10 jednostavno divnih stvari koje se događaju samo u leto | BA.burnbrightlove.com

10 jednostavno divnih stvari koje se događaju samo u leto

10 jednostavno divnih stvari koje se događaju samo u leto

Ah, ljeti. Kada je srednji mjeseci ove godine roll oko, da poznati osjećaj počinje da uhvatite - iščekivanja sunčanoj zabava to je sigurno da.

Ali to nije samo toplije vrijeme čini ljeto tako posebnim. Umjesto toga, to je oko milion malih stvari koje se drži svoje duše i daju ovom efemerne sezone smisao magije. S obzirom da nemamo prostora da ih sve navesti, ovdje je 10 jednostavno divna razloga da voli ljeto.

1. Hladi u moru

Slika: Giphy

To je način na koji možete probati soli na usnama i kako rade u plitkim surf protiv povlači plime čini da se osjećate kao Majka Ocean je doslovno vuče nazad u njenu puta. To je prekrasan daha koja dolazi iz gaženje protiv valova. I to je način na koji, dugo nakon noge udario suvi pesak, kosa trbušnjaka i čini da se osjećate kao sirena.

2. Chasing munja bugova

Slika: Giphy

Počinje u mističnu sata dana kada sunce počne da tone, krvarenje joj boje preko dusky neba. Zrak zgusne uz brujanje hor cvrčaka i žaba i ako imate sreće, sitne tačkice svjetlosti buši mastiljavim noć. Postoji li nešto što snima čudo djetinjstva više od krijesnice?

Najbolje kreme za sunčanje za djecu

3. Sippin 'ledeni čaj

Slika: Giphy

Najveći jednostavna zadovoljstva u životu uvijek će uključivati ​​slatki predah koji dolazi iz čašu ledenog čaja na vrućih ljetnih dana - po mogućnosti iz Mason teglu i idealno sedi na tremu negdje trgovanje priče (čitaj: ogovaranje) sa srodnim dušama. Ovog ljeta smo super uzbuđeni da bude Sippin "na NESTEA breskve okusom Teabecause jedina stvar koja bi mogla napraviti ledeni čaj više letnje je breskve. Duh.

4. Ugrizla u sočno parče lubenice

Slika: Giphy

Možda ćete moći kupiti lubenice ostala doba godine, ali ništa se poredi sa savršenstvo ljeta zrelog lubenica. Bilo da ga jedem parče ili isecite ga na sredini i kopaju pravo u srce viljuškom, ljetna lubenica samo ima bolji ukus. Tako je dobro, u stvari, da ti ne smeta ljepljive-slatki sok koji se spušta i kaplje s lica.

50 Stvari Deca bi trebalo da barem jednom ovog leta

5. Sjedeći kroz letnje oluje

Slika: Giphy

Ljeto oluje smjena energija u zraku, što sve su mi teške iščekivanja. Postoji čak i opojan, organski miris koji nosi u vazduhu pred nebo pustio, zar ne? Kada je kiša konačno dođe, čini se da izmamiti uzdah olakšanja jer se odbija od lišća i gasi tople zemlje.

6. Zadremati nakon dana provedenog na suncu

Slika: Giphy

Tu je prekrasan iscrpljenost koja dolazi iz dana provedenog ispod ljeta suncem. Bilo da je potrošeno obrađivanje vrt, prikupljanje školjke na plaži sa svojom decom ili jednostavno visi u dvorištu, vremena na suncu u ovo doba godine donosi neke od najvećih čvrst san bilo ko od nas neće iskustvo.

7. Vožnja sa spuštenim prozorima

Slika: Giphy

Ili ako vaš vožnje ima uklonjivi krov, sa spuštenim krovom. Jer toplo kao u zrak van je i kao hladan kao AC puše, ništa mi se kao dobar tokom ljeta kao brze automobile i slobodu. Crank That radio i pojas hitova na vrhu vašeg pluća!

8. Rastezanje kasnog popodneva roštilj u sve-večernji roštilj

Slika: Giphy

Možda ne sezone ohrabruje dugotrajan više poput ljeta radi, a ni u kom slučaju je bolje prilagođen za ležerno dangubljenja od ljeta roštilj. Kada imate otkaz se roštilj, nekoliko osvježavajuće piće i neke dobre prijatelje, dobro, vi ste prilično je sve.

9. Buđenje uz zvuke travnjaka se pokošene

Slika: Giphy

Iako je ovo možda neće biti dobrodošao zvuk bilo koje druge koje doba godine, ima nešto u buđenju na stabilan brujanje kosilicu koja čini dan osjećati prepun mogućnosti. To ne boli da prati tu zvuk je suštinski ljeto miris: miris svježe pokošene trave.

18 Lazy Roditeljstvo trikovi You Can Get Away With This Summer

10. Odlazak na ljetni odmor

Slika: Giphy

Znate, onu vrstu putovanja gdje šal dole hot-dog i snijeg konusa od uličnog prodavača. Natovariti na kičaste suvenire iz preskupi suvenirnica i da nema nikakvih briga u svijetu o tome ko misli da si turista. Letovanja su napravljeni za što u ovom trenutku, gdje god ti trenuci mogu biti.

Ovaj post je pod pokroviteljstvom NESTEA.

Povezane vijesti


Post Živeti

Dan zahvalnosti koja će učiniti da vaša porodica bude manje čudna

Post Živeti

9 Badass žena koje nam sada veruju u čovečanstvo

Post Živeti

Zašto je sasvim dobro što si srušio na poslu

Post Živeti

Nošenje ovog na intervju može vam pomoći da započnete posao

Post Živeti

Kako tražiti povišicu - i dobiti ga

Post Živeti

7 načina za neverovatan boravak

Post Živeti

Arianna Huffingtonova vrhunska zdrava hrana, fitnes i saveti za spavanje

Post Živeti

United airlines preusmjerava djevojke zbog neadekvatne odjeće, aka leggings

Post Živeti

Zašto ja učim sebe da budem manje dostupan svima

Post Živeti

7 unapologetički sjajnih Valentinovih poklona koje su pobedile Biti cool

Post Živeti

5 šefova djevojčica koje su uzimale industriju kućnih ljubimaca

Post Živeti

Svaki kupon biće potreban za odličnu zahvalnost