Ono što je život Nick Nick bio bio prije Bachelor | BA.burnbrightlove.com

Ono što je život Nick Nick bio bio prije Bachelor

Ono što je život Nick Nick bio bio prije Bachelor

Nakon ponovljenih slomljeno srce na nacionalnoj televiziji, to je konačno Nick Viall red na The Bachelor. Fanovi su naučili puno o njemu proteklih nekoliko godina, ali mnogi znaju malo o svom životu prije nego što je villainized na The Bachelorette. Ispostavilo se da nije ni približno tako strašno kao što smo doveli do vjeruju.

Zašto su casting žene mnogo mlađe od Nick Viall na The Bachelor?

Rođen u Milwaukee, Viall odrastao u velikoj, ljubavi obitelj s 11 braće i sestara. Njegovi roditelji su u braku već skoro četiri decenije, tako da nema sumnje da je on prisustvovao prekrasan primjer prave ljubavi. Diplomirao Waukesha North High School u 1999. I zatim su prisustvovali University of Wisconsin-Milwaukee, gdje je studirao računovodstva. On je bio duboko upleten u atletici za vrijeme njegovog koledža dana i postavio rekord škole za 3.200 metara releja.

Nakon što je završio fakultet, Viall ušao u svijet prodaje softvera. Neposredno prije nego što je prvi stint na The Bachelorette, radio je za Salesforce, gdje je bio izvršni račun. Teško je sada povjerovati, ali u jednom trenutku, svom Twitter nalogu okreće oko svoje karijere - i ne, mi ne govorimo o modeliranje ili stvarnost TV-u!

Veliki (GRATIS) način da biste saznali više o broju 1 platforme. Salesforce1 World Tour čini svoj put u Chicago na A... Http: //t.co/a3UhSOQyW9

- Nick Viall (@ viallnicholas28) 26. Februar 2014

Http://t.co/Qz9ddwj2qVis Forbes '' najinovativniji kompanija u svijetu "Opet! http://t.co/SJGmf4n2ke

- Nick Viall (@ viallnicholas28) 15. Avgust 2013

Kada nije bio zauzet s radom, pre-BacheloretteViall tražili ženu svojih snova daleko od kraljevstva stvarnosti televizije. Nažalost, Andi Dorfman je bio daleko od svog prvog propalog pokušaja da pronađu pravu ljubav. On je od novinara Kim Peiffer za neko vrijeme - a ona je podijelio nekoliko uvide njihovoj romansi (i čudno iskustvo gledanja bivšeg na TV) u priči za InStyle. On može biti velika zvezda sada, ali u to vrijeme, Peiffer tvrdi da je on bio "klasičan Wisconsin dječak."

Da li je Nick Viall strateški plan da bude The Bachelor sve zajedno?

Romansa završio u dobrim odnosima. Bilo je to ljeto flert i Peiffer jednostavno nije bio spreman za ozbiljnu vezu. Imajući to u vidu, ona ima samo dobre uspomene svog vremena sa Viall.

Tekstovi Catherine Giudici da Nick Viall otkrivena u telefonu hack

Kasnije Viall je bio u vezi sedam godina sa ženom je mislio sigurno je da će se udati za. Iznenađenje, iznenađenje. To nije išlo. Prilikom svog prvog stint sa Dorfman on The Bachelorette, on je priznao da mu je prethodno Bacheloretteflame bacio i ostavio ga sa modrice ego. On je odlučio da novi pristup u pronalaženju ljubavi - a ostalo je povijest!

Volim ga ili ga mrze, jasno je da Nick Viall donosi nešto jedinstveno za Bachelor Nation. On je dužan da napravi BachelorSeason 21 zanimljivo!

Jeste li u potrazi naprijed da vidim više od Nick Viall na The Bachelor? Mislite li da potragu za ljubavlju originalna? Komentirati i dijeliti vaše mišljenje ispod.

Tagged u

Povezane vijesti


Post Zabava

5 stvari Jason Momoa treba više od ovih telohranitelja

Post Zabava

Justin Bieber je slučajno pogodio fotografa dok napušta crkvu

Post Zabava

10 iznenađujućih celija koje ste zaboravili domaćini Oskara

Post Zabava

Ja sam se pridružio iluminatima i evo šta se desilo Sljedeće

Post Zabava

Žena koja tvrdi da je kćer Janet Jackson-a ima potvrde

Post Zabava

Milo ventimiglia ima za nas sav nas Jack Pearson-esque savet

Post Zabava

Da li je Nick viall napokon pronašao ljubav prema nežnom gradu?

Post Zabava

Kraljevske božićne tradicije iznenađujuće su relativne - samo se šalite!

Post Zabava

Način na koji tbbt upravlja bernadetovom trudnošću je osvežavajući i osnažujući

Post Zabava

Rajan Rejnolds puca o živopisnom bljuvanju, svet dostigne vrhunac ljubomore

Post Zabava

Niko ne zaslužuje ovu slatku poklon nego šanen doherty

Post Zabava

Cara delevingne je kriva za njenu gluvo-gluvu Jimmy choo ad