7 plejlista za Halloween za svaku vrstu zabave | BA.burnbrightlove.com

7 plejlista za Halloween za svaku vrstu zabave

7 plejlista za Halloween za svaku vrstu zabave

A Halloween party bez ubica soundtrack jednostavno nedostaje perjanica. Želite dati gostima playlistu oni zaista mogu potonuti zube u, bez obzira da li cuing uz muziku na svoj godišnji uredu proslavu ili pokušavaju izvući se svojim najbližim prijateljima na kostim stranke.

Ali znajući gdje početi mogu biti jednako zastrašujuće kao i numere koje pokušavate pronaći. Tu je svakako ne nedostaje zabave i straha-inspirativna glazba plutaju okolo, i internet ima mnogo tamne uglove. Ne brinite, iako - mi smo kopali za vas.

Svi Delicious Halloween Candy Dostupno Right Now

Pogledajte ove sedam spooky liste pesama ćete zapravo želite igrati, poredani prema stilu stranke planirate da domaćin. Trick or treat? Možete biti sudija. [Cue manijakalni smijeh.]

1. Ured stranka

Zadnja stvar koju želite da se dogodi u vašoj godišnjoj uredu Halloween party je za to da se bilo više neugodno. Držite stvari zapali i zabavite se uz playlistu punim nostalgičnih favorita.

2. Jezivo večeru

Vi ne želite svoje goste vrišti preko stolom - osim ako, naravno, oni vrište od straha. Mi smo mali, mi mali. Nekako. Cue se ove proganja ambijentalne pjesme napustiti vaš gost osjećaj divno neizmirene širom večeru.

3. Kids 'stranka

Iako je sasvim prikladno da uplaše Dah od svojih najbližih prijatelja, ne baš žele da ožiljak svoju djecu za život sa slabim izborom Halloween staza. Dajte im ovo optimistična mješavinu glupo i samo malo sablasno pjesme umjesto.

4. Maskenbal

U redu je biti malo cheesy pri odabiru soundtrack za maskenbal. U stvari, to je dio zabave. Ovaj playlist ne uzima sebe previše ozbiljno, koji će vam pomoći da zaboravite na činjenicu da si odrastao osoba obučen kao pirat.

21 osoba Halloween parovi kostimi We Love

5. Odraslih Dance Party

Za ovu stranku, vi želite da ljudi na nogama, ali ne trči prema najbližem izlazu. Eklektičan mashup tople savremene pjesme s izrazito tamnim tonovima će osigurati svoj gala nije potpuno beživotno.

6. Zastrašujuće stranka

Bilo da imate svoju dnevnu sobu postaviti kao ukletoj kući ili jednostavno planiraju da iskoče i užitak u gostima 'krvi curdling vrišti kad uđu, da ćeš žele odgovarajuće intenzivne soundtrack će vam pomoći da postavite strašne raspoloženje. Ove pjesme bi trebalo učiniti trik.

7. Vibey stranka

Znaš šta govorimo, zar ne? To je negdje između odvaćna odrasle ples stranke i one u kojoj želite da pošaljete svima dalje sa noćne more. Ne nužno žele da otvoreno preplašiti bilo koga, ali želite sablasni Vibe večeri da zadržavaju dugo nakon što je stranka završava.

Povezane vijesti


Post Živeti

Jedna (nasumična) stvar Kourtney kardashian neće dozvoliti u svojoj kuhinji

Post Živeti

Voditelj anti-nevjesta za planiranje netradicionalnog vjenčanja

Post Živeti

10 žena deli u trenutku kada su se zaljubili u sebe

Post Živeti

Mislila sam da je ona moja najbolja prijateljica dok je ne moram da je zovem

Post Živeti

Kako olimpijci oblikuju svetski pregled ovih sportista

Post Živeti

Niko ne želi Božićnu karticu o mom životu bez djeteta

Post Živeti

5 najboljih odmora na jezeru za leto

Post Živeti

Zašto putovanje može biti takva noćna mora za žene veličine u plusu

Post Živeti

5 razloga da žene postaju bolje lideri od muškaraca

Post Živeti

Početak vaših rezolucija za fitnes može vam pomoći da vratite u dobrotvorne svrhe

Post Živeti

Rukavice tima olimpijskog tima su izvan našeg razumevanja

Post Živeti

6 jutarnjih magičnih rituala kako biste olakšali stres i poboljšali svoje povjerenje