Pametni kondom je kao kutija za penise | BA.burnbrightlove.com

Pametni kondom je kao kutija za penise

Pametni kondom je kao kutija za penise

Ako ste ikada imali seks sa osobom sa penisom i misli: "Ovo je u redu, ali ono što bi zaista poboljšati ovo iskustvo će se znati je prosječna brzina udarce", imate sreće.

U samo jednom kratkom mjesec dana, pametan kondom prsten zove i.Conwill postanu dostupni. Obećava da će dodati više podataka u spavaću sobu - gdje i pripada. Ali ne boj, odmor kupci: Možete "registrujete interesa" sada i biti prvi koji će znati kada je službeno udari na tržištu. Proizvod prodaje za $ 80.99.

Jasno, ime bi trebalo da prevede na "ikona", ali sam pročitao kao "Ja con", kao u "Ja con ljude da misle da treba imati seks sa mnom", ili pojednostavljeno načina da vaš partner da ste su zatvoreni.

Zapanjujuća Rise kod beba rođenih sa sifilisom

Je descriptionon britanski Kondomi stranice otvara ažuriranu verziju klasične Upravnik prodaje teren:

"Jeste li se ikada zapitali koliko kalorija ste gori tokom odnosa? Koliko prodore? Brzinu udarce? Trajanje vaše sesije? Frekvencija? Koliko različite pozicije koje koristite u periodu od nedelju dana, mjesec ili godinu? Ikada zapitali kako ste stog do druge ljude iz cijelog svijeta? "

SAMO svaki prokleti dan. Reci mi još, fancy britanski narod!

Kako se ispostavilo, i.Con ima mnoge funkcije, iako nijedna od njih kao stvarni kondom. Ovo sokoćalo je prsten koji se nalazi preko baze kondoma (prodaje se zasebno), i, prema navodima proizvođača, je "izuzetno udoban, vodootporan i lagan."

U osnovi radi isto kao i bilo koji nosivi fitnes-uređaj za praćenje - mjeri različitih varijabli tokom seksa, koji se zatim prenose putem Bluetooth na i.Con aplikacije, tako da možete pregledati i podijeliti svoje rezultate rada. Imate opciju čuvanja podataka o performansama anoniman, ali nešto mi govori da ljudi koji koriste ovaj uređaj su verovatno u konkurentne komponentu dijeljenje - u tom slučaju, možete ga dijeliti sa setom grupom prijatelja ili samo da ga javno.

To je doslovni takmičenje virtualne kurac-mjerenje.

Ravno Žene Orgazam Manje od bilo koje druge grupe

Dakle, hajdemo na dobre stvari: Šta i.Con pratiti? Ispostavilo se da je, mnogo, uključujući i kalorija tokom seksa, i brzina i prosječna brzina udarce, ukupan broj udarce, obim, prosječna temperatura kože, različite pozicije koja se koristi i učestalost i ukupno trajanje seksa sesija.

Proizvod je u potpunosti prilagodljiv različitim opsezima, naknada za oko sat vremena i traje 6 do 8 sati "live" korištenje - što, za neke, moglo prevesti do nedelja ili čak mjeseci korištenja između punjenja.

Mashablereported da programeri iza tvrdnje uređaj su u završnoj fazi medicinskih testiranja imaju i.Con dvostruko kao indikator STI, iako ne govorim koliko bi ta komponenta raditi.

Konačno - ruž za usne za Vaše Labia To Ljepila li zatvoriti Tokom menstruaciju

Da senzor STI biti pozitivan razvoj u seksualno zdravlje? Apsolutno da bi. Ali ja ga kupiti? Ne. Ali, znate li šta doeswork? Se pojavio u klinici ili ured svog lekara ili Planirano roditeljstvo i dobijanje test stvarne krvi. No, to nije tako zabavno kao robot kondom, ali barem znaš da je to tačno.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Zašto francuska modna zabrana modela veličine 0 nije korak napred

Post Zdravlje

6 puta zlatne devojke bile su ženski zdravstveni pioniri

Post Zdravlje

Evo kako se baviti vašim ginom posjetiti anksioznost

Post Zdravlje

Prilikom izbora kože vaša anksioznost je vidljiva svima

Post Zdravlje

Moramo razgovarati o materinstvu za osobe sa invaliditetom

Post Zdravlje

Vodič za najbolju poziciju

Post Zdravlje

Upoznajte organizaciju koja dovodi crne žene da razbiju hljeb

Post Zdravlje

Šta očekivati od vašeg ultrazvuka od 20 nedelja

Post Zdravlje

30-minutni početnik Zumba rutine možete učiniti kod kuće

Post Zdravlje

Kako kontrola rađanja može uticati na vaš san

Post Zdravlje

Hoće li ovaj ai robot zameniti godišnju razmenu papa?

Post Zdravlje

10 stvarnih razloga ljubljenje je zapravo dobro za vas