9 proizvoda bez upotrebe ruku koji će vam omogućiti hidrataciju tokom dugog perioda | BA.burnbrightlove.com

9 proizvoda bez upotrebe ruku koji će vam omogućiti hidrataciju tokom dugog perioda

9 proizvoda bez upotrebe ruku koji će vam omogućiti hidrataciju tokom dugog perioda

Ima milion stvari koje mogu poći po zlu za vrijeme lijepo, dugoročno (potreba za pauzu kupaonicu, ekstremni umor, lista ide dalje), međutim, da suše grebanje osjećaj na stražnjoj strani grla kad si miljama daleko iz vode može biti najgore. Ali ko je dovraga želi da uništi njihov korak noseći bocu s vodom veliki ol '?

Srećom, postoje i druge opcije za vuču svoj hidrataciju. Nažalost, znanost tek treba doći do savršenog sprava, tako da je sve o vaganje prednosti i mane onoga što moramo raditi. Pogledajmo ovo.

1. Ručni boca

Slika: Orange Mud

Nosi bocu vode (u ruci, a ne šorc) je očigledan rješenje, ali svi znaju da li trčite dovoljno dugo da bi vodu, nećeš da žele da ga nosite u ruci tako dugo.

Prednosti: Ova productnot ima samo jednostavan traku da zadrži bocu čvrsto u ruci, ali zaobljeni dizajn čini udobnije, dajući prste a ostatak - tako da možete fokusirati na vođenje umjesto držeći bocu. Bonus: Tu je dual elastična džep za držanje telefona, gelovi, ključevi i gotovinu. (Orange blato, $ 30)

Cons: Vi uvijek nosite bocu vode u ruci. Ikada raditi sa rukom težine? Da.

Zašto Trčanje Makes You izmet

2. Torbicu

Slika: Road Runner Sports

U redu, tako da niko neće otvoreno pozvati R-Gear Full Throttle boca Packa "torbicu", ali ako se sjećate da Disneyland sa svojim roditeljima u 80-ih, odmah ćete ga prepoznati po slavno funkcionalne modni detalj je.

Prednosti: Ovaj paket pojasevi oko struka sa ergonomskim džep da držiš bocu s vodom u neposrednoj blizini - ne bolan sve mašući oko. Ona također ima prostraniji džepove i više opcija za pohranu kao ključeve. Pozicioniranje boca protiv vašeg donji dio leđa omogućava vam da nosi bocu većeg kapaciteta. (Road Runner sporta, $ 31)

Protiv: Feeling bućkuriš vodu na leđa je neugodno, a dok ja ne bih rekao da je to teško, dostigavši ​​oko leđa nije baš tako zgodan kao što je upravo dizanje ruku.

3. Ranac

Slika: Backcountry

Iako grba kamile je ispunjen masnoće, a ne vode, sisavac pustinja-stanova i dalje ne zna stvar ili dvije da ostanem hidrirati na duge staze (ili ambles). I nose svoju vodu na grbu - hm, natrag - je vjerojatno najudobniji i zgodan način je da vam voda pri ruci.

Prednosti: Camelbak je Circuit hidrataciju Vestdistributes težinu vode preko leđa, koja vam omogućuje da nose više vode s manje nelagode, mućkanja i uznemiravanje. Ruksak može nositi puno dodatnih stvari kao laganu jaknu, farova i rezervne čarape. Osim toga, "slame" se nalazi odmah pored vaše isušeno usne. (Backcountry, $ 90)

Protiv: Jeste li ikad pokušali pranje jednu od ovih stvari? Ona može (i treba!) Da se uradi, ali to nije tako lako kao bacanje boce u mašinu.

4. Hidrataciju pojas

Slika: Walmart

Kukovi su super zgodan stvari imaju. Oni pomažu rođenja bebe, oni rock tijelo-con haljinu i ballroom plesači će biti izgubljen bez njih. Osim toga, oni su super za nošenje vode! (Awkward segue? Ti si dobrodošao.)

Prednosti: možete prilagoditi beltto držati bilo gdje jedna ili četiri male boce. Manjih veličine kontejnera vam omogućiti da racionira vodu bolje i ugodnije distribuirati težinu, a njih i dalje držeći pri ruci. (Walmart, $ 40)

Protiv: Možda sam pokrenuti smiješno, ali uvijek kucam strani boce sa mojim rukama.

5. Boca za vodu grudnjak

Slika: Hydropocket / Etsy

Morate nositi grudnjak kad pokrenete u svakom slučaju (da, ti), pa zašto ne bi to učiniti dvostruko dužnosti nosi bocu s vodom na leđima?

Za: low-profile mesh pocketmeans ovaj grudnjak izgleda dobro sa ili bez boce sakrio u njemu, savršen za žene koje vole da radi sa samo grudnjak kao svoju top. Nema dodatnih slojeva, trake ili pakovanja potrebno. Plus, to je jedan od najpristupačnijih stvari na ovoj listi. (Hydropocket / Etsy, $ 20)

Cons: Nemam pojma kako će to raditi sa košulju.

9 Savjeti koji će Vaš Sljedeća Run još bolji i uživanje

6. Bedra futrola

Slika: Orange Mud

Trkači su poznati po svojoj jaka, moćna noge, tako iskoristiti da mišića koristeći ga tote vodu.

Prednosti: Ovaj proizvod je roman ideaand za ljude koji ne mogu ili jednostavno ne vole nošenje stvari na leđima, struka ili ruke, to je lijepo imati druge opcije. Plus, koji ne želi da se osjećaju kao super-tajni špijun na svojim Run? (Orange blato, $ 70)

Cons: Ja. Znam o ovome, momci. Ako ćeš imati opasač, zašto ne samo pričvrstite bocu s vodom da ga i preskočite butine? Plus, Chafing izgleda kao pravi problem. Ali, ja nisam probao ovo, pa možda je to nevjerojatno udoban.

7. Grudnjak sa džepovima

Slika: Neiman Marcus

Sise su super zgodan stvari imaju i najviše cure znaju praktičnost stashing nekoliko potrepština u grudnjak.

Prednosti: North Faces 'Držati-N-Go brafeatures interni dvoslojni džep centar grudi za spremanje Essentials. (Neiman Marcus, $ 22)

Protiv: Džepovi su male-ish, tako da kada je u pitanju hidratacije, verovatno si zaglavio sa samo energetski pucao u dekolte.

8. Prsluk

Slika: Orange Mud

Ažuriranje voda u blizini vaše Težište je i zgodan i udoban i pojas drži sve na mjestu.

Prednosti: boca vode su vezan za svoj backfor maksimalnu praktičnost uz dosta memorije. Imate i udobnost paklu, ali boce su lakše oprati i zamijeniti. (Orange blato, $ 135)

Cons: Nisam siguran koliko je ugodno će to biti za svakoga sa većim grudima - ili grudi na sve, što se toga tiče.

9. Voda grudnjak

Slika: Amazon

A grudnjak ispunjen tekućinom nije baš novi izum, ali dodavanje fleksibilnog slame to uzima od jednostavnih sisa-buster za hidrataciju pomagač. I dok je ovaj sportski grudnjak se prodaje za šunja piće oko, može nositi bilo kakvu tečnost uključujući vodu ili svoj omiljeni sportski napitak.

Prednosti: Vaš voda doslovno ne može biti bliže ustima nego kada je u pametno nazivom WineRack, osim ako, to jest, nisi stavio kroz oko vrata. (Amazon, $ 30)

Protiv: Ko želi da nosi veću težinu na svojim grudima?

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Dijagnoze poremećaja u ishrani su namenjene ženama u 40-im i 50-im godinama

Post Zdravlje

Evo kako su ove žene označile negativan test trudnoće

Post Zdravlje

Priča crne žene o depresiji

Post Zdravlje

Test trudnoće nije prihvatljiv dio razgovora o radu

Post Zdravlje

Seks je bio prvi put kada se moje telo osetilo moćnim

Post Zdravlje

Antibiotike koje biste želeli da izbegnete tokom trudnoće

Post Zdravlje

Samo u slučaju da vam je potreban još jedan razlog za zaustavljanje snimanja tela

Post Zdravlje

Ovako je potrebno da se izgubi praznična težina

Post Zdravlje

Dišorfija tela je više nego samo nisko samopoštovanje

Post Zdravlje

Hoćeš da izgubiš težinu? ove jednostavne izmene u načinu života su odličan početak

Post Zdravlje

5 najboljih cipela za ravne noge

Post Zdravlje

Jednostavna stvar koju možete učiniti da bolje spavate večeras