7 zadataka za outsource kada ste kratki na vrijeme | BA.burnbrightlove.com

7 zadataka za outsource kada ste kratki na vrijeme

7 zadataka za outsource kada ste kratki na vrijeme

Znamo da imate to-do lista milje dugo - radimo, previše! Koja je kako znamo da bi to bilo šta da bude malo kraće. Jeste li ikada razmišljali o outsourcing neke od tih beskrajni poslove? Nema sramote u zapošljavanju nekoga da preuzme više svakodnevnih zadataka, ostavljajući vam dovoljno vremena da se brine o ono što želite učiniti. Razmislite o outsourcing neke od ovih zadataka dodati tonu dodatno vrijeme za svoj dan.

1. Grocery shopping

Uzmite Stress Out of Your čišćenje Rutinski Uz ovu kontrolnu listu

2. Pranje

To veš košarica je nikada prazna. Kako bi bilo divno da neko drugi preuzme to dugotrajan posao? Većina suho čišćenje nudi operite i oboriti usluga, što znači da će oprati sve normalno pranje i vrate ti ga oduzet i spreman za skloniti. Trošak ovisi o tome gdje ste liveand da li se odlučite da ostavi veš ili imate uslugu Vodite računa o branje ga i otpustiti ga. To mogu dobiti skupo, ali jedna Njujorku stanovnik kaže da je našao pouzdane usluge za manje od $ 1 po poundof rublje. S obzirom da ti ipak morati da plaćaju za veš radite kod kuće (koje računa za vodu sebe ne plati, na kraju krajeva), to je stvarno nije tako velika u trošak.

3. Održavanje travnjaka

Podignite ruku ako želite da pokositi travnjak. Niko? tako da smo mislili. Zaposliti lokalne kompanije da preuzme vaše dvorište rad, a vi ćete imati više vremena vikendom da radim stvari koje volite umjesto robovanje preko dvorišta. Cijene će varirati ovisno o uslugama koje odabrati, ali jednostavan travnjak košenje u prosjeku oko $ 20 do $ 40 po tjednu, i još kompletne usluge, uključujući i stvari kao što su plevi i list puše, imaju tendenciju da će koštati $ 65 do $ 90. Provjerite craigslistor vaše lokalne Facebook stranicama da kompanija u vašoj blizini, ili pitati susjede za preporuke. I ne brini za susjede ste sramoćenja zbog toga što je neko drugi kose travu - oni će vjerojatno biti ljubomoran.

13 načina Ocat može transformisati Kako čistite vašu ponudu

4. Čišćenje

Koliko ste puta sanjario o tome da je sobarica? Zar ne bi bilo sjajno? Vreme je zagristi metak i zaposliti jedan! Većina usluge čišćenja neće pokupiti svoj nered (niko nije savršen, zar ne?), Ali će prašinu, vakuum i očistite vaše kupaonice - velika pobjeda, ako nas pitate. Nacionalne službe poput Molly Maidand Veliko spremanje Authoritydon't post cijene online, ali oni nude besplatno procjene, tako da nema štete u na tome dalje.

5. Pas hodanje

Ne postoji ništa kao što je ljubav psa, ali te četveronožnih prijatelja mogu biti zahtjevan vašeg vremena - a ti uvijek ne imati vremena da daju. Umjesto ostavljajući vaše štene bez njegovog svakodnevno vježba, zaposliti psa Walker kako bi bili sigurni da dobije aktivnost koja mu je potrebna da ostane zdrav. Sites like Roverand Fetchcan stavili ste u kontaktu sa iskusnim pas hodalice u vašem području koji će vaše psa za samo $ 10 po hoda.

6. Knjigovodstvo

Praćenje svoje troškove domaćinstva i plaćanje računa je zadatak vremena (a ponekad i depresivan). Neka neko drugi preuzme taj glavobolja za vas. Ako trebate samo servis koji će vam pomoći zadržati tabova na potrošnju, lokacije kao YNABcan vam pomoći da se za manje od 5 $ mjesečno. Ili, ako želite još više pomoći, svakodnevno novac menadžer može pomoći da preuzme plaćanje račune, balansiranje vaše čekovnu knjižicu, koja se bavi medicinskim naplate odjela i natezao sa kreditorima. Američko udruženje Daily novca Managerscan vam pomoći pronaći pouzdanog DMM u vašem području.

8 Stvari Tvoja baka znali o čišćenje koji su još uvijek So True Danas

7. Razno zadataka

Postoji toliko mnogo slučajni poslove koji proizilaze iz dana u dan. Aparati moraju fiksna, potrebe namještaj sklopljen, automobile potrebno oprati i suho potrebe čišćenja pokupio - a to je samo normalan sedmice. One jednokratne zadatke koje ne možete redovito zakazuje se i dalje može ugovorene koristeći sajtovima kao što TaskRabbitand Fiverr. Ako nemate vremena da se to uradi, te stranice će vam pomoći pronaći nekoga ko će uzeti na zadatak.

Povezane vijesti


Post Živeti

Ovi fleksibilni honorarni poslovi su savršeni za kršenje studenata

Post Živeti

11 stvari koje bi feministkinje trebalo da se pridržavaju za sada, kada je Donald Trump pobedio

Post Živeti

Važne vesti koje ste propustili zbog ovakvih bugarskih izbora

Post Živeti

Na 8 načina učinimo svijetu bolje mjesto 2018

Post Živeti

Vodič kroz medeni mjesec u Čarlston, Južna Karolina

Post Živeti

Najbolje destinacije u Americi

Post Živeti

Šta se događa kada budete sami proveli?

Post Živeti

Zašto ljudi koriste pojmove womyn i womxn umjesto žena?

Post Živeti

United airlines preusmjerava djevojke zbog neadekvatne odjeće, aka leggings

Post Živeti

Znate da ste toksični šef

Post Živeti

Pročitajte ovo prije nego što se zahvalite veteranu za njihovu službu na dan spomenika

Post Živeti

Kako izbegavati političku dramu tokom praznika