Rose Byrne očekuje još jednu bebu sa Bobby Cannavalom | BA.burnbrightlove.com

Rose Byrne očekuje još jednu bebu sa Bobby Cannavalom

Rose Byrne očekuje još jednu bebu sa Bobby Cannavalom

Rose Byrne od Bridesmaidsand X-Men: Apocalypseconfirmed da Australia'sJonesmagazinethat ona je zaista trudna sa svojim drugim childwith partner Bobby Cannavale.

"Ja sam malo umoran, ali osjećaj dobro", rekao je Byrne Jones. "Svi su bili jako slatka na setu danas, a vi uvijek dobiti malo više pažnje kad si trudna, što je nevjerojatan." (Istinita priča -. Osim ako uzimate A voz u špicu u Manhattan)

Koji obećava novi tretman za alergije na kikiriki?

Byrne i Cannavale su generalno prilično nisko-ključ kada je u pitanju dijeljenje informacija o njihovom privatnom životu - ali čini Byrne da su napravili izuzetak sa novim beba na putu.

Dvoje glumaca su roditelji sina, Rocco, 19 mjeseci. Cannavale ima odraslog sina, Jake Cannavale, 22 (koji je glumac i muzičar u svoje desno), sa glumcem Jenny Lumet.

Kada Jonesasked Byrne ako ona očekuje da će imati nekoliko mladih izvođača ili umjetnika na rukama jednoga dana, Byrne razmišljao da svoju djecu može biti pobunjenika i skrene daleko od glume.

Weird stvari koje niste govorili ranije deci

"Sjećam se da sam snimao film The Rage u Placid Lakeyears dana sa Ben Lee, o klinca koji su se pobunili protiv njegove boemske roditelja i postao knjigovođa", rekla je ona. "Možda moja djeca će htjeti učiniti nešto zaista drugačije, kao što su pokrenuti Granola društvo ili da se sami računovođe."

Byrne i Cannavale (Boardwalk Empire, Spy, The Sopranos) nisu samo smešno fotogeničan partnera u ljubavi. Njih dvojica su također radili na tri projekta zajedno: Annieand Adult Beginnersin 2014. Godine i špijun u 2015. Godine.

Byrne je govorio o motherhoodlast ljeta u Australiji Daily Telegraph (Byrne, Aussie, jasno čuva sve njene najbolji zvuk ugriza za medije rodnoj zemlji).

"Imate ovu veliku odgovornost niste imali prije - neko treba da održi u životu! I ja volim da mislim Rocco je izveo bolje kvalitete u mene ", rekao je Byrne o njoj dijete.

"Ja sam već postao roditeljima, čak i prije nego što sam imao Rocco", rekla je ona. "Znate kako se to događa? Jednog dana, ti si kao, 'sam se pretvorio u roditeljima!' "

Kako preživjeti 2 Deca mlađa od 2

Ona i Cannavale imaju samo riječi hvale jedni za druge, profesionalno i osobno.

"Volim raditi s Bobby. Znate, osim naših ličnih odnosa, on je samo fantastičan glumac ", rekla je ona. "Kao glumci, rasporede su često i na drugim stranama svijeta, tako da smo na istom mjestu za jednom. To je dobro za nas. "

Cannavale je također poznato da postavite porodične fotografije; je dijelio jedan od malo Rocco rade u kuhinji nedavno na Instagram.

Unajmio jedan od onih ormar i organizatori kabinet danas. Stvarno dobar u svom poslu, ali upitno oblačenja. #kamen

I 2. Jula, Cannavale objavljeno slatkiš sliku Par uživa u Santorini, Grčka - otok koji je gotovo kao dobro kao Byrne i Cannavale. Skoro.

To je zvaničnik. Mi smo u Santorini. #mandmtaketheplunge

Mi smo priznati da malo istopio kada Cannavale bulaznio o Byrne na osvojivši Emmy u 2013. Godini (za najboljeg sporednog glumca u Boardwalk Empire). U svom govoru, rekao Cannavale, "A ja želim da se zahvalim ljubav mog života, Rose." Viteštvo može ili ne može biti mrtav, ali sada sigurno jesu.

Tu je još uvijek riječ o polu ili zbog datuma najnoviji dodatak u Byrne-Cannavale klana, ali to je već prilično sretan klinac.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Devojka Robin Thicke je već toliko zaljubljena u svoju bebu

Post Roditeljstvo

Nikki Reed kaže da će ona i Ian somerhalder uzeti mesec tišine nakon bebe

Post Roditeljstvo

Kad je reč o majčinom mleku, deca bebe dobijaju bolji posao

Post Roditeljstvo

Vjerovatno je Adam Levine skoro uništio rođenje svoje ćerke

Post Roditeljstvo

Prva crna Santa počinje da se pojavljuje u centru Amerike

Post Roditeljstvo

Cheryl i Liam payne govori imena beba (vrsta)

Post Roditeljstvo

Beyoncé deli prvi pic novorođenčadi blizanaca i rumija

Post Roditeljstvo

6 stvari koje svaka mama zna o deci i prehladama

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako to zaustaviti

Post Roditeljstvo

Kevin hart & Eniko parrish pozdravio dečaka

Post Roditeljstvo

Kako pripremiti svoje dete za najgore delove njenog perioda

Post Roditeljstvo

Prvorođena djeca mogu zapravo biti pametnija od svojih braće i sestara