6 letnjih vežbi za vežbanje kada je previše vruće da izađe | BA.burnbrightlove.com

6 letnjih vežbi za vežbanje kada je previše vruće da izađe

6 letnjih vežbi za vežbanje kada je previše vruće da izađe

Neposredno pred proljeće pretvara u ljeto, postoji nekolicina nedostižan prekrasne dana kada je temperatura je blaga, ali toplo, vlažnost je niska, a nebo su plavi. Ovi datumi su idealni za udaranje se vanjski znanost kamp, ​​rade u parku ili pored vode ili bavljenja svojim Flow Yoga na zelenoj travi ili na krovu. Ali, kao što je pas dana ljeta dobiti toplije i toplije, možda do usijanja, gdje i sama pomisao na rad u velikom otvorenom čini da provali u znoj.

" 'Too hot' varira ovisno o pojedincima, ali kada ste pronašli svoj učinak nedostaje i vaša sposobnost da se oporavi smanjuje, to bi moglo biti vrijeme na čelu u zatvorenom prostoru dobiti trening u" certifikatom lični trener Jessica Cifelliexplains. "Sa toliko mnogo načina vaše tijelo gubi hidrataciju, višak znoja u ljetnih vrućina može biti štetno za vaše zdravlje, posebno kada je indeks vrućina počinje uzdiže iznad 90 stupnjeva. Vlažnost će spriječiti vaše tijelo od samog hlađenja. "

10 za cijelo tijelo vježbe koje Tone sve u jednom naletu

Za kada jednostavno ne mogu na otvorenom, neka te zatvoreni trening ideje iz fitness profesionalaca voditi vaše vježbe rutinu.

Rezervirajte zatvoreni biciklizam klase

Iako ne postoji ništa slično sljedeće duž staze na dva točka, osjećaj vetar u kosi i osjećaj smiješno vrstan kada napravite ga mega-strmo brdo, vozeći se na metal ili, hm, na svim, može biti stresna kad je sparno vani. Fitness profesionalne i vlasnik Dancers Shapein Austin, Texas, Jennifer McCamish kaže da svoj biciklizam opsesija u zatvorenom prostoru.

"Spin klase su neverovatan kardiovaskularni trening koji možete srećom učiniti u klimatiziranim okoliš", kaže ona. Dok ćete sigurno raditi do znoja, nećete tako osjećati bez daha da ne možete bez daha za zrak jer je cool temperatura u zatvorenom prostoru se bori protiv vašeg znoja. A možete biti sigurni da ćete spaliti off one noćne sladoled žudnje. Cifelli kaže, "Pedeset minuta u ovom zabavna i konkurentne atmosfera može gore od 800 kalorija gori u jedan razred."

Nađi zatvoreni penjanje teretana

Planinarenje je West Coast je go-to treninga, ali čak i domaći ljudi znaju da se ne njih pešači uz planinu ako je temperatura predviđa se da će ići iznad najvišeg vrha. Umjesto toga, Cifelli predlaže uzimanje svoju žeđ za avanturom u zatvorenom prostoru pronalaženjem zid koji je napravljen da bude trening alat tijekom cijele godine.

"Odrasla igra postaje sve popularniji oblik vježbanja zbog izazovne i uzbudljive prirode. Centara teretana i prepreka obuku rock-climbing niču svuda i zahtijevaju malo ili nimalo iskustva. U većini slučajeva, možete zaposliti trenera da vas vodi kroz sesiju jedan-na-jedan ", kaže ona.

6 Treninzi koji će vam pomoći bolje spavati

Prijavite se za Barre klase - ili da poteze kod kuće

Ikada imati jedan od onih preko-100 stepeni dana kada sve što zapravo želim je kamp ispred klima uređaja i listajte kroz Instagram? Dešava se i najboljima - ali uzeti jedan sat odmor od dvostrukim klikom dati malo ljubavi na svoj stomak. McCamish objašnjava da zbog toga što vam je potrebno samo jedan komad opreme - vaše tijelo! - za obavljanje Barre poteze, ne morate napustiti kuću srediti.

"Barre je odličan snagu izgradnje tehnika koja koristi svoju tjelesnu težinu, a jedna od mnogih prednosti je to što možete učiniti u pokretu u većini bilo koje lokacije", kaže ona. "Pronalaženje improvizovanom Barre je lako. Sve od kuhinjskom stolu do stabilne dnevni boravak stolica ili zadnje kauč se može koristiti kako bi se pomoglo u tim vježbama. "Iako možda ne znojite intenzivno sa Barre pokretima, od vas će se izgradnju vrstu abdominalne i gluteusa snagu da čini neke impresivne kraj bazena snimke.

Odlučite se za pilates

Drugi način da ospori svojim unutrašnjim mišićima bez plivati ​​svoj put iz lokvi znoja? Preko pilates prema McCamish. Ovaj klasični tehnika je preporučena dodatak vašem kardio rutinu jer dodaje elemente cross-trening za izgradnju snage. Možete pokušati klasu Pilates mašine ili osnovni mat klase, a oba će vas voditi kroz niz pokreta koji osporavaju najmanji mišiće koji verovatno ni znao da imaš.

Go old-school i budžet za porodicu

Vjerovali ili ne, vaš dom ili stan zgrada ima mnoštvo treninga izazova izgrađena unutar zidina. Raditi do znoja, Cifelli kaže sve što je potrebno jako malo komada opreme - kao skok konopac ili Kettlebell - da održava svoju dnevnu fitness rutinu, bez obzira na vremenske prilike. Ona predlaže skakanje užeta, trčanje gore i dolje stepenicama i checking out trening video online, a sve se može izvršiti u vašem domu. Samo voditi računa o susjedima i stati na pauze za vodu u kuhinji kada su vam potrebne.

Preskočite Gym i raditi ovaj Zumba Video Rutinska At Home Umjesto

Razviti krug rutinski

Circuit-obuka je jedan od onih tipova all-star od treninga koje se mogu obavljati u teretanu, butik fitness klase ili u dnevnoj sobi. Dok su neki rutine učiniti uključuju opremu, možete također koristiti i svoje tijelo da radi se na znoj, bez potrebe izlaziti na otvorenom. Evan Betts, trener na Tone Housein New York, New York viši, predlažu ovo radiš rutinu tri puta za efikasno Apartman se nalazi previše vruće na odsustvo treninga:

Korak 1:

Strike prednji dasku na podlaktice i alternativni dizanje svaki nogu na zemlju i stiskanje za 5 do10 sekundi prije prebacivanja noge. Ponavljaju sve dok ne pogoditi 15 ponavljanja svakom nogom.

Korak 2:

Jednom rukom držeći na stabilan predmet (stolica, brojač, stol), baci nazad u lunge. Onda bi ta ista noga skroz naprijed i spustite u pištolj čučnja. Ponovite ovaj 10 do 15 ponavljanja na obje strane.

Korak 3:

Odaberite stabilan predmet koji možete uspješno push up na, kao što su stepenice ili kauč. Zatim, postupite na jedan push up zatim kolena do lakta. Ponovite 10 do 15 ponavljanja.

Dakle, otišao su dani pomoću topline kao izgovor da ne rade se - u stvari, ovi zatvoreni tehnike uštede mogu se koristiti tijekom cijele godine, a može biti dobra alternativa da je članstvo teretanu kupiti svakog januara i prestanu da koriste na 1. Februar.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Na kraju - šminka za vašu labiju koja vam zatvara u toku vašeg perioda

Post Zdravlje

9 načina da ADHD utiče na odnose (za bolji i za još gore!)

Post Zdravlje

Koja je ishrana i može li stvarno smanjiti rizik od depresije?

Post Zdravlje

Kurkuma protiv kurkumina: koja ima najviše koristi za zdravlje?

Post Zdravlje

Wendy Davis o njenom episkopu i da li će se kandidovati za predsednika

Post Zdravlje

Kako maksimalno iskoristiti svoj apotekar

Post Zdravlje

Da li bellybands stvarno pomažu nakon trudnoće?

Post Zdravlje

Ovi instagrami žele da promene način razmišljanja o polu

Post Zdravlje

Prioritizacija vašeg zdravlja i blagostanja kao samohrane mame može vam pomoći djeci

Post Zdravlje

Kako razgovarati sa svojom djecom o Charlottesville-u i drugim strašnim svjetskim događajima

Post Zdravlje

Šta očekivati od vašeg ultrazvuka od 20 nedelja

Post Zdravlje

Da li želite da se snađete sa svojim reproduktivnim zdravljem? ove 4 aplikacije mogu pomoći