Najsmjerniji momci vezani za šansu iz snlove slobode | BA.burnbrightlove.com

Najsmjerniji momci vezani za šansu iz snlove slobode

Najsmjerniji momci vezani za šansu iz snlove slobode

Saturday Night Livehad transparent godine prošle sezone, sa jakim rejtinga, gips ispunjen imenima domaćinstva, i oštar humor koji je otišao virusne širom zemlje. Ali nemojmo zaboraviti posljednjih SNLgolden doba, kada glumci kao što su Will Ferrell i Norm Macdonald lutali fazi.

Jedan od najupečatljivijih skice iz tog doba glumio Ferrell kao ugrožene voditelj showa Alex Trebek i Darrell Hammond kao vrlo intelektualno tupa još nestabilna Sean Connery na setu Celebrity Jeopardy. Skica, koja se prikazivala od 1996. Do 2009. Godine (s posebnim reprizu u 2015. Godini za 40. Godišnjicu epizodu emisije), snimili nešto čarobno, i dosta toga ima veze sa Connery lik glumi Hammond, koji bez pogovora krade show.

Mi smo prikupili osam najboljih osoba Jeopardy "Sean Connery" trenutaka, počevši od prvog pojavljivanja i zaključno sa svojoj zadnjoj.

10 ControversialSNL Skice prije početka predstave preuzeo Trump

Swords (Sezona 22, 1996)

Ah, evo ga - po prvi Poznata Jeopardyskit iz 1996. Toliko tema koje ćemo uživati ​​u narednih 14 godina, koji su snimljeni ovdje: super-laka pitanja, lako rastrojen gosti, vrlo nervira "Trebek" i naravno, pogrešno izgovorio kategoriji naslova. Možda ne postoji veći moment od one kada je Hammond Sean Connery, navodi se u kategoriji " 'S' riječi" kao "Swords", počevši skicu tradicija koja će trajati više od deset godina.

Također značajna u ovoj epizodi: Norm Macdonald igra Burt Reynolds je po prvi put u ovoj seriji skečeva, dok je Martin Short igra kultni Jerry Lewis.

Tvoja majka (Sezona 23, 1998)

Iz nekog razloga, Connery lik Hammond je vrlo sirov, posebno kada je riječ o temi "Trebek je" majka. Nikad nije očiglednije nego u 1998 epizoda, kada je Connery lik pokušava da odgovori na vrlo, vrlo lako pitanje: "Šta zvuk nema na doggy napraviti" "Connery" zuji u da odgovori ", Moo." Kada on je rekao da nije u redu, kaže da je u pitanju-of-činjenicu način: "Pa, to je zvuk tvoja majka čini."

Znamo da je djetinjasto, ali je i dalje predivno smiješno.

Također značajna u ovoj epizodi: Ovo je prvi put da je "Burt Reynolds" se odnosi na sebe kao Turd Ferguson, trčanje geg koji je također vrlo djetinjasto, ali da i dalje mislim da je smiješno iz nekog razloga.

Su horsies lepa? (Sezona 24, 1999)

Godinu dana kasnije, Celebrity Jeopardyreturned, ovaj put sa Hammond Connery igra protiv "Calista Flockhart" (kako glumi Drew Barrymore) i "Nicolas Cage" (Jimmy Fallon). Trio borbe misle o "Mjeseci koji počinju s Jan," kao što su "Febtober", a Sean Connery karakter pogrešno očitavanje kategoriji "Olovka je moćnije" i kao "Penis moćnije."

Također značajna u ovoj epizodi: Ova epizoda ima neke od najzabavnijih kategorija zaglupljena u njemu, uključujući i "Shiny objekata", "Stvari se ne bi trebalo ste stavili u usta" i na kraju ", Horsies" za finale Jeopardy. Niko nije mogao odgovoriti na pitanje, "Da li horsies lepa?"

Moj dan je došao! (Sezona 25, 2000)

Za ovu epizodu, "Hilary Swank" (jedan od utiske Fallon) i "Keanu Reeves" (glumi ga domaćin Tobey Maguire) pridruže Hammond je Connery u jednom od najglupljih i najviše remeti igre Celebrity Jeopardyyet. Konkurs bore snažno da shvatim boju koja završava u "urple", dok je "Connery", smeje se, "Moj dan je došao!" kada je Final Jeopardy odgovor "Poznate majke."

Također značajna u ovoj epizodi: Iako je Hammond Sean Connery utisak je kao divan kao i uvijek u ovoj epizodi, moramo priznati da je Tobey Maguire je Keanu Reeves utisak je najbolja stvar koju smo ikada vidjeli. Mi zapravo želimo Maguire igra Reeves da se ponašaju u Keanu Reeves 'next film.

Uzmimo Minute do ApplaudSNL za Imajući Četiri žene imaju Muškarci

Što je Robin? (Sezona 27, 2001)

Takmičari "Chris Tucker" (Dean Edwards) i "Anne Heche" (Reese Witherspoon) pokušaj da se tuku Connery karakter SNL-a na Celebrity Jeopardywhile "Connery" provodi većinu svog vremena antagonizma Ferrell Alex Trebek.

Najbolji trenutak ove skice je kada trio su prikazani sliku koja je očito Batman i pitao "Batman i Robin?" a odgovori su zapanjujući:

"Chris Tucker" Robin?

"Anne Heche": Ko je Robin?

"Sean Connery": Šta je Robin?

Dok se to događa, "Trebek" pokušava i ne vodi pribranost.

Također značajna u ovoj epizodi: Kao i obično, takmičari počinju sa svim negativnim brojevima za dobrotvorne organizacije igraju za. Svih osoba Jeopardysketches, najviše bilo koji igrač ikad čini je $ 14 (i Da, to je "Burt Reynolds").

ThisSNL Perfume Poslovni Parody Je Osuđujući Kritika Ivanka Trump

40. Godišnjica poseban: "Le Tits Now"

Baš kad smo mislili da je zauvijek nestala, posebno kada Hammond napustio šou, osoba Jeopardyreturned za 40. Godišnjicu show u 2015. Kate McKinnon briljantno igra Justin Bieber, a Alec Baldwin igra Tony Bennett. Kasnije u skici, Jim Carrey igra Matthew McConaughey i Norm Macdonald se Burt Reynolds vraća poslednji put.

Connery lik hammond pokazuje u punoj snazi, pogrešno čitanje kategoriji "ko čita?" kao "kurva Aplikacije" i pogrešno čitanje "Let It Snow" kao "Le Tits Odmah."

Također značajna u ovoj epizodi: Naš lični favorit vic u ovom crtež koji se ne odnose na Hammond je urnebesno Sean Connery utisak kada čini McKinnona Bieber ne može da se zaustavi pozivajući Ferrell je Trebek, "djevojka".

Povezane vijesti


Post Zabava

Jesse Williams se i dalje bavi kradljivom dramom

Post Zabava

Ovo mi mi pomažu da ožaljujem svog preminulog brata

Post Zabava

Kourtney kardashian & scott disick bi mogao biti i opet sama

Post Zabava

Anastasia Steele nalazi svoju snagu u poslednjih pedeset nijansi oslobođenih prikolicu

Post Zabava

14 (muškarci bez košuljica) koji želimo da Deda Mraz stavi pod drvo

Post Zabava

Da li je iko drugi nad pravim domaćinima narandžaste županije?

Post Zabava

Johnny Depp se izvinjava zbog šaljivanja zbog atentata Donalda Trumpa

Post Zabava

Brielle zolciak-biermann ima svoj novi bejzbol igrač u svom životu

Post Zabava

9 zvijezda koje su skoro bile bačene na melrose prije 25 godina

Post Zabava

Selena Gomez se vraća na svoje stare načine, ljubi Jastin Bieber u javnosti

Post Zabava

Sledeća sezona preživelih dolazi sa zabavnim okretanjem

Post Zabava

Istorija grčkih plača na Oskarima