Uskrsno jaje lovite ideje koje još niste pokušali | BA.burnbrightlove.com

Uskrsno jaje lovite ideje koje još niste pokušali

Uskrsno jaje lovite ideje koje još niste pokušali

Ako slavite Uskrs, ti si vjerojatno na jedan ili sve nakon: bojanje jaja, darivanja Uskrs košare za slatko djecu i / ili upuštanje u lov jaje tradicionalni Uskrs. Djecu u vašem životu vjerojatno vole sve tri aktivnosti, ali smo prilično sigurni cijelu obitelj ima mostfun sa lov na jaje. Ali, postoje samo toliko godina za redom deca mogu tražiti plastičnih jaja prije nego što počne da se stara, zar ne?

To je vrijeme da se malo kreativni. Kako bi bilo da uključuje neki uskršnji zeka tragove? Šta je razbijanje porodice se u timove i rade zajedno za rješavanje zagonetki? Mi smo pokupili 11 Uskrs lov jaje ideje koje nisu snooze - i raditi za djecu svih uzrasta. Win-win.

25 Uskrs Ideje za djecu svih uzrasta

1. Uskršnji zeka staze

Lov punom zamahu uskršnje jaje vođen Uskršnji sam Bunny? Sigurno ne može biti ništa više neodoljiva. Djeca će love probudio na Uskrs ujutro da da ih je Uskršnji Zeka ostavio personalizirane napomenu i nekoliko zeka staze pokazujući ih u pravcu skrivenih jaja. Postavljanje lov na zeca-stazi povjetarac ove slatka printablesmake.

2. Uskršnje jaje vrt

Ako su premalo da se dobro lovi u dvorištu, možete napraviti svoj vlastiti uskršnje jaje vrt koji "raste" jaja umjesto. Postavljanje bombona punjenih uskršnje jaje flowersin travi ili pijesku će olakšati čak i najmanjim one da pronađu svoje poslastice.

3. Lov Zatvoreni jaje

Ako živite u dijelu zemlje gdje proljeće još nije Suspenzija, nada se ne gubi. Možete uključiti prehladu ili kišni dan Uskrsa u avanturu kada vam vaša djeca idu u lov na sve svoje jaja i Uskrs sitnice u kući. Da bi lov na zatvorenom jaje još više jedinstven, pokušajte krije jaja u trag ili tragove koji vode do jedan ogroman Uskrs.

11 Uskrs Centrepiece ideje dodati dodir proljeća do vašeg stola

4. Lov zlatna jaja

Malo pirati će dobiti udarac od ovoga Uskrsa lov jaje blago. Uostalom, ko može odoljeti zakopano blago? Pogotovo ako to znači jedan-of-a-vrste zlatnog eggleft iza koje je Uskrs Bunny. Bonus poena za stavljanje neke plijen unutra.

Lov 5. Pismo

Učenje može biti zabavno, zar ne? Mlađi klinci koji su tek smisli kako se piše i čitati će uživati ​​u lovu za Uskrs jaja koja sadrže pismo čarolija skrivenu poruku. Deca mogu raditi zajedno kako bi pronašli jaja pismo punjene i sastavio uskršnju poruku ( "Neki zeko te voli!") Da zaradite nagradu.

6. Uskršnje jaje dekoder

Ovo je veliki jedan za veće grupe jer će djecu treba staviti u timove. Timova tri ili četiri mogu loviti pronaći što više ne podudaraju jaja (gdje su zajedno različite boje polovice plastičnih jaja) koliko je to moguće. Nakon što su pronađena jaja, timovi mogu rastaviti i ponovo odgovarajuće polovine jaja. Prva ekipa koja je "dešifrirati" sve svoje neprilagođeno jaja dobiva veliki Uskrs ispunjen bombone ili druge poslastice.

Kako će biti domaćin uskršnje jaje Hunt za odrasle

7. Kid vođena lov

Svaki klinac koji voli da isfolirati na njihovim roditeljima će biti oduševljeni da bude zadužen za lov uskršnje jaje. Pitajte svoju djecu da se sakrije korpu jaja po dvorištu - tada, youhave da ih pronađe. Kao i za bilo koji jaja ne možete pronaći u određenom roku - recimo, 10 minuta? Deca da zadržimo te za sebe.

Lista 8. Scavenger

Ovo je za osnovno školskog uzrasta i starije klinci koji su u potrazi za malo izazov: Make Over lov tradicionalnu uskršnje jaje koristeći smetlar lov spisak. Možete zadatak klinci s pronalaženje različitih predmeta skrivenih po dvorištu (kao što su četiri plava jaja, šest žuta jaja, dva čokoladna jaja i čokolade uskršnji zeka) prije vremena je gore.

9. Lov Active Scavenger

Deca imaju puno energije da se spali; ovoliko znamo je istina. Dakle, ako vaša djeca su moleći za Uskrs bombona ceo dan, zašto ne bi ih raditi za to? Sakriti sportsko-tematske uskršnjih jaja koja sadrže aktivnu instructionalong sa Candy poslastica. Klinci onda treba da uradite 10 skakanje priključke ili pokrenuti krug po dvorištu prije nego što oni mogu preći na slatkiše u narednom jaje. Bonus: Verovatno će spavati verywell nakon ovoga.

12 Slatka Uskršnji doručak Ideje će vaša deca obožavati

10. Glow-in-the-tamno lov

Ovo bi se moglo zahtijevati malo strpljenja, ali to je vrijedilo čekati. Ako ne možete dobiti svoju djecu da se zadrže na svojim Uskrs slatkiše ekstravagancije za većinu dana, nagraditi ih u lov da jaja svijetli u mraku.

11. Uskršnje jaje pinjata

Ili kako bi bilo da se odreknu logistike lov jaje potpuno i samo pogodio neke stvari sa štapom? Kupnje divan uskršnje jaje pinjata (ili napravite svoju) je idealna za manje klinci koji možda ne razumiju kako u lov na jaja još, kao i stariji klinci koji samo žele da učine nešto drugačije ove godine. Da stvar bude još zanimljivije, okušati u mini piñatasso možete napraviti poseban stvaranje candy-ispunjen za svaki klinac (uništiti).

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Nerealna zvezda Shiri appleby odvodi svoju decu da rade iz najboljih razloga

Post Roditeljstvo

Da li škole trebaju da djeca nauče kurzivu?

Post Roditeljstvo

Iskreno telo pojedinih tela ovog fitness trenera su sve

Post Roditeljstvo

Razlozi za tri djeca su lakši od dva

Post Roditeljstvo

Izbor IVF-a mi je pomogao da se uskladim sa starenjem

Post Roditeljstvo

Kevin federline otvara se o zajedničkom roditeljstvu Britney koplja

Post Roditeljstvo

Kraljevi otkrivaju datum dojenja bebe - i princ Georgeov omiljeni film

Post Roditeljstvo

Odrasli muškarac preti da pozove pandure na devojčicu i njen limunadni štand

Post Roditeljstvo

Kate Hudsonov sin Bingham ima novu frizuru za sebe

Post Roditeljstvo

Moja postpartalna depresija nije izgledala kao ono što sam očekivao

Post Roditeljstvo

Dax Shepard kaže da će mu se svideti ako njegove ćerke žele biti glumci

Post Roditeljstvo

Direktor srednjoškolske škole uvodi seksistički i obimni oblici dresa, a zatim se izvini