Obamas je upravo dobio nove portrete, i oni su izvanredni | BA.burnbrightlove.com

Obamas je upravo dobio nove portrete, i oni su izvanredni

Obamas je upravo dobio nove portrete, i oni su izvanredni

Iskreno, ne mogu zamisliti bolji način za početak sedmice nego slavi Obame. Oni ne mogu biti u Bijeloj kući bilo više, ali to ne znači da ne mogu dalje suvereno vladati u njihovim životima iz dana u dan.

Barack Obama dao Michelle Perfect rođendanski poklon, jer očigledno

Uzmimo, na primjer, činjenica da je njihova veličina je proslavljena u ponedeljak, notorno težak dan jer je to početak radne nedelje. Jedina stvar koja bi mogla izliječiti moj slučaj od ponedjeljka (posebno na strašna nedelje Valentinova) bila je činjenica da je Smithsonian National Portrait Gallery predstavila svoje nove portrete Baracka i Michelle Obama.

Predsjednički portrete Baracka i Michelle Obame su upravo predstavljen na Smithsonian National Portrait Gallery i oni su SVE Slike po @kehindewiley i @asherald

Barack portret, što pokazuje bivši predsjednik sjedi na drvenoj stolici okružen bujnim, egzotične florals (uključujući Čikagu nezvaničnim cvijet, krizantema i cvijet za pokazivanje u smjeru Havaja, Obamina rodno mjesto), uradio je proslavljeni umjetnik Kehinde Wiley, dok Michelle portret, koji prikazuje nju tražim kraljevski u crno-bijele haljine s prskanja vruće ružičaste, žute i crvene ispred neba plave pozadine, uradio je Amy Sherald. Portreti su, jednom riječju, zapanjujući.

Princ Harry i Michelle Obama održao School of Kids najbolji Halloween Surprise

Dok je na svečanosti otkrivanja, Peoplemagazine prijavio da Michelle izgledao vrlo zadovoljan njen portret, napominjući da se osjećala "preplavljeni, ponizio, ponosan i zahvalan" na smatrajući ga. Michelle se prisjetio svog prvog susreta sa Sherald, koji je izgledao toliko uzbuđen da zadovolji bivša prva dama. Prije odlaska, "[Sherald] fizički okrenuo meand rekao," Ja sam stvarno nadamo da možemo raditi zajedno, "Michelle, prisjetio se tokom primjedbe. "Nakon toga, ona i ja počeo da govorim i Baracka nekako nestao u drvenariju", nastavila je, uz napomenu da su ona i Sherald odmah imao "Sista-girl vezu" jer su počeli da rade bliže zajedno.

Michelle Obama hladu predsjednik Trump čak i bez rekavši da je njegova Ime

Portreti su tako, tako zapanjujuće i da su (po našim saznanjima, barem) drugi par službenih portreta da je Obama imao je za njih, daleko jasnije i zabave i predstavnik njihov duh od onih zagušljivo Bijele kuće portreta. To je tako lijepo da smo dobili tek još jedan način da se proslavi Obame. Uz neke fine (naglasak na fine) umjetnosti.

Povezane vijesti


Post Zabava

Da li su konačnici za preživjelu mislili da je [spoiler] zaslužio da pobedi?

Post Zabava

Tom Bradi želi da izađete iz prijateljstva sa Donaladom Trumpom

Post Zabava

Bipov Josh Murray i Amanda stanton možda imaju najružniju raspadu emisije

Post Zabava

Tako dugo, jolex! siva anatomija mora da pošalje Jo i DeLucu

Post Zabava

Ben affleck je bukvalno grumpy mačko inkarnirano dok je na misterioznom datumu

Post Zabava

13 novih filmova uzbuđeni smo za ovaj january

Post Zabava

Sophie turner i Maisie Williams su ne-krvne sestre IRL

Post Zabava

Pravi razlog Ina garten nikad nije imao decu

Post Zabava

Petak Kraus otkriva svoju istoriju sa poremećajem u ishrani

Post Zabava

Stiv Harvi brani Billa Cosbyja, i samo ugh

Post Zabava

Ova siva anatomska zvezda je tek završila razvod

Post Zabava

Beyoncéov video snimak snažne muzike je ono što smo trebali ove nedelje