Ejmi šumer trumpira Trumpa u odbrani svog rođaka, senatorskog čaka Šumera | BA.burnbrightlove.com

Ejmi šumer trumpira Trumpa u odbrani svog rođaka, senatorskog čaka Šumera

Ejmi šumer trumpira Trumpa u odbrani svog rođaka, senatorskog čaka Šumera

U redu, oko-valjanje onako kako sada jer ono što si pročitati je potrebno ako želite ostati u političkom i kulturnom petlja ali vaša duša može malo umre od čitanja. Amy Schumer odbranila je drugi rođak (jednom uklonjena), senator Chuck Schumer, protiv predsjednika Trampa najnovijim Twitteru bodlje kroz nedavne strastveni Instagram post. Sada, ako se pitate što je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država radi tvitujući uvrede o senator, čestitke: Ti si na istoj strani kao i Amy Šumer.

Amy Schumer aplaudirali za Taylor Swift izvinjenje bez izgovora (FOTOGRAFIJE)

Schumer je pokazao da se za gluposti se daje njen rođak. Ona je postavio Osuđujući tweet Trampa, whichcharacterized senator Schumer kao "Lažni Tears", u odnosu na svom nedavnom riječi o krizi izbegličkih i suze je prolio dok drži govor o tome. Amy Schumer je uspio uzeti screenshot tweet prije nego što uzmite obrisane i napisao oštar odgovor na Trump braneći akcije njen rođak.

To je ono što je mislio o tome na 621am. Ovo je bio njegov tweet nakon što je njegov prvi vojnik umro. Također 8 jemenskih žena i 7 djece je poginulo, a adut zove RAID "uspješan", takođe znam chuck Schumer i on ne može djelovati veruj mi. Jedva osmeh na znak. On ne može pomoći, ali biti transparentni i originalan. On je ozlijeđen za te ljude i sve ljude kojima se suočava, kao što neustavnim nepravde. Trump je pred nama bombarduju sa toliko užasno odluka. Njegov Vrhovnog suda pick će biti zastrašujuće, a on će pokušati zaustaviti istog pola usvajanje i sve naše druge noćne more. Ne možemo se spaljeni ili preplavljeni i ometen. Moramo ostati fokusirani i organizovani. Pokaži prijateljima koji kažu "Ja sam samo ne politički" da to više ne uklapa. Potrebni su nam ljudi popustu i bori se za međusobno prava. Reci svojim Otkriveno prijateljima da se probudi i pomogne. Ako živite negdje gdje youve nikada nije ni upoznao musliman osoba i to izgleda ovako zapravo ne utiče na vas. To čini. Musliman zabrana je tako neustavan i okrutan. Oni su dobri, vredni ljudi, izbjeglica iz zemalja on ne pustiti ljude iz nikada nije počinio bilo terorističkih akata na američkom tlu. Nikad. Moramo odmah i zajedno u borbi protiv toga. Pozovite kongresa. Pozovite senat. Moramo probuditi i ustati zajedno. Ljudima je potrebna naša pomoć.

Njen odgovor na "Lažni Tears" komentar Trump, koji se pojavljuje prilično unpresidential u tonu, ne štedim riječi. Schumer traje trenutak da nas podseti da Trump je opsjednut s njom u odnosu nego što je sa stanjem u zemlji, uključujući i vojnika i civila koji su već umrli na sat. Schumer onda dalje navodi jasno da je senator Schumer "ne može djelovati", što znači da su prepreke se suočava u ovom trenutku u prevazilaženju navodno oštre i nepravedan izvršni izdao naređenje predsjednika su pravi.

Amy Schumer je pravo da bude kraljevski ljut na jedan veoma uvredljivo ventilator

Schumer odbrana je potrebno u ovakvim vremenima kada se može osjetiti teško da će završiti svoju glavu okolo Šta se zapravo događa u Washingtonu, nema sumnje da su mnogi od nas imaju čvrste stavove i osjećaje o stanju u zemlji; Schumer Instagram post potvrđuje da je to samo tako jaka kao što mislimo za one političare sa našim najboljim interesima na umu. Kako je rekao, senator Schumer "jedva osmijeh na znak. On ne može pomoći, ali biti transparentni i originalan. On je povredio za te ljude i sve ljude kojima se suočava, kao neustavan nepravde."

Možda je jedan korist slušanja poznatih ličnosti u ovakvim vremenima je da, u slučaju nekoliko njih (kao što je Schumer), postoji direktna linija komunikacije na Capitol Hillu. Schumer status kao osoba ju je platforma da govori o važnim pitanjima previše dopušta. U prošlosti, ona se koristi da iskažu svoju podršku Hillary Clinton; u slučaju brani svog rođaka, te platforme opet došao u ruci.

Amy Šumer ostavio trajan utisak na brata svog dečka

Iako je daleko od utješno čuti da je senator Schumer je jedan od mnogih koji su se našla u političkoj previranja sada, to je ohrabrujuće vidjeti da ima glasno i ponosan član porodice dolaze u njegovu odbranu. Možda ne znamo šta narednim sedmicama i mjesecima će donijeti, ali ako ništa drugo, drago mi je da imamo Amy Šumer govori i govori istinu kada je povodom zahteva.

Povezane vijesti


Post Zabava

Celebi reaguju na smrt Georgea Michaela

Post Zabava

21 stvari koje verovatno ne znate o gavran-symoné, zvezdi kuće gavrana

Post Zabava

Sumnjivo ponašanje instagrama Kim kardashian zapada na internet

Post Zabava

Oni minka Kelly-jesse Williams koji se šalju glasinama razjašnjavaju se

Post Zabava

Zapravo, pomirenje Brad Pitt i Angeline jolie možda se neće desiti

Post Zabava

Jennifer Lawrence daje novo značenje krvarenja srca u bizarnom filmskom plakatu

Post Zabava

Odrasti, maggie! Siva anatomija pravi nered mereditine sestre

Post Zabava

Ne možemo kriviti Evaana McGregora za davanje televizijskih emisija Morganove tv emisije

Post Zabava

Jennifer Lopez je za trenutak razmišljala o svojoj godini, punom uspona i padova

Post Zabava

Khloe kardashian zvanično ne može (i ne) skrivati njenu bebu

Post Zabava

Meryl streep je meta misteriozne poster kampanje u Hollywoodu

Post Zabava

Iznenađujuće je da je preživela Michaela Bradshaw bila sretna što se glasala