Roditelji su u ludoj crti na lutku koja lutira bebe kako bi spavala | BA.burnbrightlove.com

Roditelji su u ludoj crti na lutku koja lutira bebe kako bi spavala

Roditelji su u ludoj crti na lutku koja lutira bebe kako bi spavala

Šta bi ste platili za proizvod koji će uspavati svoj nemiran beba spavati - i držati joj spava cijelu noć?

Ako vaše srce je iznenada utrke, a vi ste već izvuče novčanik, pa, nisi sama. Lulla, čaroban san-pomaganje lutku za dojenčad i djecu, je u centru nadmetanje na eBay-u, potražnja je toliko velika.

10 proizvoda za bebe nove mame su opsjednuti

Cijena lutke na eBay-u skočila za - dobiti ovaj - više od fivetimes originalne cijene.

To je lotof roditelji lišeni sna.

Kakav divan nap! ⠀ Repost iz @ han.nieve ⠀⠀ ⠀⠀ #lulladoll #sleep #sleeping #sleepingbaby #sleepybaby #baby #babies #babiesofinstagram #babiesofig #babiesofinsta #instababy #instababies #sleepsolution #sleepaid #doll #plush #handmade #babysleeping #cuddle # nap #naps #friends #cutie #sleepingbeauty

Je Lulla lutka je proizveden od strane Roro Njega i dizajnirao Eyrún Eggertsdottir Islanda. Lulla je izrađena od pliša pamuka - to može apsorbirati miris bebe uobičajene staratelja - i ima zvučno, stabilan rad srca. Ona je također čini nježna zvukove disanja do osam sati. Pakao, želimo Lulla za sebe.

Mišljenja su toliko impresivni, roditelji rade sve što mogu da se dokopaju na jedan. Prvobitno, lutka je prikupila na Indiegogo - ali da je rasprodala odmah. Whoa.

6 novih tech proizvoda novi roditelji će biti uzbuđeni

"O Lulla, ti si najzabavniji!" ⠀ Repost iz @sofreshliving ⠀.⠀.⠀.⠀ #lulladoll #laugh #somuchfun #funtimes #baby #babies #babiesofinstagram #babiesofig #babiesofinsta #instababy #instababies #sleepsolution #sleepaid # doll #plush #handmade #cute #friends #bestfriends #cutie #happy #fun #love #instamood #picoftheday ⠀

Hiljade novih Lullas su sada u proizvodnji, ali nenaspavan ne poznaju strpljenja i ribanje eBay za Lulla lutku. Uobičajeni troškovi Dollis $ 69, ali ih roditelji su sretno grabi na eBay-u za cijene do $ 350 po The Daily Telegraph.

Kreator Eggertsdottir došao sa konceptom lutku utješiti preemies koji je morao da bude odvojeno od svojih roditelja.

"Ideja Lulla dollwas rođen kad je moj prijatelj je rodila djevojka prerano i morao svake noći da je ostavi na miru u bolnici dva tjedna", rekao je Eggertsdottir u saopštenju za sajt Roro njega. "To je stvarno postigao akord sa mnom i onda je to sam odlučio da donese Lulla lutka u život."

13 bitne proizvode za germaphobe mama

Eggertsdottir je zagovornik kengura careand kože na kožu kontakt, ali priznaje da je za neke dece sa posebnim potrebama, to nije uvijek moguće.

"Ništa ne može zamijeniti ljubavi ljudski kontakt, ali Lulla lutka ima za cilj da bude drugi najbolji", piše na Roro Care stranice.

Tako divna fotografija Repost iz @ willowandvan2.. #lulladoll #sleep #baby #babies #babiesofinstagram #babiesofig #babiesofinsta #instababy #instababies #sleepsolution #sleepaid #doll #plush #handmade #cute #cuddle #nap #naps #friends #cutie #love #photooftheday #instamood #picoftheday #icelandicdesign

Ako niste baš uvjeren, ali ti ludi iscrpljen jer ti beba nije spavao od, oh, rođenje, možda samo želite da Google "Lulla lutka" i provjeriti neke mišljenja, uključujući i ovaj urnebesno oneby Novi Zeland bloger Emily piše.

Ako strpljenje je posebna vrlina tvoj, možete naručiti Lulla lutka na mreži. Ili uvijek možete pokušati Shark nekoga na eBay-u 02:30 Na kraju krajeva, znate da ćete onda biti budan.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

5 očekivanih dana smešnih Valentina ne bi trebalo da žive

Post Roditeljstvo

7 prelepa Ryan gosling citira o očinstvu i porodici

Post Roditeljstvo

Trudna je 2018? evo šta trebate znati

Post Roditeljstvo

Gerber najavljuje lijepog novog mladunčeta sa sniženim sindromom

Post Roditeljstvo

Kraljevi otkrivaju datum dojenja bebe - i princ Georgeov omiljeni film

Post Roditeljstvo

Amazon je naložio da vrati roditelje za kupovinu njihovih djece u aplikaciji

Post Roditeljstvo

Dječije knjige koje podučavaju raznolikost su važnije nego ikad

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena

Post Roditeljstvo

Tjelesno pozitivni pokret mi daje krivicu za majku

Post Roditeljstvo

Zašto imam velike probleme sa 13 razloga zašto

Post Roditeljstvo

Naša mešana porodica radi jer poštujem i svog partnera i njegove bivše uloge

Post Roditeljstvo

Majčinsko mleko: koja je slavnost nosila bolje?