10 razloga za tapetovanje prostora iza glavne table | BA.burnbrightlove.com

10 razloga za tapetovanje prostora iza glavne table

10 razloga za tapetovanje prostora iza glavne table

Shvatili smo - pozadina može biti velika obaveza. Iako daje mnogo izgleda, to može biti ogromna investicija. To može biti prilično skupo da završi cijeli svoju sobu u pozadinu, što je razlog zašto smo veliki ljubitelji tapete naglasak zidova. Možete se prijaviti veliki otisak ili oblik za jedan zid u svojoj sobi i boje preostale tri - mnogo više pristupačan način da dobijete izgled. U vašoj spavaćoj sobi, predlažemo koristeći pozadina iza uzglavlja, što može dovesti toliko ličnost u prostoru.

Dati izjavu withthe mornarice mramorirano wallpaperJojotastic koristi u svojoj spavaćoj sobi. Ovaj talas poput obrazac - mramornom pruga u navyby Rebecca Atwood - daleko od suptilnih; to je hrabar i umirujuće. Dodajte malo ekstra žalbu hrabar mesinga uzglavljem. Objesiti komad vintage nude umjetnička djela iznad kreveta i uzeti u obzir vaš prostor završio.

Osam Rasadnici Gdje Wallpaper krade Show

Ovo roomhits sve visoke note. Kada sortiranje kroz sve opcije pozadinu tamo, počnite tako što ćete izabrati onaj koji ti je omiljena boja. Ova nijansa dragulj napregnut je bogat i kraljevski. Da bi dizajn pun krug, izvući boju iz obrasca pozadinu i slikati ga na susednim zidovima.

Probajte Cloud Print iza headboard.A sivi i beli oblak wallpaperlike obrazac koristi TFAD Architectsin ovog Sydney, Australija, dom je savršen za spavaću sobu; pruža miran vibracije. Za pogon dom koji udoban i komforan vibe, držite materijala na minimum, a boje neutralna.

Možda je tvoja soba je potrebna someexploded florals na wallslike Jennifer Decor Gold Designs ovdje koristi. Dizajnirati sobu oko masnim slovima, počnite sa pozadinu, a ostatak će se povući zajedno vrlo lako. Ako ste u potrazi za postizanje sličan izgled, ali sa više muškog vibra, pokušajte pejzaž stil iza kreveta.

15 najboljih Pozadine smo Seen This Week

A šik, neutralna floralprint čini veliki prostora za goste. Accessorize s nekim glam rasvjetu, a vi ste sigurni da imate prostor koji će svi biti zavidni.

U svom LA kući, Monika Wang (koji je interniran za Emily Henderson) odabrala wallpaperby Samantha Santana Creativethat stvarno iskoči. Ove razbacane cvjeta uljepšati vaš prostor odmah. Mjesto ovaj obrazac iza krevet i opremiti prostor s neutralnim posteljinu.

Ne možemo dobiti dovoljno od ovoga spaceby Amber Interijeri. Pink je savršen pop boja za dodavanje iza uzglavlja. Moramo priznati da ovaj prostor čini nas maliice ljubomorni na tinejdžerka koja živi u ovoj sobi.

Kelly Wearstler je kraljica cool, a njen dizajn kanala pozadinu u jezeru i beigeshowcases da nervozan i glamurozan Vibe. Postavite ovu print iza uzglavlja da za žarište privlači.

13 Pozadine Dizajniran za djecu da ćete Want za sebe

Ako radite sa anirregular zid, ne pokušavajte da ga prikrije - umjesto toga, ističu to. Nanesite malo štampani tapeta na zid, poput Alison Allen, osnivač Deuce gradovi Henhouse blog, da li je, i neka ga ukrade show. Postavite krevet protiv ovih cvjeta i pripremiti se za mirnu noć zzz.

Povezane vijesti


Post Živeti

8 stvari koje tvoj pametno pametan prijatelj želi da zna za odmor

Post Živeti

Nedostatak Biti samac o kome niko ne govori

Post Živeti

Više od 50% svih menadžera za zapošljavanje je ispod 35 godina - evo šta traže

Post Živeti

Ove 30 kompanija su rangirale kao najbolje mesto za žene koje rade 2018. godine

Post Živeti

Osećaš se bespomoćno nakon izbora? evo šta treba učiniti

Post Živeti

13 najboljih kuhinja koje smo videli 2018

Post Živeti

11 sjajnih poklon ideja za vašeg pomoćnika

Post Živeti

Mislila sam da je ona moja najbolja prijateljica dok je ne moram da je zovem

Post Živeti

Voditelj anti-nevjesta za planiranje netradicionalnog vjenčanja

Post Živeti

Želite li poboljšati svoj brak? ponašajte se kao da ste sami

Post Živeti

Zašto nije u redu da se smatrate devojkom šefom

Post Živeti

Malo stvari koje možete učiniti ove nedelje da proslavite crni istorijski mesec