Ian Harding kaže da su prilično mali lažovi zaslužili krivicu za predsednika trupa | BA.burnbrightlove.com

Ian Harding kaže da su prilično mali lažovi zaslužili krivicu za predsednika trupa

Ian Harding kaže da su prilično mali lažovi zaslužili krivicu za predsednika trupa

Ian Harding je očigledno pokušava dokazati da nas da je on kao glumac je isti veliki mislilac da mu je sklon razmišljanju, statutarne-Rapey, knjiški i razorno šarmantan Ezra Fitz je na Pretty Little Liars. I on to radi tako što puno slobode sa prirodom uzroka i posljedice. On je nedavno učestvovao sa ostatkom jezgra glumcima i kreatori razrađen intervjuu za Cosmopolitanas promo push za posljednje PLL premijeru ćemo ikada dobiti.

Tako je; večeras Sezona 8 otvarač počinje finalni vožnji. Ovo će biti plamen-of-slave kraj sezone. Predstava u narednih nekoliko mjeseci ili će konačno odgovoriti na sva giganta pitanja, rupe i misterije (koja je prošle sezone je toliko daleko, predstava počela napokon uzimajući kritike da je tako jebeno zbunjujuće) - ili možda će sve okretati još više, ostavljajući nas grebanje glave, pitajući se da li smo samo lud kao i predstava je bila.

Pretty Little Liars: Zašto moramo brinuti o Emily i Ezra u 6B

Razgovor je odličan za čitanje za bilo koji ljubitelj emisije. A ja ću priznati da sam blaženo bio na bizarne PLL treniraju u cjelini. Prokleti. Vremena. Nisam mogao ni piti alkohol kada je to iznenađujuće snagu show premijerno - ali to sigurno nije istina za mene ili Liars sada, dok ih je u emisiji vidi iz srednje škole Sleuths Cosmo-sipping, krevet-skakanje, karijeru-ima big Girls. Mučili A ipak, iako, naravno. The Rolling Q & A ulazi u nastanka predstave, od svojih skromnih početka kao knjigu kako je cast kako su uspeli da se izvuku sa toliko mračno i turobno na mrežu Disney vlasništvu.

Ko je toplije: Keegan Allen vs. Ian Harding

Ali najbolji Tidbit došao iz pontificating Ian Harding. Učitelj-okrenuo-love-interes (scan-da-lous!) U emisiji misli u stvarnom životu da PLLmight su doprinijeli predsjedništvo Trump. On je rekao: "Pitam se da li smo tajno utro put za Trump uprave. Jer to je samo o onome što želite da vjeruju u svakom trenutku i ignorisanje očiglednih istina, i ljudi samo s tobom za sedam godina na tome. Postoji toliko mnogo puta, kao, 'Idi u policiju! To ne učinite teže nego što treba da bude! ' To je sve o dezinformacijama i potpuni nedostatak logike. Upravo smo zasićeni Sjedinjenih Američkih Država s njim. Mislim da smo tajno krivi za trenutni predsjednik. "

Očigledno je da je bio bezobrazan, ali to je prilično veliki skok u logici. Mislim da smo svi u potrazi za razlog ludila negde. Ko zna, iako? PLL je bio odgovoran za mene kupnje Gadno izjavu Blazer jednom; možda je krivac za Trump previše.

Šta mislite o hrabra izjava Ian Harding? Recite nam u komentarima ispod.

Tagged u

Povezane vijesti


Post Zabava

Da li je mrtva zvijezda upravo pokvarila premijeru sezone 8?

Post Zabava

Billy bush zove Donald trumpet: da, rekli ste da ih zgrabite p

Post Zabava

Poznati vazdušni jastuk možete takođe ostati

Post Zabava

Svi naši omiljeni Sarah silverman bits ispred njenog novog netflix posebnog

Post Zabava

Reči Oprah Vinterfrea mogu nam pomoći da izlečimo iz onoga što se desilo u Las Vegasu

Post Zabava

8 stvari koje treba znati za muž Margot Robbie, Tom Ackerley

Post Zabava

Kancelarija Jenna Fischer napravila je veliko i odgovarajuće izvinjenje

Post Zabava

Pariz Džekson Wendy Williams: zašto si toliko opsednut mnom?

Post Zabava

Prince Harry je zvanično angažovan na megan marki, i ne možemo biti sretniji

Post Zabava

Najbolja TV vjenčanja svih vremena

Post Zabava

Rory Feek ažurira svet za svoj život godinu dana nakon Joeyove smrti

Post Zabava

Christina el moussa drži je jebeno božanstvo