5 puta peyton manning je bio neverovatan | BA.burnbrightlove.com

5 puta peyton manning je bio neverovatan

5 puta peyton manning je bio neverovatan

Peyton Manning je jedan od najpoznatijih i poštuju fudbalera u Sjedinjenim Američkim Državama. On se povukao iz sporta sada, ali u srijedu, on će ponovo ući u centru pažnje da bude domaćin 2017. ESPY Awards.

Samo u slučaju da niste baš do datuma na čuvenom penziji fudbaleri, evo kratkog prajmer oko pet puta Manning je bilo super.

Football-Inspired Sex položaji za Rezultat

1. Kada je živio do svoju fudbalsku Legacy

Peyton je sin bivšeg NFL QB-a Archie Manning. Archie je igrao 16 sezona u NFL, i nijedan igrač iz New Orleans Saints je nosio Archie je broj 8, otkako je napustio tim u 1982.

Peyton više-rekord-holding mlađi brat je dio zaostavštine, previše. Eli Manning trenutno igra za New York Giants, te je proglašen za MVP oba Super Bowl igre je osvojio s tim.

Uz sve to talenata u jednoj porodici, morate se zapitati što djetinjstvo u Manning kući bila. Je bila nogometna karijera uvijek unaprijed zaključak? Da li je bilo brat ili sestra rivalitet? Ima li stillsibling rivalitet? Ovaj GIF porodice Manning slavi Peyton prošle Super Bowl pobjedu dok Eli izgleda izrazito impresioniran izgleda da ukazuje da.

10 Hottest Football Players

2. Kad je provalio evidencije

Peyton se smatra jednim od najvećih kvoterbekovi svih vremena, a on i dalje ima nekoliko značajnih nogomet zapisa iz svoje duge karijere, uključujući većinu prolazu dvorišta, većina TD dodavanja, većina AP MVP nagrade i većina Pro Bowl nastupa.

Kada je imao 39, Peyton i zaradio sumnjivim razliku da su najstariji quarterback da počne (i osvojiti!) Super Bowl. Mislim, to je kompliment, zar ne? Ja ću reći da. Ja sam 33 i ja ne mislim da bih se kroz pet minuta nogometnu utakmicu (bilo gledanje orplaying, ako ćemo biti iskreni).

3. Kada je bio nevjerojatno poslovno-pamet

Evo čudna činjenica: Peyton je vlasnik 21 Papa John pizzu franšiznih lokacija u Koloradu. Da li to čini slučajnim sa tobom? To je zato što je, ali je i genije. Evo zašto.

Peyton kupio ove pizze fuga, pred oko otherjoints su legalizovani u Koloradu. Tako je, dva tjedna prije nego što trava je legalizovana u Koloradu, Peyton je ozbiljan investmentin jedan od najpopularnijih lekova za grickalice ikad.

Prokletstvo, koji je znao Peyton je bio toliko poslovno-pamet? Nekoliko minuta prije, bio sam ljubomoran na njegove atletske sposobnosti. Sad sam krizira za komad svoje pizze carstva. To nije fer, jedan čovjek koji ima tako mnogo.

To je dobra stvar koju je akcija.

4. Kada je pomogao drugima

Peyton nije zadovoljan što je jedan od koza fudbala andowning gotovo dvadesetak picerije razočarao. The Dude i voli da se vrati na one manje sreće.

Rano u svojoj NFL karijeri, Peyton kreiran PeyBack Foundation, neprofitne koja radi da pomogne mladim ljudima se bolje. Je organizacija, osnovana 1999. Godine, pomaže djecu stvoriti svjetliju budućnost kroz izgradnju osjećaj zajedništva i pružanje mogućnosti za liderstvo i rast. U PeyBack Fondacija djeluje u Indiani, Tennessee i Louisiana, a od samog početka je donirala više od 1,3 milijuna $ u omladinskim organizacijama.

I ne samo to, nego nakon donacije Peyton o nepoznatu sumu novca, u bolnicu u Indianapolis, Indiana, preimenovana je Peyton Manning Dječja bolnica u St. Vincent. Uh! To mora da je došao sa dosta cijeni u.

Tako je zadovoljstvo vidjeti nekoga koristeći svoj uspjeh dati ruku onima koji možda nisu imali iste mogućnosti.

Zašto Žene li Superfans fudbala

5. Kad je napravio zabavan od sebe

Kada imate toliko ide za vas, a vi ste u suštini postao bog američkog fudbala, pizzu pite i davanje natrag, to ne bi bilo teško da se malo pun sebe. Srećom, čini se da Peyton i dalje zadržava zdravu dozu poniznosti, barem prema nekim njegovim sebe omalovažavala SNL skečeve.

U skečevima uzeti Cilj mu potpuno čista ugled i uključite ga na glavi. Rezultati su urnebesni.

S jedne strane, osjećam se užasno za smeje tako teško na malu djecu uzimajući beaned po lopti, ali s druge strane, oh my god.

So. Dobro je.

Hvala vam, Peyton Manning, za sve.

Povezane vijesti


Post Zabava

Girlboss prikolica padne, podstiče svaku emociju ikada

Post Zabava

Ncis veteranski glumac Pauley Perrette najavljuje da napušta predstave

Post Zabava

Selena Gomez ima svoje ruke širom hollywoodskog omiljenog glumca

Post Zabava

Chrissy teigen live-tweeting iz nagrada za lažne vesti je suviše smešno

Post Zabava

Supernaturalov dekan koji je izgubio svoje sećanje ispostavilo se da je stvarno dobra stvar

Post Zabava

Billie lourd nema reči da joj pokaže ljubav prema Carrie Fisher-u na dan majke

Post Zabava

Buffy, uvek te volimo

Post Zabava

Savannah guthrie & hoda Kotb imala je najslabije sjednice o post-olimpijskim porodicama

Post Zabava

Morgan Ricke kaže da je ovaj preživeli odmetnik potpuno neobičan

Post Zabava

Jennifer Aniston i Jason Bateman dokazuju da su najbolji najbolji prijatelji u Holivudu

Post Zabava

Dakle, ovo je tajni projekat Loverne Cox & Beyoncé

Post Zabava

Ana Faris otkriva probleme sa obojim neuspelim brakovima