Adele je upravo slomila internet | BA.burnbrightlove.com

Adele je upravo slomila internet

Adele je upravo slomila internet

Adele ne samo da ima neverovatan skup pluća na nju - ona je također otvoren i relatable. Pa nije ni čudo da toliko ljudi žele da je vide na koncertu.

Adele navodno ima jedno pravilo u nju koncertima: kamere dole

Pjevač nagrađivani nedavno završio masovni svjetsku turneju sa preko 107 datumi diljem svijeta u 10 mjeseci, ostavljajući samo nekoliko predstava datuma otišao u Australiju naredne godine. A potražnja za ovim poslednjim emisija je toliko velika da Adele završili razbijanje na internetu. U ponedjeljak, Ticketek i Ticketmaster je stranicama stalno srušio, a kupac servisne linije su stalno angažovani zbog ogromne potražnje za karte za Adele žive u koncert iduće godine.

Sydney Morning Heraldreported da ulaznice za Adele predstojeći koncert u Melburnu su rasprodate za samo 30 minuta, što znači da 2.000 karte su prodati po minutu. Wow.

Vidjevši Adele na koncertu je veći prioritet nego ikada s obzirom na to da je nedavno objavio svoju odluku da se masivni 10-godišnje pauze sa bine. Prema pisanju The Sun, Adele želi da preuzme vremena daleko od ceste da se fokusira na njoj 4-godišnjeg sina, Angelo (koji deli sa dugogodišnjim partnerom Simon Konecki) jer će iduće godine biti polazak u školu, a samim tim će više neće biti u mogućnosti da joj prati dok ona na turneji.

Adele dečko prekine njen nastup sa posebnim godišnjicu iznenađenje

"Angelo je prioritet broj jedan za Adele", rekao je izvor lista, dodavši: "On je najvažnija stvar u životu. Adele ne želite propustiti trenutak Angelo odrastanja i to je laka odluka za nju odustati od turneje za njega. "

I jasno je da je dječak i njegova mama udio vrlo posebnu vezu, jer po povratku iz nje posljednji nastup na sjevernoameričkom nogu turneje u Phoenixu, Arizona, Adele je pozdravio vrlo posebnu poruku - što je ona dijeli sa fanovima na Instagram.

Upravo sam završio 107 koncerata u 10 mjeseci. 100% žive svake noći. I krvavi razbio ga, čak i ako ja to tako kažem sebi. Ste mnogo su nevjerovatno, svake noći bio si tako lijepa, voli i bavi. Moj bend i moju posadu si napravio cijelu stvar red. I moja prekrasna obiteljska je bilo lako za mene da radim. Velika ljubav x

Slatki poruku jednostavno pročitati, "mama si to uradio !!!" i Adele podijelila svoja razmišljanja o tome u naslovu. Govoreći završnih joj pokazuje, rekla je ona, "Ja krvavi razbio ga, čak i ako ja to kažem tako sebi." Ona je zahvalila fanovima za njihovu posebnu podršku: "Ti Mnogo su nevjerovatno, svake noći bio si tako lijepa, voli i bavi."

Ona je zatim da se zahvalim onima najbliži joj: "Moj bend i moju posadu si napravio cijelu stvar red. I moja lijepa obiteljska je bilo lako za mene da radim."

10 Misheard Adele tekstovi - jer, da, ti si to peva sve u redu

Šta mislite o izvještaju koji Adele planira imati 10 godina pauze nakon turneju završava?

Tagged u

Povezane vijesti


Post Zabava

Da li su konačnici za preživjelu mislili da je [spoiler] zaslužio da pobedi?

Post Zabava

Životne lekcije naučene od strane umjetnika Lahirija na umjetnom projektu

Post Zabava

Zašto je avgustovski OUAT povratak najbolje što se dogodilo u sezoni 6

Post Zabava

Caitlyn jenner, doslovni supporter za Trump, teži na transrodnim kupatilskim pravilima

Post Zabava

Nova TV emisija Kerija Washtona neće biti ništa poput skandala

Post Zabava

Svi muškarci treba da teže da budu Jensen Ackles na ovoj slici

Post Zabava

U odbrani Erike Jayne na dwts: ona je seksi af, prevazići to

Post Zabava

Ashley iaconetti bachelor je domaćin nove emisije

Post Zabava

Da li će se Nick odbaciti odbaciti: nakon završne ruže?

Post Zabava

Da li je Melanija zaista prebacila ruku Donalda Trump?

Post Zabava

Morgan Ricke kaže da je ovaj preživeli odmetnik potpuno neobičan

Post Zabava

Proslavi premijeru sezone 13 bachelorette sa našom epskom pitom