Thomas rhett & Lauren akins Toddler je naš novi omiljeni frizer | BA.burnbrightlove.com

Thomas rhett & Lauren akins Toddler je naš novi omiljeni frizer

Thomas rhett & Lauren akins Toddler je naš novi omiljeni frizer

Lauren Akins - supruga country glazbe pjevač Thomas Rhett - imali malo zabave s njom Instagram sljedbenika, informiranje im da njen novi kraći frizuru je ručni rad od gotovo 2-godišnja kći para, Willa Gray.

Willa Gray ušao u moju škare jutros hahah JK. Upravo smo imali sastanak dan na @thedryhousenashville i Ali sjeckani preko nogu mojoj kosi #mamaneededlesshair #ifeelfreeeeeee @pantene moj višak dlaka dolazi svoj put!

"Willa Grey jutros ušao u moju škare", Akins titlovima injekciju sebe drži dijete, koji je držeći odsečenim plavuša rep -. I lizalicu No, u slučaju bilo kakve male djece čita ovu postaju uzbuđeni replicira ove rezultate, žao mi je. Akins se šalio. "Haha JK. Upravo smo imali sastanak dan na @thedryhousenashville i Ali sjeckani preko nogu mojoj kosi #mamaneededlesshair #ifeelfreeeeeee ", dodao je Akins. Ona planira da pokloni joj izokrenuli brave na Lijepa Dužine kampanje Pantene, koja zanata perike realnom kosu za žene koje su bore raka i bori sa gubitkom kose.

Thomas Rhett i Lauren Akins su šokirani imati dva Bebe na putu

Nashville salon, hemijsko Kuća, također objavljeno snimke transformacije kose Akins "u vrlo slatko montaža na njihovim Instagram feed.

Žao mi je nije žao! @laur_akins

Volimo novi izgled i radnih sati razlog iza nje - i mi smo samo malo razočaran da to nije zapravo Willa je ručni rad (što je čudo ona će biti!). Iskreno, mi smo prilično zapanjen da Akins vremena da se šiša na sve. Ona i Rhett i dalje prilagođavanje na porodični život sa ne jedan, već twonew kćeri. U maju, usvojili su Willa Grey iz Ugande, i 12. Avgusta, Ada James rodio. U međuvremenu, Rhett je radio prekovremeno sa rasporedom promo, tako da je zvanični porodice moto (prema Rhett je u intervjuu za People) je trenutno "Uzmi jedan dan u isto vrijeme."

Akins čak uspio uzeti oba kćerke na jednom od koncerata Rhett - i iznenadila ga je od strane vodećih obje djevojke na pozornici, na veliko oduševljenje publike. (Iskreno, da više zvjezdica dovesti svoju djecu na pozornici tijekom nastupa? Ne?)

Samo nekoliko dana, Akins objavljeno obiteljske fotografije na Instagram, a njen naslov je rekao sve: "naša sretna (i umorni, ali uglavnom sretna) mala porodica (štenad nije na slici, ali oni su sretni previše)."

Naša sretna (i umorni, ali uglavnom sretna) mala porodica (štenad nije na slici, ali oni su sretni previše)

Rhett je rekao: "To nije kao da je ikada je savršeno vrijeme da ima djecu, ili idealno vrijeme da ugasi rekord. Samo smo se desiti da radi, kako u isto vrijeme!" Ah, country glazbu. Ko je znao da inspirisan takav multitasking?

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Candice swanepoel preuzima policiju dojenja

Post Roditeljstvo

Ian somerhalder & Nikki reed očekuju svoje prvo dete

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: ko je pretvorio biblioteku u igralište?

Post Roditeljstvo

4 časa vaše dijete može da nauči da pomogne uz večeru zahvalnosti

Post Roditeljstvo

7 radne majke otkrivaju šta žele da znaju pre nego što se vrate na posao

Post Roditeljstvo

Mama je sramota od strane učitelja zbog onoga što je na ručku njenog deteta

Post Roditeljstvo

Klasteri nevakcinisane klinike u Teksasu su sve veća briga

Post Roditeljstvo

2018 rezolucija za roditeljstvo vaše anksiozno dete

Post Roditeljstvo

Programi povratka su najnoviji trend koji pomaže radnim mamama

Post Roditeljstvo

5 Reality of Being parennial (to je milenijalni roditelj icymi)

Post Roditeljstvo

Salma hayek postavlja redak twinning pic sa kćerkom valentina

Post Roditeljstvo

Pokloni novim milenijumskim mama zapravo žele