6 kul načina za istraživanje na otvorenom ovo ljeto o kojem niste ranije razmišljali | BA.burnbrightlove.com

6 kul načina za istraživanje na otvorenom ovo ljeto o kojem niste ranije razmišljali

6 kul načina za istraživanje na otvorenom ovo ljeto o kojem niste ranije razmišljali

Ljeto je pred nama, što znači da je kao sadašnjost nemamo vremena da se napolje i upiti malo sunca. Ovo umereno sezone čini bezbroj aktivnosti moguće. Ali da li ste ikada osjećate kao da provedete svakog ljeta rade iste stvari?

Odrastao sam na blatnjavim avionima jezera Marion. Proveli smo lijeni, mist ljetnih dana podnošenja niz klimave starog pristaništa u užurban linije i potapanja naš ten prste u mutnoj vodi. Ili još bolje, pronalaženje stjenovite hridi, vezivanje ski uže na bor i swinging akciju nesmotren napustiti (sorry, mama).

Sada živi nekoliko kilometara od plaže, jedva prođe dan kad se ne whiling daleko naših popodneva u slanu sprej za surf. I nema ništa loše ni sa jednim od onih klasičnih ljeta zabavama. Oni su prilično idilično, što se toga tiče.

Ovih dana, međutim, mislim da se osećaju potrebu da gura izvan udobnosti poznato. Želim da explorethe na otvorenom - da traži da joj je divlje slavu i stvarno da je upoznam.

Top Wilderness Survival Savjeti Iz zatvoreni Kid

U stvari, ja sam trenutno u procesu prodaje moje kuće, kupovine RV i proveo nekoliko godina sa suprugom i djecu u tow učiniti upravo to. I u našem naizgled beskrajne istraživanja na avanture čekaju da budu imali smo naišli na neke prilično kul ideje.

Dakle, bez obzira da li smo sastanak sa starim prijateljima koledž ili samo sojourning sa našim 6-godišnji i 4-godišnji, ovdje su neke od stvari koje trenutno na našem "mora dobiti van i pokušaj" radara.

1. Geocaching

Ako ste nešto poput mene, vi ste slušali o Geocaching za neko vrijeme, ali jednostavno nisu imali vremena da ga dati iskren pokretu. Ali, hajde, budimo pravi. Svi ćemo dati u ovom kraju, jer je premisa je neodoljivo zabavno - to je lov na otvorenom blago pravi život. Igre oslanja na uređajima GPS-omogućen koji će vas voditi na određene koordinate, gdje se onda pokušati pronaći "geocachea" aka skrivene kontejner. Ono što je posebno fantastičan o tome je da geocaches se nalaze širom svijeta, kao i mogućnosti lokacije su gotovo nikada ne završava. Možete naći jedan ispod svoj omiljeni klupi u parku. Ili alternativno, možda ćete morati uzeti izazov povećanje da dođemo do poslovičnu ćup sa zlatom. Prijavi me!

2. Prikupljanje Junior Ranger značke

Do sada, jedan od najneverovatnijih aktivnosti family-oriented smo otkrili je Junior Ranger programorchestrated od strane sistema Nacionalnog parka. Ovaj program zasnovano na aktivnostima potiče mlade ljude da završe poslove u ono što bi inače bilo tipično park posjete. Kad završe te zadatke, oni prijavljuju svoje odgovore na službenom čuvarske i dobiti Junior Ranger patch i Junior Ranger certifikat. Koliko je tu zabavno? Umjesto da samo prolazi kroz park u zamućenja adrenalina, klinci zapravo uzeti vremena da zaista poštuju svoju okolinu. I dok je program usmjeren ka djecu 5-13, ne postoji bilo koji skup starosna granica, tako veliku djecu mogu dobiti u akciju previše.

3. Speleologija (aka speleologije)

Jeste li znali da su špilje možete posjetiti u gotovo svakoj državi? Od Mammoth Cave National Park u Central Kentucky - najduži poznati pećinski sistem na svijetu - najvišim Amerike podzemni vodopad na Ruby Falls Cave u Tennessee, podzemnim čuda obiluju ako ne možete otarasiti bilo klaustrofobično predrasude. Izaberite složenih prolaza ako idete sa grupe prijatelja ili se fokusirati na razmetljiv stalaktitima i stalagmitima u ulazu područjima ako malo noge su zajedno.

5 najboljih Lake Ljetovanje za ljeto

4. Stargazing

Imam prijatelja. Ona je neka vrsta velika stvar. Pa, možda ne mislim tako, ali sa svakim nedelje, ona me inspiriše da Majka Priroda mom maternjem jeziku. Ona kampovima često, i, što je astronomija fanatik, ona je postavljanje um-puše slike Mlečnog puta preko pustinje Arizone. To je zanimljivo je to - doživjeti takav iskonski nagon da žele da sakriti se u baršunaste crne noći i samo bulji u zvezde. Ali ne mogu zamisliti bolji način da provedem ljeto, ditching ljepljive vrućine i potrošnje večeri danju pušta ogromnost svemira mene skroman.

5. Going off-road

Pješačenje će zauvijek biti omiljena ljetna zabava, ali ponekad to jednostavno nije moguće. Možda si doji koleno ili, hej, to je samo previše vruće. To ne znači da ne možete putovati nepoznate proteže zemljišta i otkrijte kutke i pukotinama u zemlji niste znali ležao u zasjedi. Širom zemlje, off-road ture su spremni i voljni da vas se strmim padinama, kroz talasanje potoka, preko pješčanih pere i niz skrivenih staza. Verovatno ćete dobiti prljav, ali je posebno zadovoljstvo da dolazi iz Windblown osjećaj divljih zemlje nagomilanu na vašoj koži.

Pogledajte neke od najboljih mjesta za ići off-road ovdje.

Kako započeti Kamperke i izgledaju kao da znaš šta radiš

6. Hvatanje veslo

Ako provodite toliko vremena u vodi koja svojim prijateljima i obitelji vic možda biti vodozemac, istražujući na otvorenom može biti tako jednostavno kao grabi vesla. I budimo iskreni, nema manjka vodene putovanja u probati: stand-up Paddleboarding, kajak, kanu, veslanje, cijevi, rafting. Dobiti svoj škrge mokrim i upiti vašem okruženju. Ne samo da je krajolik garantovano biti prekrasna, ali ćete vjerojatno naići lokalni morski život previše. Od nekim mjestima nisu dostupni automobilom ili čak pješice, je dodatni bonus je da ste dobili priliku da iščeprka Insta-dostojan spotsthat nisu tipična touristy obroke.

Ovaj post je pod pokroviteljstvom Land Rover.

Povezane vijesti


Post Živeti

Ovi veganski pekari će vas zamisliti da vašu venčanu tortu

Post Živeti

Eclipse 2018: sve što treba da znate

Post Živeti

Dopustio sam feminizmu da je poslednji put kupio auto

Post Živeti

Tom colicchio nije ljubitelj fensi hrane kod kuće

Post Živeti

Kako ova mompreneur stvara pozitivne promene kroz svoju odjeću

Post Živeti

Kako se osećam kao biracijalna žena nakon izbora

Post Živeti

Ujedinjene aviokompanije odbile su da se ukrcaju u putnikovo emotivno podrsku pauku

Post Živeti

Arianna Huffingtonova vrhunska zdrava hrana, fitnes i saveti za spavanje

Post Živeti

Razmena tajne sestre nije samo prevara, to je nelegalno

Post Živeti

Koji predsjednik vrhovnog suda trampira izbor za žene

Post Živeti

Jennifer aniston: na nama je ono što nas čini srećnim

Post Živeti

Ženski marš na listi Vajtonskog špijuna