3 važna uputstva za odlazak u prodavnicu seksa po prvi put | BA.burnbrightlove.com

3 važna uputstva za odlazak u prodavnicu seksa po prvi put

3 važna uputstva za odlazak u prodavnicu seksa po prvi put

Ulazi u sex shop po prvi put može biti zastrašujuće, bez obzira koliko imate godina ili ono što tražite. Misli mogu varirati od osjećaj neobrazovanih ili naivni da ne znaju svoj put oko nepunih strah od suditi za odlazak u uopšte. Iako postoji mnogo online alternativa za one koji nisu spremni da idu u osoba (da je Jack i Jill), postoje mnoge prednosti odlaska u stvarnu radnju.

Ali, ako se osećate zabrinuti odabiru cigle i maltera, evo nekoliko jednostavnih rješenja za svaku prethodno posjetu anksioznosti.

1. Donesite prijatelj s vama

Možda zvuči čudno, ali donosi prijatelj možete vjerovati s vama na vaša prva posjeta ne samo da se osjećate bolje o tome da postoje, ali možete podsjetiti da je iskustvo također može biti zabavno.

Imajte na umu da je svaki sex shop je stvarni posao i ne želite da se zabave stvari koje drugi ljudi možda željeli, ali ako vam treba da se smejem svoj put kroz neke svoje nelagode sa svojim prijateljima, to je prihvatljivo previše. To bi moglo imati koristi možete pronaći prijatelja koji ima iskustva u šoping u odraslih prodavnicama, pa ako nađete imate pitanje koje nije ugodno traži zaposlenog, možete odgoditi do njih.

Želite doživjeti Više orgazme? Evo šta da kažem tvom Partner

2. Da li ideju onoga što tražite prije nego što odete u

Većina seksualnih radnji imaju puno za izabrati iz, od osnovne selekcije siguran seks pribora i vibratora do naprednijih igračke, kostime i književnosti. Čak i ako ne namjeravate kupiti ništa i samo želite provjeriti radnju iz, koji imaju ideju o tome šta želite da vidite može spasiti neke zabune i da vam onemoguće osjećaj previše preplavljen.

Ako je to vaš prvi put kupuju ništa iz prodavnica za odrasle, počevši jednostavnije je obično sigurnije. Pronađite nešto što ste već upoznati sa ili su već istraženi i rade svoj put gore pa ako vam treba savjet, možete raditi iz osnova znanja.

Bachelor Takmičar Gets Real O Nikad orgazma

3. Ne bojte se postavljati pitanja

Zaposleni su tu da vam pomognemo. Nema sumnje da će ih osramotiti ili da ih misle o tebi, jer čak i ako je to vaš prvi put tamo, to nije njihova. Zaposlenih se koriste za odgovaranje na pitanja, i imajte na umu da ako ne postavljaju pitanja, rizikuješ završavaju sa proizvodom koji nije ono što tražite ili čak nešto što niste sigurni kako se koristi.

Ako ste pronašli ste jednostavno ne mogu raditi do hrabrosti da direktno postavljate pitanja, neke radnje imaju FAQ pamflete koji mogu pomoći u ublažavanju te u tom procesu.

10 načina da je veliki Trans Ally

Bez obzira na nivo komfora, samo znam da je većina seks trgovine raditi na stvaranju neosuđujući i prijatno okruženje za sve svoje kupce i da niko neće te gledam drugačije jer postoji ili tražeći pomoć.

Rebecca Nipper

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Zašto su smrti od raka dojke u Sjedinjenim Američkim Državama smanjene za 42 posto

Post Zdravlje

Da li vam melatonin stvarno pomaže da spavate?

Post Zdravlje

Zašto teri ekipe koje govore o seksualnom napadu je menjač igre

Post Zdravlje

Odlučio sam da nemam djecu zbog moje hronične bolesti

Post Zdravlje

Zbog čega bi vas ne bi trebalo osramotiti tokom seksa

Post Zdravlje

Zašto je tako lako grešiti encefalitis za grip

Post Zdravlje

Evo kako da koristite EpiPen

Post Zdravlje

5 lekarskih sastanaka koje trebate učiniti ovog meseca

Post Zdravlje

Znaci dehidracije možda ćete propustiti

Post Zdravlje

Prilikom izbora kože vaša anksioznost je vidljiva svima

Post Zdravlje

Ovo su najbolje vežbe koje pomažu u olakšavanju bolova u periodu

Post Zdravlje

Zašto možda želite razmisliti dva puta pre nego što se oslonite na aplikaciju za kontrolu rađanja