Tinejdžeri: službenici za prijem koledža vas gledaju na mreži | BA.burnbrightlove.com

Tinejdžeri: službenici za prijem koledža vas gledaju na mreži

Tinejdžeri: službenici za prijem koledža vas gledaju na mreži

Oh, ti lud tinejdžera. Naravno, da je barfing-duge Snapchata filter je samo neodoljiv. Ali šta Yale mislim o tvom čudno dupe aktivnosti na društvenim mrežama?

Jer ispada da koledž prijem službenika gledate, tinejdžeri. Tako da Slika svojim prijateljem je od vas lupa pivo na krovu vašeg srednjoj školi ili na neko od vas koji puši travu u sjedište vozača konvertibilnih vaše bake? Da. Mi nismo anđeli ni ovde, ali možda želite razmisliti o nekim od vaših izbora društvenih medija. (I kad smo već kod toga, da li možemo ponizno predložiti uzimanje bliski pogled na svoj život izbore.) Jer hej, zabušant, svijet pripada onima koji čine dobar izbor. Da, mi smo stari i dosadno, ali ponekad, imamo dobar savjet. Kao što su: Ne kiselo svoje šanse fakultet postavljanjem snimak vašeg bestie drži kosu dok yak svoj hrabrosti u toalet.

Vještine život svi klinci trebali znati prije odlaska na koledž

U svakom slučaju, da te neko posmatra od strane koledža sile koje se. To je loša vijest. Želim neke dobre vijesti?

Mogli bi li u svakom slučaju. Trideset i pet posto od 365 koledža prijema službenika koji su učestvovali u istraživanju koje je sproveo Kaplan Test Prep je priznao da oni provjeriti društvenih medija tokom procesa prijema. Zanimljivo? Veći gomila uzorka istraživanja, rekao je da je njihov viri u studenta račune društvenih medija zapravo helpedthe student, sa 47 posto od prijema službenika rekavši filter barfing duge (ili, znate, slike student radio za Habitat for Humanity) imala pozitivan uticaj.

Jedan od primjera je student koji je strastveno govorio o LGBTQ prava na Twitteru - nešto što nije spomenuo u svojoj prijavi za koledž. Yariv Alpher, izvršni direktor istraživanja za Kaplan Test Prep, je rekao: "Ima mnogo pozitivnih ovdje. To pokazuje različitosti, pokazuje inicijativu, to pokazuje liderstvo, a isticao pozitivno oficir prijem."

Dakle, ako ste koledž-lov tinejdžeri, možda smanji na Snapchat filtera i pisati više Instagram fotki spašavanja mačića i starije žrtve moždanog udara i stvari. To izgleda poneti ovdje.

Meh, ne zanima me da li moja djeca ići na fakultet

Oh, također? College prijem službenika želim da znaš da to nije Grooviest ideja na turneju kampusu, a zatim odvesti na Twitter rant o usranu hranu ili ružan biblioteci ili dosadna turističkog vodiča. Zdrav razum, ljudi, zdrav razum. Kada ste u nedoumici, brisanje. Da ćete nam zahvaliti kasnije iz kancelarije uglu ili svoju jahtu - veruj mi.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Kako preživeti stepfamije borbe tokom praznika

Post Roditeljstvo

Da li slika Beyoncé-a u trudnoći uključuje tajne skrivene poruke? spojler: da

Post Roditeljstvo

2018 je bila godina jedinstvenog imena bebe

Post Roditeljstvo

Moj komšija mi je ukrao dadilje

Post Roditeljstvo

Chip & Joanna dobija najavljuju pol njihovog 5. djeteta

Post Roditeljstvo

Serena Willamsova kćerka za djevojčice čini njenu modu debitantom - na naslovnoj strani

Post Roditeljstvo

7 prelepa Ryan gosling citira o očinstvu i porodici

Post Roditeljstvo

5 stvari o kojima su naši roditelji osećali nulu krivice (i možda su bili u pravu)

Post Roditeljstvo

Lauren conrad-ov 4 ladylike zakoni teorije trudnoće

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: behtags moje prijateljice su tako dosadne

Post Roditeljstvo

Šta da uradite ako žalite što imate svoju decu

Post Roditeljstvo

9 razloga da prestaneš da pokušavate da decu uključite u to što želite