Upozoravajući znaci vaši problemi u detinjstvu uništavaju vaše odnose | BA.burnbrightlove.com

Upozoravajući znaci vaši problemi u detinjstvu uništavaju vaše odnose

Upozoravajući znaci vaši problemi u detinjstvu uništavaju vaše odnose

Bez obzira da li dolaze od nasilnog porodice ili samo "normalni" disfunkcionalne porodice, pitanja djetinjstvo može stvoriti probleme u svim područjima svog života, ako niste oprezni. Evo nekoliko znakova upozorenja da je vaša "pitanja" su oštećenje odnose i da je vrijeme da se dopre i dobiti stručnu pomoć.

Ti si jedini koji ima problema sa svojim saradnicima ili šef

Ako ste u radnom okruženju i to izgleda kao da ste jedini koji ne mogu dobiti uz određena osoba ili ličnost u tvojoj kancelariji, možda bi bilo vremena da razmislim o razgovoru sa nekim izvan svog rada procijeniti da li su tvoja osećanja legitiman i da li vaša reakcija mogla biti u vezi sa svoje prošlosti. Ako si odrastao u neprijateljskom porodičnoj situaciji, ponekad imaju neprijateljski šef ili kolega je okidač za pitanja djetinjstva.

Mogu li zaista dobiti više od trauma iz djetinjstva? >>

Zabavljanje izgleda ide nikuda - ili ćete završiti sa istim tip osobe

Ako ste poznati po tome što samo odluka kroz prva tri datumi s nekim, onda nikada ne dalje, pitanja djetinjstvo može biti problem. Ili, ako ste uvijek završavaju sa istim tip osobe, možda pokušavaju da rade nešto iz svoje prošlosti. Često smo privlači isti tip osobe, jer na nesvesnom nivou su nas podsjećaju na nekoga iz naše prošlosti. Mnogo puta je ta osoba netko koga smo imali sukob sa, koji nikad nije riješen. Ako ste u nasilnoj vezi, nazovite Hotline Nacionalna nasilja u porodici za pomoć: 1-800-799-SAFE (7233). Oni vam mogu staviti u kontakt sa profesionalnim koji vam može pomoći da se sigurno i vam pomoći identificirati znakove upozorenja nasilnoj vezi.

5 koraka za izradu mir sa svojim ocem >>

Vi prijatelji imaju, ali ti nisu bliski sa njima

Ponekad kada dođemo od nasilnog ili disfunkcionalnih kući, imamo problema u prijateljstvima kao i intimnih odnosa. Ako imate pravi probleme i održavanje prijatelji, to može biti signal dublji problem. Razmišljati o prijateljstvima iz prošlosti - odakle su kvare? Kakav je bio vaš uticaj na odnos? Toksični odnosi su također znak da možda imate problema djetinjstvo postaje na putu prijateljstvo.

Kako pusti prijateljstva koja boli vaše zdravlje >>

Vi ste preselili daleko od svog djetinjstva, ali i dalje osjećaju mukama

Čak i ako su se preselili daleko od svog djetinjstva i to je godina od bilo kakvog sukoba, ne potcenjivati ​​moć ranog odnosa u vašem životu.

Family - dobro, loše, ili malo od oboje - osigurava strukturu za koliko smo se i drugima da razumiju do kraja naših života. Dobra vijest je da se uz pomoć profesionalnog možete naučiti kako promijeniti neke od tih obrazaca razmišljanja i stvaranje novih i zdravih odnosa bez obzira na svoje godine. Obratite se licencirani profesionalni u vašem području za više informacija i da se pomogne izgradnju zdravih odnosa.

Više o zdravim odnosima

Prevladati toksični odnosa biste poboljšali relationships5 Razlozi prijateljice su importantStay emotivno uklapa u grupne terapije

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Dojenje nakon c-sekcije može pomoći u ublažavanju bola

Post Zdravlje

Kako jesti zdravo bez žrtvovanja vašeg društvenog života

Post Zdravlje

6 jednostavnih opcija za hranu i piće koje promovišu neverovatno zdravlje vagine

Post Zdravlje

Na kraju - šminka za vašu labiju koja vam zatvara u toku vašeg perioda

Post Zdravlje

Antibiotike koje biste želeli da izbegnete tokom trudnoće

Post Zdravlje

Hoćeš da izgubiš težinu? ove jednostavne izmene u načinu života su odličan početak

Post Zdravlje

Ova online seks škola želi da vam pomogne da obesiš sramotu i stigmu

Post Zdravlje

Kako mi je poboljšalo moje zdravlje, pomoglo mi je da regulišem moj period

Post Zdravlje

Nije me briga ako Zumba više nije kul - još uvek je volim

Post Zdravlje

Ovo su najprostija mesta u vašoj kući

Post Zdravlje

6 stvari koje vaš gyno želi da prestaneš raditi, kao sada

Post Zdravlje

Moj period krvnih ugrušaka se pogoršao sa godinama