


Post Živeti

Šta je bitkoin, i vredi li investirati?

Post Živeti

6 savjeta za sigurno govore na sastancima (čak i kada ste zabrinuti)

Post Živeti

Mogu li tetovaže i dalje zadržati posao? prema ovoj novoj studiji da

Post Živeti

7 unapologetički sjajnih Valentinovih poklona koje su pobedile Biti cool

Post Živeti

Kako se osećam kao biracijalna žena nakon izbora

Post Živeti

Prednosti Biti zahvalan su stvarni - i mogu samo promijeniti vaš život

Post Živeti

Ženski marš na listi Vajtonskog špijuna

Post Živeti

Bethenny Frankel pokreće dobrotvorne svrhe da pomogne ženama u uvredljivim situacijama

Post Živeti

Kako olimpijci oblikuju svetski pregled ovih sportista

Post Živeti

Kako tražiti povišicu - i dobiti ga

Post Živeti

Pročitajte ovo prije nego što se zahvalite veteranu za njihovu službu na dan spomenika

Post Živeti

7 jednostavnih načina da pojednostavite super-hektičnu jutarnju rutinu