Majkl fasbender je bio jednom optužen za nasilnu zloupotrebu i tek izlazi | BA.burnbrightlove.com

Majkl fasbender je bio jednom optužen za nasilnu zloupotrebu i tek izlazi

Majkl fasbender je bio jednom optužen za nasilnu zloupotrebu i tek izlazi

Osam godina sud filingaccusing Michael Fassbender nasilja nad bivšom, Sunawin "Leasi" Andrews, kada je par je još datira u 2009. Godini ponovo pojavio. Prema sudskim dokumentima, Fassbender je optužen da joj je slomio nos i povlačenjem joj je zajedno sa svojim automobilom, nanoseći joj višestruke povrede. Andrews je dobio zabranu prilaska Fassbender u 2010. Godini.

Steve Jobs: The Real Story Behind Posao & His Daughter Lisa

U vrijeme kada su se navode, nisu dobili mnogo javnih vuče iako su prijavili medija kao TMZ. Fassbender glumio u više blockbustera u to vrijeme, The Daily Beastnotes, što znači da Fassbender zvijezda snaga može biti iza kratko slabljenje ovu priču je u pozadini - sve do sada.

Prema Andrews 'podnošenje (i grafički detaljno u izvještaju TMZ iz marta 2010. Godine), bila je na večeru sa Fassbender za jednu noć, a on je postao uznemiren jer Andrews' bivši dečko zaustavio njihovog stola da pozdravi. Fassbender je počeo "pije i postao ljut", Andrews je napisao, a ona kaže da joj prijatelji ju je pratila i Fassbender dom kako bi bili sigurni da je u redu. Na disku kući, ona je navedeno, "Michael je vozio moj auto opasno brzo i vrišti na mene. Molila sam ga da zaustavi auto u strahu od nesreće ili moja djeca koja su kući zaspao. Kako smo se približavali mojoj kući ja stavio moj auto u stanici. Izašao je hodao oko automobila da povuče ključ iz kontakt. Michael je vozio od [f] mene vukući duž iz automobila. "

Andrews rekla je otišla u bolnicu gdje su je tretirana za "uvrnuta gležanj lijeve noge, vazduh-lijevo koleno, i pukao jajnika ciste" 11 dana nakon incidenta.

Ona je također detaljno odvojenom incidentu nakon filmskog festivala u julu 2009. Godine, kada je rekla da je otkrio Fassbender nakon noći za piće i postao nasilan prema njoj. "On je spavao u urinu", napisala je. "Probudio sam ga i on je počeo da bude nasilan i bacio mi je preko stolice, razbijanje nos."

Alicia Vikander i Michael Fassbender imaju najromantičniji mladence

Andrews je odbio da se izjasni o ponovnoj pojavi ovih navoda, pozivajući se novinarima da je pismene izjave u 2010. Sud podnošenje. Fassbender, koji nije suočio naknadne navode o zlostavljanju i nedavno oženio svoju The Light Između Oceanscostar Alicia Vikander u 2017., nije javno komentirao. Ove skoro deceniju starog navode su vraćeni u javnosti, ne samo zato što se podudara sa kritičnim diskusijama se imao oko seksualnog napada i zlostavljanja, ali i zbog toga što je tokom nedavnog intervjua za Vogue, Vikander osvrnuo i na njoj trenutnom stanju "domaćeg blaženstva" sa Fassbender, što je dovelo do The Daily Beast ponavljanje allegationsagainst njega, navodno pružiti kontrastne kontekst o Fassbender ponašanje sa svojim intimnim partnerima.

Povezane vijesti


Post Zabava

11 stvari koje treba znati o bivšoj djevojci Jaden smith Sarah snyder

Post Zabava

Najbolji filmovi valentinskog filma koji će vas nasmejati umesto da plaču

Post Zabava

Paris Jackson je napisao ode svom detinjstvu i podelio domaći video

Post Zabava

Hillary Clinton poslao Donald Trump prilično veliku poruku iz gramatika

Post Zabava

Idi kući, Jill zarin, pijan si

Post Zabava

10 ljudi koji su se zakleli na Bachelor u rajskom skandalu su pisali

Post Zabava

Predsednik pozivnice trump: skandal ima poruku za vas

Post Zabava

Billie lourd nema reči da joj pokaže ljubav prema Carrie Fisher-u na dan majke

Post Zabava

Melissa McCarthy i žene iz snl-a nastavljaju da ljuštaju na Trump admin-u

Post Zabava

Porodica Alec Baldwina je fotomobilizovala njegov intervju i to je najbolja stvar

Post Zabava

Supernaturalova hitlera izazvala je toliko osećaja u vezi sa Donaldom Trumpom

Post Zabava

Alan Thicke, jedan od najboljih tatica iz 80-ih godina, umire na 69 godina