Skandal se predomislio o braku | BA.burnbrightlove.com

Skandal se predomislio o braku

Skandal se predomislio o braku

Uvijek sam bio izuzetno karijeru uma. Čak i kad sam bila mala, sanjala sam o uspjehu. Ja se identifikuju sa Scandal je Olivia Papa na taj način. To je ono što me u početku navukao u emisiji. Volim kako nezavisan je. Volim kako komandovanje njeno prisustvo je. Želim biti taj tip žene.

Ali ja ne želim biti Olivia Papa.

Uvod u anatomiju sezona 13 Finale Promo je tu, i Upozorenje: To je Doozy

Jer gledanje Scandalmade sam shvatila da želim biti taj tip žene, ali sa jednako strašan partner pored mene. Za sve uspjeha Olivia, njen privatni život je sranje. Naravno, da radi za emisiju. Ali, u stvarnom životu, imaju posao iz snova s ​​povjerenje san jednostavno nije dovoljno za mene.

Nekada sam mislio da mi ne treba brak u mom životu. Uvijek sam rekao da ako sam našao pravog partnera, onda bih uzeti poniranje, ali nikada to je nešto što sam bio aktivno traže. Rezultat? Našao sam se u odnosima sa posvećenosti-phobes i imam nekoliko loših iskustava ispod pojasa. Nije da sam ja bio savršen u tim odnosima na bilo koji način. Bio sam mlad. Nisam imao pojma što sam zaista želio. I to je otvorilo put do konfuzije i slomljeno srce.

Želio sam da bude tako nezavisna žena koja nije potreban muškarac. I dalje sam tu ženu - ja stvarno ne treba muškarac. Ali isto tako ne mislim da žena treba da bude sramota da žele zdravu partnera u svom životu. Mislim Uvijek sam znao da je ljubavna priča je nešto što sam tajno želio, ali bojao sam se da priznam, čak i za sebe. To nije bilo sve dok nisam prihvatio te želje sam shvatio žele doživotnog partnera me ne čini slab na svim. To me čini ljudskim. To me bolje ljudski čini.

Shonda Rhimes otkriva Humbling WayGrey je AnatomySaves Živi

Naravno, to ne znači da ljudi koji ne žele vezu nisu u pravu. U stvari, to je upravo suprotno. Mislim da je otkrivanje i znajući pouzdano ono što želite i što je dobro za sebe je jedan od najmudrijih stvari koje možemo otkriti. Humanost leži u izboru.

Nažalost za Oliviju, ona je još uvijek daleko od odluka koje je izbor za sebe. I gledajući je uspone i padove i njenu ljubav trokuta i njena neodlučnost čini sve jasnije da ja napravili pravi izbor za sebe tako što različiti i svjesne izbore.

Za mene, želim Vermont i džem. Ja samo žele moćnim badass posao. Prekrasne stvar je da ja ne mislim da moram žrtvovati da imaju drugi. Mislim da oba je dostižna. Naporan rad, da. Nemoguće? Apsolutno ne. Dobro je biti živ u 21. Stoljeću, dame. (Nije da ne postoji još dosta posla.)

32 najšokantnijih trenutke iz EveryGrey je AnatomyFinale Tijekom proteklih 13 godina

Olivia može zadržati njen visoki ured posao i svoju moć. Ja ću to uzeti čovjek u mom životu koji me dovodi u pitanje i mene gura dok smo oboje rad napraviti veliku razliku u ovom svijetu.

Povezane vijesti


Post Zabava

Dvostruka eliminacija nagoveštava epsku predstojeću završnicu preživjelih

Post Zabava

7 neverovatnih stvari lin-manuel Miranda je postiglo prije Hamilton-a

Post Zabava

9 poznatih parova koji su obnovili svoje vjenčane zavete

Post Zabava

U filmu Mount Everest iz 2018. godine nedostaje ove 11 činjenica

Post Zabava

Sada kada znamo kako Jack umire, ovo smo mi brze stvari

Post Zabava

Igra prestola nam je već rekla kako belci hodači napadaju Westeros

Post Zabava

11 najboljih Betty bijelih gifova na internetu

Post Zabava

Robert de Niro učenje snapchat je u osnovi svi mi više od 25 godina

Post Zabava

Možemo li samo krunisati Džejmsa već uveo kralja kasno?

Post Zabava

Zašto je vrijeme da Taylor Stocker bude proglašen za preživjelog

Post Zabava

Samantha bee je preuzeo Paul Ryan sugeriše teške četiri godine

Post Zabava

Kylie Jenner je već bila Mama sramota