Sljedeća velika svirka Lady gaga je ona koja savršeno odgovara njenom brendu | BA.burnbrightlove.com

Sljedeća velika svirka Lady gaga je ona koja savršeno odgovara njenom brendu

Sljedeća velika svirka Lady gaga je ona koja savršeno odgovara njenom brendu

Kada je u pitanju Lady Gaga, ne mogu - i ne treba - pokušavaju da je klasifikovati. Ona je umjetnik koji je konstantno uzimanje rizika, i na taj način, ona uspeva da nas sve iznenadi. To je metoda koja je uspjela da radi u njenu korist mnogo puta. Sada, ona uzima još jedan veliki rizik da će bez sumnje isplatiti u budućnosti. Također je, slučajno, vrlo na brand za voljenu pop zvijezda.

Zaručnički prsten Lady Gaga nije jednako Ostalo Rings Engagement

U utorak, 19. Decembra, saopšteno je niko drugi nego Gaga sebi da bi se uzima Upa dvije godine Las Vegas prebivalište. Ovaj potez - već napravio pop velikana poput Britney Spears, Mariah Carey i Backstreet Boys - definitivno će biti uzbudljiv jedan za Gaga, rođeni zabavljač i veći od života umjetnika koji redovno uspijeva na energiju publike ona obavlja za. Las Vegas je neverovatan spreman za nju brand i za njenu karijeru, koja počinje da se udobno platoa njen uspješan Joanneworld turneje konačno zatvorena. Nastupa u jednom od flashiest gradova u Americi izgleda kao savršen spoj pop zvijezda čiji brend je vjerovatno napravljen od veći od života slike i blještavi nastupima. Međutim, to je također doduše malo čudno tempirani jer je većina pop zvezda odlaze u Las Vegas u sumrak godina svoje karijere, a ponekad čak i nakon što su vrhunac. Ono što daje, Gaga?

Gaga napravio prvi od niza Instagram postson utorak popodne. Ona je postavio fotografiju sebe potpisivanja dokumenta i gledajući u kameru sa natpisom: "Glasine su istinite!"

Glasine su istinite !!!!!

Glasine, dragi Gaga? Kakve glasine? Pa, ona se pobrinula za to zanimljivo pitanje ubrzo nakon toga postavljanjem još jednu fotografiju sebe podizanje stakla na ono što je vjerojatno njen uspješnu budućnost ograničenje na Monte Carlo Hotel & Casino parka pozorištu u Las Vegasu. Naslov: "Ja ću biti Žena Las Vegas!"

Ja ću biti Žena Las Vegas !!

Lady Gaga i Joe Biden Da nije prestao raditi za žrtve seksualnog nasilja

Prema E! Newsreport, Gaga će je početi dvije godine prebivališta Las Vegas u prosincu 2018. Godine, ali više informacija o karte i pokazuju datumi će biti dalje pušten niz liniju. U zvaničnom saopštenju također posted by E! Vijesti, Gaga je dao izjavu o tome zašto je preduzimanje prebivalište u Las Vegasu sada (taj potez je jedan često od strane izvođača u kasnijim godinama svoje karijere) i šta to znači da je kao umetnik.

"To je zemlja Elvisa, Tony Bennett i Franka Sinatre, Rat Pack, Elton John, Judy Garland i Liza Minnelli. To je bio san doživotnu moj da igraju Las Vegas", objasnila je ona. "Ja ponizio da bude dio istorijskog line-up izvođača, i da imaju čast stvaranja novog šou za razliku od bilo Vegasu ikada vidio. Reći ću ti ono što sam rekao MGM i Park Kazalište partnera - možete računati na to izvođač uvijek za jednu stvar... Ja ću ostaviti svoje srce na bini svake noći Hvala mojim fanovima za uvijek vjerujući u mene Nađimo u dječjem Las Vegas, mi smo to uradili. ".!

Lady Gaga potpuno obustavljena joj pokazati da konzola povređenu Fan

Prošlo je neverovatan godišnje za Gaga. To uključuje navedenih masovno uspješan Joanneworld turneje i njen javno dokumentirana bitku sa hroničnim, iscrpljujuće bolove od fibromialgije. Na sretniji napomenu, također uključena njen angažman na dečka Christian Carino. To je svakako još jedan veliki dobitak za Lady Gaga, i nema sumnje da će biti zabavno da vidi koliko prebivalište joj je Las Vegas dolazi zajedno u narednih godinu dana.

Povezane vijesti


Post Zabava

Gigi hasid gleda na složenu sliku o sebi svakog dana

Post Zabava

Meryl streep se pridružuje velikim lažima za sezonu 2 i mi nismo u redu

Post Zabava

Prince Harry je zvanično angažovan na megan marki, i ne možemo biti sretniji

Post Zabava

Kristen bell & Dax shepard Nema stranaca za sitne sukobe

Post Zabava

Patricia velasquez: kako je pretvorila noćne more u njen najveći san

Post Zabava

Ronda rousey se udala za svog MMA momka u hawaii, i izgledala je tako vruća

Post Zabava

23 stvari koje verovatno nisi znalo o Drake

Post Zabava

Prince Harry je našao svog najboljeg čoveka, i da, tačno je to što mislite da jeste

Post Zabava

Ellen degeneres nije ovdje za Kim burrelovu homofobiju

Post Zabava

Može li Ivanka Trump razmatrati ponudu za predsedništvo?

Post Zabava

Upravo kad ste mislili da Idris Elba ne može da postane još toplije, on to radi

Post Zabava

Naši omiljeni ženski šefovi na televiziji