Zašto je avgustovski OUAT povratak najbolje što se dogodilo u sezoni 6 | BA.burnbrightlove.com

Zašto je avgustovski OUAT povratak najbolje što se dogodilo u sezoni 6

Zašto je avgustovski OUAT povratak najbolje što se dogodilo u sezoni 6

Prva Robin Hood returnedin u Once Upon a TimeSeason 6 zime finale, a sada avgustu također vraća. Ova serija ne zna kako da zadovolji svoje fanove.

Ouat Belle napokon je rodila, ali, naravno, nabrati sve upropastio

Ne zaboravite, kada August (igra Eion Bailey) je okrenuo u Pinocchio, zvani svoj pravi identitet? Bio je to tužan dan kada se to dogodilo. Hajde, znaš da su to razmišljajući. Zar ne bi radije vide Bailey u avgustu, a ne kao mali dječak Pinokio? Mi svakako bi.

Pa, to je službeno događa kada OUATreturns sa novim epizodama u martu. U intervjuu za Entertainment Weekly, jedan od kreatora Eddy Kitsis i Adam Horowitz pljosnata o avgusta trijumfalni povratak. Nejasno je koliko epizoda će avgust biti dio (IMDb ga je na listi za dva), ali kao što je rekao Kitsis, "August se vratio." Horowitz je dodao: "Mi ćemo se vidjeti neki Eion Bailey dolazi."

Stvarno, povratak ovog fan-favorit je najbolja stvar koja se desila Sezona 6, a evo i zašto.

1. On će biti u stanju da pomogne Emma i Regina

Prema Kitsis i Horowitz, August bi mogao biti njihov Saving Grace sada da su zaglavili u domenu želju. "Pa, oni će biti u potrazi gdje god mogu", rekao je Kitsis o tome da li ili ne Regina i Emma će potražiti pomoć. Horowitz je dodao: "Da, mislim, možda ranije drveni prijatelj može biti korisna." Na koje Kitsis je rekao: "Da, on je pomogao u Sezona 1, tako da sam Emma, ​​možda ću ići u Pinokija". Sigurno zvuči kao Avgust može biti taj koji će pomoći Emma i Regina se vratimo u Storybrooke, znaš, ako će Regina želi da ide i ostavili Robin sobom.

2. Više tajna će biti doveden u seriji

Slika: Tumblr

Avgustu uvijek misteriozni lik koji je držao mnoge tajne. Znajući njega, žele carstvo avgust će vjerojatno biti ispunjen misterija. Kada ne da se OUATmore zanimljiv i očaravajući? Avgust samo ima tu sposobnost, zar ne?

3. Dve reči: šarm i osmijeh

Slika: Tumblr

Vi stvarno ne mogu pogriješiti s povratkom u avgustu. Prije svega, on ima taj prekrasan, lijep osmijeh. Zatim, tu je njegov šarm. Ozbiljno, ono što ne volim kod njega?

Ouat Snow & Charming se suoče sa svojim najbrutalnije srceparajuće prokletstvo još

4. To znači više avgusta i Emma veličini

Slika: Tumblr

Avgusta i Emma je imala neke od najboljih scena zajedno. Prije nego što Hook došao i fanovi su "isporučuje kapetan Swan, bilo avgusta. On je lako mogao da je savršen partner za Emma, ​​ali nažalost to se nije dogodilo. Iako, mi ćemo uzeti ono što možemo dobiti kada je u pitanju avgusta i Emma. Znate, čak i ako im to samo znači kao prijatelji pomažući jedan drugom.

5. Postoji samo može biti nekih većih otkrivaju

Slika: Tumblr

Vidjevši u avgustu znao toliko o Enchanted Forest, Storybrooke, njegovi stanovnici, pa čak i Emma, ​​postoji šansa da će pasti neke velike bomba tokom njegovog boravka u domenu želju. Nadajmo se da će on, kao da jedan detalj Gideon, aka sin Rumbelle a, aka čovjek koji navodno ubija Emma.

6. On bi se mogao vratiti za dobro

Slika: Tumblr

Horowitz je rekao EWabout mjesto Regina i Emma su zaglavljena, "To je carstvo želja. To je carstvo koje je stvorio želju, tako da je stvarna mjesta koja postoji sada. Želja je stvorio, tako da to nije alternativni carstvo u osjećaj da je to samo imaginarno, a ne pravi; ovo mjesto zapravo sada postoji i realna ". Dakle, ako je to stvarno, da li to znači da ljudi u njoj su pravi? na Sredinom sezone finale na bazi, izgleda da nije bio slučaj. Recimo one u sferi želja su pravi, da li to znači Avgust mogao vratiti za dobro?

7. Što više Eion Bailey, to bolje

Slika: Tumblr

Stvarno, Bailey treba samo biti dio svega zato što je to fantastično. Hvala bogu da je reprizirati svoju ulogu u avgustu Booth.

Once Upon a Timereturns negdje Mar 2017 na ABC.

To je zvaničnik: Once Upon a Time je uništena Belle i gužvati se za dobro

Prije nego što odeš, pogledajte naše slideshowbelow.

Povezane vijesti


Post Zabava

Stiv Harvi pokušava da plače iz skandala

Post Zabava

Princ Harryova devojka megan marka je stvarno pogodna za royalty

Post Zabava

Adele je prisustvovao bendu za žrtve grenfell tornja

Post Zabava

Kraljica izgleda hladnije za volanom Jaguara nego ti

Post Zabava

Vi momci, nemojte pasti na vid Mariah Carey-ja zatamnjenja James Packera

Post Zabava

Sestra Amale Klounine Tale Alamuddin je tako različita, ali i izuzetno kul

Post Zabava

7 stvari koje treba znati o princu Albert i kraljici Viktoriji

Post Zabava

7 puta smo želeli da budemo najbolji prijatelji sa Emmy Rossum

Post Zabava

Glumački nagrade Nicole kidman-a uključivale su proslavu svoje karijere na 50 godina

Post Zabava

Beyoncéov video snimak snažne muzike je ono što smo trebali ove nedelje

Post Zabava

Ženski likovi iz 90-ih filmova koji i danas govore sa nama

Post Zabava

Advokati Venera Willisa se nadaju da će kontrolisati istragu o sudaru