Zašto mama nosi svoje terminalno bolesne bebe na termin | BA.burnbrightlove.com

Zašto mama nosi svoje terminalno bolesne bebe na termin

Zašto mama nosi svoje terminalno bolesne bebe na termin

Na svom 20-tjedan ultrazvuk, Oklahoma roditelji Keri i Royce Young dobio razorne vijest. Njihova beba imala anencefalija - defekt od rođenja u kojem je beba rođena bez dijelova mozga i lobanje. Rečeno im je njihova kćerka će preživjeti samo nekoliko sati nakon rođenja.

Ali, umjesto da ukida trudnoće, Keri Young odlučio da nosi bebu (po imenu Eva) na punu termin kako bi mogli ispuniti svoju bebu, pozdravi i donirati joj organe.

Royce je nedavno objavljeno na Facebookhis osjećaje u tom trenutku:

"Bio sam tamo, pokunjen i slomljenog srca, ali ja na trenutak dobio podigao iz trenutka i samo stajao strahopoštovanje prema njoj. Bio sam promatrač za svoj život, gledanje superheroj je naći supersile. U doslovno najgori trenutak svog života , saznate svoju bebu da ću umrijeti, bilo je potrebno joj je manje od minute da misli na nekog drugog i kako je njen nesebičnost može pomoći. "

Par je kasnije saznao da će biti u stanju da donatetheir kćeri srčanih zalistaka, bubrega, jetre i možda pankreas. Plućima može biti donirani za istraživanje.

Royce piše: "Postoji još jedna porodica tamo boli i nadajući se čudu za svoju bebu, znajući dobro tuđe beba će morati prvo da umre. Eva može biti to čudo."

Ovo će biti drugo dijete i ono što je trebalo da bude vrijeme uzbuđenja pretvorio se u izuzetno emotivan, težak put para. Mama Keri može osjetiti svaki udarac, štucanje and roll. Royce kaže da je podsjetila svaki trenutak svakog dana da je ona nosi bebu koja će umrijeti.

Ali još uvijek postoje male trenutke sreće. U decembru, Keri napisao na svom Facebook profilu, "danas Čuo sam malo Eva srce. To me je doveo toliko radosti što to čujem."

Tata Royce će učiniti sve da promeni ono što se događa s njima.

On piše. "Ja želim da moja kćerka bude savršeno. Želim da ugasi joj svijeće na svoj prvi rođendan. Želim gledati je kresnuo glavu na našem stolu kafa pokušavaju da nauče da hodaju. Želim da tvoriti mobitel račun šalje poruke dječaka. Želim da je prošetati prolaza. Želim da sve to promijeniti tako, tako loše. Ali ne mogu. Ovo je naša realnost. I nema ga zaustaviti. "

Beba Eva je zbog u maju.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Mickey miš kaže deci koja su usvojena

Post Roditeljstvo

Melisa rauch iz teorije velikih bangova očekuje prvo dete nakon pobačaja

Post Roditeljstvo

Majka tužila transrodnu ćerku za prelazak

Post Roditeljstvo

Sherri Shepherd šutira njenu bivšu neozbiljnu ponudu za podršku djeci

Post Roditeljstvo

Savet za nove mame: o čemu nisam morao da brinem

Post Roditeljstvo

12 načina za podizanje nezavisne dece

Post Roditeljstvo

Kako dobiti kućni posao sa novorođenom bebom

Post Roditeljstvo

Teen pretvara školski san u samopoštovanje

Post Roditeljstvo

9 majki u realnom životu dele načine na koje slave individualnost svoje dece

Post Roditeljstvo

Kristen zvono deli intimne fotografije rođenih za ćerki b-dan

Post Roditeljstvo

Audrey roloff opet sramota - još od najluđeg razloga

Post Roditeljstvo

Lego najavljuje žene NASA-e