Ispostavilo se da Russell brend ne mrzi Katy Perry | BA.burnbrightlove.com

Ispostavilo se da Russell brend ne mrzi Katy Perry

Ispostavilo se da Russell brend ne mrzi Katy Perry

Ne zaboravite, kada Russell Brand i Katy Perry raskinuli? I to je stvarno ružno? I Marka rekao mnogo neozbiljan stvari o Perry? Na primjer, bilo je ovo: "Brak je veza koja može trajati i do 14 mjeseci", rekao je on na XFM Londonu. "Ovo je sveto 14 meseci aranžman. Počinje na slona. Završava u novinama. "Cool, cool.

Pa, kako se ispostavilo, Brand je očigledno imao malo predomislio. Možda je to zbog toga što je došlo do nekih udaljenost između njega i razvoda, a vrijeme liječi sve. Možda je on odrastao malo; možda on samo osećaju velikodušan ovih dana. U svakom slučaju može biti, Brand, rekao je neke prilično lijepe stvari o čitavom brak / razvod situacija u intervjuu John Bishop na W Channelthis sedmice.

Russell Brand daje svoje prvo dijete sa Sweet Ipak Sassy Ime

"Katy je očigledno bio jako, jako zauzeta i vrlo zauzet", Marka, rekao je njegova bivša žena tokom njihovog braka "Bio sam jako zauzeta i vrlo zauzet -. Ne u istoj mjeri, prepoznajem." Onaj posao značilo par morao biti super zaštitna njihovog braka "Ali to je značilo, ja mislim, da je Sanctimony braka, što je vrlo privatna stvar stvarno trebalo mi možda -.. Intuitivno ili eksplicitno, ne znam - shvatili da smo bolje zaštititi ovo stvar ", rekao je on.

On krivi raspad njihovog braka na slavu. "Brak nije trajao dugo vremena, i mislim da ima veze sa valjani prirodi slavu i da žive u tim uvjetima i šta se dešava", rekao je on.

Teško da je iznenađenje da Russell Brand mogu da dovedu u rodno Neutralno Child

Radije nego osjećaj neprijateljstva, Brand osjeća sada genijalni o svemu. "Ali ja sam došao dalje od tog iskustva", rekao je Brand. "I dalje osjeća toplo prema njoj. Osjećam se kao kada sam čuo za nju ili je vidim, 'Aww, tu je ta osoba. Tu je ta osoba na svijetu." "Pa, to je lijepo, pretpostavljamo.

Brand je rekao da ne vidi brak kao greška ili nešto slično tome: "Ja nekako prepoznaju kao dio mog života koji je za jasno razgraničene komad vremena", rekao je on.

Russell Brand baca Cruel Uvrede na Katy Perry u novom dokumentarnom filmu (VIDEO)

To je dobro, jer je bilo vrijeme kada su obje strane, rekao je priča potpuno drugačija. Brand je bio super negativno mišljenje o njihovo povezivanje u trailerfor njegov film, rekavši da je miljea oko njegovog braka dodao do "vapid, prazan osoba"; Perry saidBrand ju je obavestio svoje želje za razvod kada je "poslao poruku da ja kažem kako je meni se razvodi 31. Decembra 2011." Eek.

Pa, mi smo drago sada čuti svačije chill o tome. Možda Brand je sada opustio da je on otac. U svakom slučaju, ova vijest dolazi baš kao John Mayer najavio publiclythat hoće Perry natrag, tako - to je u redu? Jedna velika, sretna, komplikovani ljubavni trougao.

Povezane vijesti


Post Zabava

Leah remini sugeriše da policija laže o ženi senatologije

Post Zabava

Kako pogađati ubicu na forenzičkim fajlovima pre prve reklame

Post Zabava

10 stvari koje štedeju 2018 od postojanja potpune vatre

Post Zabava

Producent bachelorette-a postavlja nove tvrdnje o seksualnom uznemiravanju

Post Zabava

Rejčel Lindsaj je u suštini upravo otkrio pobednika bachelorette

Post Zabava

Kreatori konfederacije odgovaraju javnim kritikama emisije

Post Zabava

Ograničena je veb lokacija Meghan markla, što znači za nju velike vesti

Post Zabava

Katherine heigl i Josh Kelley proslavili su godišnjicu svadbe u bubicu

Post Zabava

Ko je potreban Bachelor u raju kada se možete osloboditi novoj Bachelor kanadi?

Post Zabava

Poznati datumi koji su bili čudni, strašni ili super skupi

Post Zabava

Ben affleck je bukvalno grumpy mačko inkarnirano dok je na misterioznom datumu

Post Zabava

Meganova marka pokreće tradicionalne kraljevske navike od Kate Middletona