Vrh imena beba od strane države su sve iste | BA.burnbrightlove.com

Vrh imena beba od strane države su sve iste

Vrh imena beba od strane države su sve iste

Moraš da voli američke Uprave za socijalnu sigurnost. Naravno, to čini prokleto puno dosadnih stvari, kao što je pružanje za opštu dobrobit građana naše nacije i seciranje trendove javnog zdravlja, ali ponekad čak i SSA voli da se miješati i malo zabaviti bebu u vezi. Slučaj u točki: godišnjoj top listi imena beba Agencije, koji se almostas željno očekivani kao Oskara liste kandidata ili listu gostiju za Kylie Jenner najnovije oblikovanje-komplet oslobađanje stranke.

Na listi 2016 je sada pao sa oko toliko pompe kao Lemonadeand Uprave za socijalnu sigurnost je bio dovoljno dobar za organizaciju podataka u geografskim područjima za naš uvid. Tako smo perused. I. Wow. Pogledajte, svi, to je jasno vreme da počnemo dolazi do nekih novih imena beba ne bismo postali nacija u kojoj je bilo pod nazivom 90 posto stanovništva u 2037 Emma ili Liam. Ovo je pravi i prisutna opasnost, ljudi.

Ne možemo sve samo da naše nakaza na i pretvaramo da smo rock zvijezde za neko vrijeme? Dobiti još nekoliko Fifi Trixibelles ili Pilot Inspektorscirculating na planeti? Bez daljeg odlaganja, predstavljam vam geografske sloma SAD-manje-od-zakivanje ime trendove. Mislim, da je opterećenje od ovih karata, koju je BuzzFeed Julie Gerstein. Rekli bismo, "ne možemo ni", ali mi smo samo previše dosadno.

Baby Girl imena sa Značenja Ona može biti ponosna

Usjeva za bebe dječaka u 2016. Godini je prepun staromodnim irski i engleski flair: Owens i Liams i Olivers će biti dominantan igrališta za dosta vremena da dođe. Owen je Vermont poput oluje; Oliver pregazila Oregon, Idaho, oba Dakotas, Wisconsin, Iowa, Indiana i Utah. Mi zamišljajući osam država ispunjen Dickensianov siročadi s praznim kaša zdjele. U međuvremenu, Liam zahvatio gazilion druge države - vjerovatno uključujući i tvoje. Budite spremni na igrališta puna preteći mališana vrskanje, "Ja ću tražiti tebe, naći ću te, a ja ću te ubiti" - posebno na Zapadu.

A govoreći o Zapadu, evo još jedan trend: Boys nazvan po Wild West Spurs-nosi salon štakora. Naime, Junior Kauboji po imenu Wyatt polako preuzimaju Wyoming.

Jedinstvena Baby imena We Wish bih smo mislili prvog

New Mexico, zanimljivo, odlučio baciti u malo biblijske njuh (ili možda svi oni zaista kao Andrew Rannells 'lik iz Girls?). Ilija je dobitnik ruke dole u toj dobro stanje. Još jedan biblijski favorit je Noah, vrh ime u New Hampshire, Pennsylvania, Connecticut, Maryland, California, Illinois, Texas i Havaja. Dragi Bože, to je puno Noahs. I oni vjerojatno svi imaju dvorištu tvrđave gdje su zadržati svoje plišane životinje u parovima od dva. Izrada ime broj, zar ne?

William zahvatio jugoistočnu u - ovo - ninestates: North Carolina, Južna Karolina, Kentucky, Virginia, Gruzija, Tennessee, Alabama, Mississippi i Missouri. Šta, roditelji jugoistočne? Jesi li Shakespeare zavisnici? Jer ovo postaje iz ruku. Ste kovanog kuge Williams, i stvari će postati vrlo zbunjujuće dole uskoro - gotovo kao konfuzno kao na Islandu, gdje su ljudi navedeni po imenu u telefonskom imeniku. Zanimljiva činjenica. Idemo dalje.

Imali smo jednu državu swing Henry (Minnesota, ti pobunjenici) i dva otišla Benjamin (Kansas i Massachusetts). U međuvremenu, Mason zahvatio West Virginia, države koja je ili još uvijek radi svoje građanskog rata pitanjima ili samo čežnja za više kamenih radnika.

Ali to je to. Pedeset država: Imena 11 dječaka. I djevojke - oh, djevojke. Ista priča. Nećemo ni smetati na listu svih država u kojima Emma je kraljica, jer iskreno, to će nas odvesti cijeli dan. Čak i Jane Austen se prevrće u grobu od stida.

West Virginia, Montana, Sjeverna Dakota i Vermont, iako vjerovatno političkih saveznika, čini se da su povezani na njihove međusobne ljubavi Ubiti pticu rugalicu; ove države su se udružili da gura Harper na Tippy-vrhu njihove liste.

I Ava. Moji, šta pregršt Avas. Podstaknut holivudski glamur Ava Gardner? Ko zna? Ne možemo ni izbrojati koliko država; naše oči prelaze. Jedan pogled na dionici jugoistočne mape i vidimo da će biti puno budućih brakova u kojima je zbunjena Avas sri Williams, Avas sri Avas, Williams sri Williams, i svima.

Mias i Olivias su bili ostali dežurne krivce, posute širom države. To je sve što imam da kažem na tu temu; smo sigurni da su vrlo lijepo djeca i roditelji rade sjajan posao sa njima i Ura, jer sada svi nastavnici mogu kupiti ime naljepnice za Kabse u rinfuzi.

Mogli smo da poljubi Minnesota za svoje jedinstveno popularne Evelyn - Isto je i sa New Hampshire-a Charlotte i Floride Isabella. Bravo, vas troje.

Ali, to je to: imena Osam djevojke 'na čelu 50 država. Hej, ako imate Liam ili Emma, ​​nismo ljuti na tebe, u redu? Mi smo samo spremni da krenemo dalje. To nisi ti, to smo mi. Cijenimo slatki berba vibracije svih ovih imena - ali mi smo samo spremni za neka imena sa malo više zalogaj za 2017. I 2018. Tako nas tuži.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

35 porodičnih plaža opreme predmeti suštinski za uspješno putovanje do obale

Post Roditeljstvo

Kako se izviniti svom djetetu

Post Roditeljstvo

Serena Vilijams i Alexis Ohanian se bore kao šampioni u klasi beba

Post Roditeljstvo

6 načina za isključivanje nakon bebe

Post Roditeljstvo

5 slatki i jednostavni zidar Ideje za jar plakate za decu

Post Roditeljstvo

Restorani izazivaju kontroverzu zabranom deci

Post Roditeljstvo

Kim Kardašian zapad najavljuje ime bebe i nikada neće verovati

Post Roditeljstvo

Praznični pokloni za decu koja ih neće prioneti na ekran

Post Roditeljstvo

Zašto ne dobijem svoje dete novim iPhone-om?

Post Roditeljstvo

Deca i oružje: šta roditelji treba da znaju

Post Roditeljstvo

Kada je vrijeme da unajmite mentora?

Post Roditeljstvo

8 porodičnih novogodišnjih ideja koje možete planirati u poslednjem trenutku