Može li sivo anatomija samo učiniti Merlex stvar ili se već pomjeriti? | BA.burnbrightlove.com

Može li sivo anatomija samo učiniti Merlex stvar ili se već pomjeriti?

Može li sivo anatomija samo učiniti Merlex stvar ili se već pomjeriti?

Gray Anatomyreturned ove sedmice kratku pauzu, a stvari pokupio uglavnom gdje smo stali - Eliza i Arizona postane 'brod, Alex prilagođavanje na život u bolnici (sa DeLuca kao njegov pomoći rezidenta, ni manje ni više) i moć puča stvorio Catherine još gnojna.

Naravno, nekoliko onih lukova napredovala ove sedmice. Eliza i Arizona su uhvaćeni sredinom poljubac Richard, što očigledno puše cijeli "potpuno smo mrzimo" šaradu su oni igraju. To će biti zanimljivo vidjeti kako Richard ručke ga je izdao njegov bestie.

Gray AnatomyJust Made Eliza i Arizona je stvar i navijači ne Feelin 'It

U iznenađujuće twist, Aleks i DeLuca činilo da se na prilično dobro jedni s drugima u prošlom - čak i kada DeLuca je iza Alex leđa na operaciju. On je to učinio pod direktnim naredbama Nathan Riggs, koga Alex odlučno nije dobio na dobro s ove sedmice. Uopšte.

Što se tiče snage puč, dobro, da su poboljšana i pogoršalo. S jedne strane, većina ljudi počinju da se okolo Eliza način obavljanja stvari i pale neke od početnog neprijateljstva prema njoj. Arizona uključeni, očigledno.

S druge strane, cijeli sukob izaziva velike drame između Catherine i Jackson, Catherine i Richard i Jackson i aprila. Recimo samo da je to bio težak tjedan za Japril 'brodarima.

Ali, hajde da skrenem pažnju na nekoga ko je izašao iz igre za minut. Ne, Amelia, koji su se vratili u bolnicu nakon dužeg perioda krije od Owen. Ako sam stvarno iskren, ona radi moj zadnji živac tjednima, tako da smo samo da stavi pin u tom za sada.

Znate li koji želim da pričamo? Meredith.

Vidimo da je, nakon njene posjete poslednja epizoda od Richard, Meredith je zauzeo njegovo blag udaranjem srca i krenuli natrag na posao u Grey Sloan Memorial Hospital. Ali evo prepreke: Ona ne baš čini više zrele na drugoj strani ovog iskušenja.

Nešto Major je nedostajalo na AnatomyThis Week Gray

Nepopularne mišljenje, znam. Međutim, povlačenjem Nathan stranu da viče na njega o tom slučaju on i Alex su radili na bilo neprofesionalno i maloljetnika. Da, ona je odan, dobili smo ga. To je super i sve, ali u ovom trenutku u svojoj karijeri, ti bi ozbiljno mislim da bi imali malo više na radnom taktu od toga.

Meredith je bio mrzovoljan i ponekad mrzovoljna skoro cijelu sezonu, i svi smo joj dali propusnicu, jer - zdravo! - ko ne bi bio ljut na svijetu nakon što je izgubila Derek Shepherd?

U ovom trenutku, međutim, bilo bi lijepo vidjeti malo veći rast od Meredith Grey. Možda je to počinje dalje. Nathan je jasno spreman, o čemu svjedoči i govor joj je dao na kraju epizode ove sedmice, izjavljujući da je sve u ako je ona.

Ili bi mogao Sneaky Shonda Rhimes biti postavljanje ovaj 'brod zaostatka u drugom pravcu?

U početku epizode, Meredith i Alex sjede zajedno u nekoj vrsti pauze sobi kada Nathan šetnje. On i Još trguju neke razigran bodlje, a Alex komentariše da oni treba da budu zajedno, ako to žele. Naravno, Meredith negira da je ono što ona želi, ali Alex nije ga kupuju.

Onda Alex provodi čitav greška epizodu nalaz sa svakom odlukom Nathan čini. Meredith skače Alex odbranu svaku šansu da dobije. Svi smo zaokružili oko ove ideje i ranije, ali mogao Rhimes zapravo se puštanje u romantičnom Merlex 'brod?

Sa DeLuca i Jo zagrijavanje jedni drugima, taj dio jednadžbe će vjerovatno se pobrinuti za sebe. Ništa se stvarno stoji na putu, osim Nathan, i izgleda vrlo svjestan činjenice da Meredith nije spreman odmah da se posvete njemu.

So Long, Jolex! Gray AnatomyNeeds na 'Brod Jo i DeLuca

Ali je ona spremna da se posveti nekom drugom?

Ako mislite o tome, ona u osnovi već ima. I imam sumnja ove sedmice da Rhimes ima nešto u svojim rukavima kada su u pitanju Još i Alex. Možda onda Meredith će prestati biti tako prokleto slana cijelo vrijeme.

Šta ti misliš? Je Grey'shinting na Merlex 'brod?

Prije nego što odeš, pogledajte naše slideshowbelow.

Povezane vijesti


Post Zabava

Predsednik pozivnice trump: skandal ima poruku za vas

Post Zabava

Kraljica je impresionirana Viktorijom Beckhamom

Post Zabava

Top 10 timova SAD žene da gledaju na zimskim olimpijcima

Post Zabava

Tarek el moussa navodno izlazi iz misteriozne plavuše, ali mi znamo ko je ona

Post Zabava

Stiv Harvi brani Billa Cosbyja, i samo ugh

Post Zabava

Tiger šume govore o propisanim lekovima koji su uključeni u njegovo nedavno hapšenje

Post Zabava

Skica luke c.k.a ima jedan veliki problem

Post Zabava

Povratak Stiva Burtona u opštu bolnicu je konačno objavljen

Post Zabava

12 novih filmova uzbuđeni smo za ovaj februar

Post Zabava

Opet Marc Anthony - treći put bi mogao biti šarm za njega i Jennifer Lopez?

Post Zabava

20 glava za koje se pričalo da su umrle - ali nisu

Post Zabava

Sharon Osbourne je problematična feministkinja sa Kim Kardašijanskom kritikom