Ovako je potrebno da se izgubi praznična težina | BA.burnbrightlove.com

Ovako je potrebno da se izgubi praznična težina

Ovako je potrebno da se izgubi praznična težina

Među mnogim fraze koje nam daju razlog za zabrinutost zbog zime - poput letnjeg računanja vremena, poklon shoppingand mećava prognoza - zima weightis definitivno jedan od najgorih. Nosi sa svim negativnim posledicama u-trenutak sezonske zadovoljstva njemu, Pudge mnogi od nas stavio na tokom praznika nije samo kratkoročni kvarim zabavu - to može biti i duži rok zdravstveni problem. Prema researchrecently objavljena u The New England Journal of Medicine, prosječan američki težine početi raste u novembru, vrhunac u decembru i januaru i može potrajati i do pet mjeseci da izgubi.

Preko Lululemon? Vjerovali ili ne, postoje alternative

Istraživanje je obuhvatilo gotovo 3.000 učesnika u SAD-u, Njemačkoj i Japanu, i otkrio da je u periodu od 12 mjeseci, obrasce težina šiljcima za vrijeme državnih praznika. U sve tri zemlje, težine porastao u roku od 10 dana nakon Božića i skočio u toku pojedinačnih kulturnih proslave kao što su američki Dan zahvalnosti, Golden Week Japana i Uskrs u Njemačkoj. Dok je prirast sama ne može biti šokantan - na kraju krajeva, mi smo u iskušenje ukusna stranka snacksand hladnom vremenu udobnost foodall sezone - to je koliko je potrebno ljudi da se oporavi da je to bila crvena zastava istraživačima.

Iako je većina učesnika izgubio somewinter težina - do pola od onoga što oni bi dobili - u pet mjeseci nakon praznika, a ostatak od onih viška kilograma visila preko ljeta i kasnije. Do tog trenutka, opet pasti, a mi smo da počne nova sezona praznika debljanja. To je začarani krug koji može biti teško na tijelu (da ne spominjem svoj ormar).

Ja sam odrasla osoba koja još uvijek ne može promijeniti u svlačionici

Implikacija: To je pametnije i lakše odagnati one funti na prvom mjestu nego naporan rad kasnije izgubiti njih, saysresearcher Brian Wansink, Ph.D., Cornell hrane i direktor Brand laboratoriju. "Umesto da Rezolucija Nove godine, da u rezoluciji oktobra", ukazuje on. "To je lakše izbjeći odmor kilograma zajedno nego da ih izgubiti nakon što su se dogoditi." A ako ste zabrinuti da sama volja nije dovoljno da vas prisili da preskočite taj sir pladnju, evo nekih besplatni workoutsyou možete učiniti u svojoj dnevnoj sobi - jer budimo pravi. Niko neće da slog u teretanu kada je 20 stupnjeva i snijeg.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Kada je najbolje vrijeme da dobijete grip?

Post Zdravlje

Zašto je rekreativna upotreba marihuane u usponu sa bebom

Post Zdravlje

6 jednostavnih opcija za hranu i piće koje promovišu neverovatno zdravlje vagine

Post Zdravlje

Janet se potrudila da promeni svet putem pripovedanja

Post Zdravlje

Možemo biti jedan korak bliže vakcini protiv gonoreje

Post Zdravlje

Navodni seksualni zločini Harvey Weinstein-a doneli su uspomene na moje zlostavljanje

Post Zdravlje

Da li tvoja omiljena TV emisija utiče na bezbedno korišćenje seksa?

Post Zdravlje

Trumpovi izbori pokreću bivše članove kulta

Post Zdravlje

Ešli Graham udara natrag na instagram trolls koji su sramotili svoje trening video snimke

Post Zdravlje

Šta biste trebali znati o dojenju sa implantima dojke

Post Zdravlje

5 smešnih menstrualnih mitova, uništenih

Post Zdravlje

Kako jesti zdravo bez žrtvovanja vašeg društvenog života