Stvari se možda ponovo zagrijavaju za Kourtney kardashian i Scott disick | BA.burnbrightlove.com

Stvari se možda ponovo zagrijavaju za Kourtney kardashian i Scott disick

Stvari se možda ponovo zagrijavaju za Kourtney kardashian i Scott disick

Bio je to tužan dan kada Kourtney Kardashian konačno izbacili Scott Disick na trotoar, uglavnom zbog toga što oni imaju troje dece zajedno, ali i zbog toga što smo mogli reći da je devastiran o tome - i uprkos Disick-a (Major) mane, nikad nije zabavno svjedoci raspad događa pred vašim očima. (Na TV-u, ali i dalje.), Ali prilično pouzdan Kardashian izvor vijesti E! Newsreports danas da možete osušiti suze. Godinu i pol nakon rastanka, Kardashian i Disick su odlučili da mu daju još jednu priliku.

Scott Disick otkriva da li bi bang, udaj se ili ubiti Kourtney Kardashian

Prema jednom izvoru, dva jednostavno nisu bili u stanju da se jedni preko drugih. "Njihova ljubav jedni za druge nikada nije otišao dalje", rekao je izvor E! "On je pokušavao da osvoji Kourtney više za neko vrijeme sada, ali njegovo stalno tulumarenje bio veliki problem. On je provodio mnogo više vremena sa Kourtney i djecu i dokazivanje sebe da pokaže da je njegova porodica je prioritet. "

Kažu tigra ne mogu promijeniti svoje pruge, ali navodno Disick je napustio svoju teško žurke načine u prašini. "Scott je upravo bio nad zabavama. Dobio je muka od toga i odlučila da očisti njegovo djelo ", rekao je insajder." On je imao ljude kod njega kući da se zabavlja dok se sve vrijeme 06:00, a on nije radio ni to. "

6 stvari Scott Disick i Justin Bieber zapravo imaju zajedničko

Oni još uvijek žive odvojeno, ali oni su bili zajedno za - čekati - nekoliko mjeseci, prenosi medij. Što se tiče budućnosti, Disick se "radi sve od sebe da zadrži sebe pod kontrolom", pljosnata drugi izvor. "Kourtney je definitivno razlog za to. On i dalje ima svoje mjesto, ali je voli. On joj je uvijek volio i želio svoju porodicu zajedno. Oni su najbolji prijatelji - to se ne menja, čak i kada su stvari bile grubo između njih ".

Iz nekog razloga, E! Zatražio od "izvora" ako postoje planovi bebu u budućnosti, što čini nam se da skače pištolj malo od Kardashian i Disick nisu ni potvrdili romansu još. U svakom slučaju, "oni koji ga iz dana u dan", jedan od izvora, rekao je.

Kardashian nedavno poslao fanove do ludila kada je objavljeno fotografiju sebe, zajedno sa stihovima iz Beyoncé pesmu "Formiranje". Ona je s titlovima sliku sa: "Ako je udario je u pravu, možda bih ga na let helikoptera" - što se čini da sugeriše da je ona šalje tajanstvene poruke Disick.

Ako ga udario u pravu, možda bih ga na let helikoptera.

Komentari na post uključuju jedan od thevibe_x koji je napisao: "On mora biti rođo svi zajedno." I tiffvii takođe pominje u Disick, pisanje, "Ti i Scott najverovatnije otići na privatnim avionom tho."

Ostali navijači su upravo tagged Disick u komentarima post.

Dakle, to je to! Kourtney Kardashian i Scott Disick, ne mogu da ostavim još od 2006. Godine, kada su metin Girls Gone Wildfounder Joe Francis 'glavna spavaća soba dok zabavljaju u Meksiku. Čekaj, možda je to zato njihov odnos bio je tako stjenovita.

Kourtney Kardashian, Scott Disick zbuniti fanove s flirty Snapchat video

Povezane vijesti


Post Zabava

Vjenčanje karnevalskih maraka Mark baka je zapanjujuće

Post Zabava

Donald Trump nastavlja rat sa medijima, New York vrijeme spremno za borbu

Post Zabava

Mrzim nagradu sezonu - evo zašto

Post Zabava

Anne of green gables Anne Shirley je heroj koji nam je potreban trenutno

Post Zabava

Mančester zvanično čini Arianu grande svog prvog počasnog građanina ikada

Post Zabava

Emma kamen otkriva kako su muški glumci uzimajući platu revolucionarni

Post Zabava

Gmas Michael strahan želi da svoju djecu stavi na digitalni Detox

Post Zabava

Nova tužba optužuje Harvey Weinsteina više gnusnog ponašanja

Post Zabava

Prva prikolica za srednjošću muzičara je tako dovođenje

Post Zabava

Nakon Las Vegasa, Jimmy Kimmel koristi svoj monolog pozne večeri da pozove akciju

Post Zabava

Supernaturalova mama bolje izbjeći britanske muškarce pisama po svaku cijenu

Post Zabava

Nemojte lagati navijači aplaudirati reči mudrosti Kim Zolciaka