Tom Brady smanje intervju nakon što domaćin uvredi njegovu ćerku | BA.burnbrightlove.com

Tom Brady smanje intervju nakon što domaćin uvredi njegovu ćerku

Tom Brady smanje intervju nakon što domaćin uvredi njegovu ćerku

Tom Brady nije mogao briga da li ti se sviđa - ili Patriots - ali bolje da dvaput razmisliti prije nego trganje u svoju djecu. Dobitnik pet puta Super Bowl i Pats 'zvijezda quarterback ugasiti svom nedeljnom intervjuu za Kirk i Callahanradio prikaži na WEEI u ponedjeljak. Razlog? Brady - i ostatak svijeta - bio je zgrožen čuti domaćin Alex Reimer na drugoj emisiji u četvrtak uveče se odnosi na Brady kćer (sa supermodelom Gisele Bündchen) kao "dosadni mali Pissant."

Ozbiljno, Reimer, šta si mislio? Dude.

Reimer je govorio Brady novi Tom protiv Timedocumentary. Njegov komentar o Brady i Bündchen kćer Vivian, starost 5, odmah uhvatio Hailstorm od flak - i to s pravom. Zašto ići nakon dijete?

14 fotografije Tom Brady Jednostavno biti tata

U ponedjeljak, rekao je Brady Kirk i Callahanon WEEI, "Znaš, pokušao sam da se u ovoj seriji dugi niz godina i pokazali ste puno poštovanja. Uvijek sam pokušavao da dođe na i napraviti dobar posao za vas. To je vrlo razočaravajuće kada čujete [komentare o Vivian], svakako. Moja kćer, ili bilo koje dijete, svakako to ne zaslužuje. "

Oba WEEI Domaćini su izrazili izvinjenje Brady, ohrabrujući ga da kaže sve što mu se sviđa, kao odgovor na komentare Reimer-a.

"Postoje neke stvari da shvatite kao sportista - ti ćeš biti kritikovan za ono za ono što radite, na terenu i van njega, kao pojedinac - ali za dijete da bude kritikovan je nevjerovatno glupo", cohost Kirk Minihane rekao je Brady. "Nema odbrane za to."

18 Super Bowl receptima, koje će postići Big

Brady nije bio raspoložen za igru ​​lijepo. On je rekao u eteru da će morati da preispita svoju sedmični radio svirku sa WEEI. "Ja ću očito procijeniti da li ili ne žele da se u ovoj seriji ponovo. Ja stvarno nemam mnogo toga da kaže jutros. Možda ću s vama razgovarati neki drugi put ", rekao je on, naglo završava intervju.

Reimer je na neodređeno vrijeme obustavljen. Međutim, Brady je rekao da ne želi Reimer da dobiti otkaz zbog svojih komentara. Brady je rekao u intervjuu ove nedelje na Xcel centra ", nadam se da taj tip nije dobio otkaz. Znam samo da su svi pravi zaštitni njihove dece. Nikada nisam ostao daleko od kritike. Ja razumijem da kritika je dio sporta. Ali, ja svakako ne mislim da moja djeca ili djeca nikog drugog zaslužuje da bude u tome. "

Nismo mogli složiti više.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Dobri popusti: dolazite u restoran u blizini, možda

Post Roditeljstvo

Ian somerhalder & Nikki reed očekuju svoje prvo dete

Post Roditeljstvo

Kako biti sa svojom porodicom ovaj praznik - čak i ako si daleko odvojen

Post Roditeljstvo

Čule su najluđe stvari koje su hranile bočice

Post Roditeljstvo

Šta je terapija sa hranom, i zašto mi to dijete treba?

Post Roditeljstvo

4 stvari koje ne kažete ako želite podizati zdravu tweens

Post Roditeljstvo

Može li djed i djedići zapravo učiniti više štete nego dobra?

Post Roditeljstvo

Jillian Michaels na #metoo, usvajanje i nade za obuku ruth Bader Ginsburg

Post Roditeljstvo

Zašto imam velike probleme sa 13 razloga zašto

Post Roditeljstvo

15 načina Biti mama je kao biti klajner ispod drveta

Post Roditeljstvo

Jordin varnice su imale tajno venčanje - oh, i ona je takođe trudna

Post Roditeljstvo

Christie Brinkley iznenađuje kćerke mornara sa velikim vestima o modeliranju