Nedavni PDA bi mogao signalizirati sve u redu | BA.burnbrightlove.com

Nedavni PDA bi mogao signalizirati sve u redu

Nedavni PDA bi mogao signalizirati sve u redu

Drama? Šta drama? Tori Spelling i Dean McDermott se kreće na iz ovog stvar koju zovu "drame" (koji uključuje više poziva policiji i zabrinutosti za Spelling dobrobit u razmaku od nekoliko tjedana) i dobiti pravo na povratak na posao. Dok izvještaje o Spelling udružio s njenog bivšeg 90210costar Jennie Garth kovitlaju oko ciklus vijesti, pravopisa i McDermott su viđeni pokazuje someserious PDA dok je snimao za Sharknado 6. Izgleda da ova dva su spremni da se vrate u okruženju koje znaju i vole: Showbiz.

Tori Spelling odluči da Broadcast pozitivne vibracije na društvenim mrežama Nakon Teško Tjedan

Nejasno je koliko je velika uloga Pravopis i McDermott imaju u zadnoj u ultra-kemp sci-fi franšize su, ali neke od fotografija koje su ušao u Sharknadoset jasno ova dva su stvarno čineći većinu svojih uloga i vjerojatno guranje prošlosti svu dramu da stavi pozitivan spin na njihovu trenutnu situaciju.

Jedan od najtiražnija fotografije Pravopis i McDermott na Sharknado 6set prikazuje ih ljube, a intenzivno dok je posada kamera se može vidjeti sa strane. Iako je poljubac je vjerovatno dio filma, ovo izgleda kao prilično duboko poljubac; ova dva su stvarno za to.

Tori Spelling i Dean McDermott Make Out na 'Sharknado' TV spot Set https://t.co/1zXtLAklyIpic.twitter.com/rP0a7EcHdF

- Susan Neve (@NeveSusan) 13 Mart 2018

S druge foto zarobljeni u par prikazuje ih čekali da snime, pogotkom u drugoj poljubac dok se pripremaju. Ljubav čini opipljivim sa ova dva; čini se da imaju više ujedinjeni front nego ikada ranije. Bog zna da je dobro vidjeti ih kreće punom parom, oslanjajući se na dobar trenutak Spelling je imala na društvenim medijima nedavno u kojem nije imala ništa, ali pozitivne messagesas dio njenog update za svoje fanove.

Dean McDermott bivša supruga kaže Tori Spelling se nalazi u "stresno, haotična situacija"

Tori Spelling i Dean McDermott Kiss na setu - tjedan dana nakon policija reaguje na nasilje Incident https://t.co/yLwtbLUjXDBench nas zabavlja pic.twitter.com/qrpPngt9Lr

- Bench Lifestyle (@bench_lifestyle) 13 mart 2018

Prošlo je neverovatno puna vremena i za pravopis i McDermott u ovih prvih nedelja marta. Izvještaji prvi obrađeni 1. Marta da je "ženska mentalna bolest" poziv je madeto kući para u večernjim satima po lokalnom vremenu. Kao što je razvio taj izveštaj, saznali smo da je bilo brige o mentalnom zdravlju i wellness pravopis i da je očigledno bilo nekih nevolje između nje i McDermott. Pozvana je policija za drugi timeon 8 marta, ovaj put od strane McDermott, kada je još jednom, zabrinutost Spelling dobrobiti su pokrenuta.

Tokom narednih nekoliko nedelja, pojavila informacija da je još jednom izgleda da, finansijski problemi koji kontinuirano prate Pravopis i McDermott su teško vaganje na njih i da Spelling je navodno bori da izbalansira zahtjeve motherhoodwith drugim područjima svog života. Ni Spelling niti McDermott objavio nikakve službene izjave, kako bi javnost bila u mogućnosti da biste dobili ažuriranja o njihovoj situaciji preko srednje sourcesand Spelling naizgled pozitivna i nadam poruka je postavljanje na nju društvenim mrežama.

The Police su ponovo Called da provjeri Tori Spelling

Sada, nakon skoro dvije sedmice nakon izazivanja incidenta, čini se da pravopis i McDermott usmjerene su na da se vratimo u normalu i guranje prošlosti ovim pitanjima. Ako poslovno-as-usual uključuje malo PDA, dobro, onda svakako izgleda da nije kao i svi nada je izgubljena.

Povezane vijesti


Post Zabava

Naši omiljeni momci Amy & Sheldona u istoriji teorije velikih bambusa

Post Zabava

Reakcija protiv Rachel je bila brza i stvarna tokom finale bachelorette

Post Zabava

Maxine vode je vatra, spaljuje Chris Hayes na svojoj emisiji

Post Zabava

Igra prestola pozdravila je [spojler] nazad, i internet reagovao u skladu s tim

Post Zabava

Prestao sam da sudeći i pridružujem kultu ljubitelja audiobooka

Post Zabava

Luann de lesseps je očigledno imao čudan zahtev u poslednjem trenutku

Post Zabava

Amanda bynes završava njen Twitter odmor sa slatkim picom

Post Zabava

John stamos je prisustvovao njegovom vjenčanju bivšeg tv sina ovog vikenda

Post Zabava

30 godina kasnije, mala prodavnica užasa je i dalje neverovatna

Post Zabava

Sophia Buš je besan zbog kongresnog koda za odijevanje

Post Zabava

Dwayne Johnson i njegov film San andreas pomažu u spasavanju dvogodišnjeg života

Post Zabava

Grejovu anatomiju treba ponovo razmisliti o amelijinoj priči i brzi