Riki Martin govori svojim blizancima zašto imaju 2 tata | BA.burnbrightlove.com

Riki Martin govori svojim blizancima zašto imaju 2 tata

Riki Martin govori svojim blizancima zašto imaju 2 tata

Glumac i pjevač Ricky Martin i njegova supruga - Sirijski-švedski slikar Jwan Yosef - voleti očinstvo. Bračni par je podizanje 9-godišnji twin dječaka Martin, Valentino i Matteo - i za razliku od mnogo osoba obitelji, oni nemaju želju da ostane izvan reflektora. Za jedan vrlo važan razlog blizu srca Martina.

Ricky Martin potvrdila brak Jwan Yosef

Martin, zvezda FX The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, govorio je otvoreno o svom pogled na porodice u novom intervjuu u Outmagazine. "Mnogo ljudi mi reći," Pa, vaša djeca su na naslovnicama časopisa i bla, bla, bla, i ja sam kao, "Da, jer želim da normalizuje ovo", "objasnio je Martin." Želim ljude da me gledaju i vidim porodicu i reći: "Nema ništa loše u tome." To je dio moje misije. "

On je nastavio: "To je dio misije moju djecu" kao dobro. Moja djeca me pitaju o tome da dva tate i ja im kažem da su dio moderne obitelji. Ovo je predivan osjećaj slobode. "Preach, Ricky!

Će par imati još djece? U nedjelju Zlatni globus, Martin nagovijestio da odgovor može biti velika da. "Želim još četiri para blizanaca", oduševljeno je, kako prenosi People. "Volio bih da imam veliku porodicu, ali ima puno stvari u ovom trenutku, puno posla, vjenčanja."

Oh, i Beverly Hills kući porodice je nedavno predstavljena u Architectural Digest (poklopac priča, ni manje ni više).

#Repost @jwanyosef To je nama u našoj kući @archdigest imao pogled u naše najličniji prebivalište #architecturaldigest #covergirl

Martin s titlovima na Instagram post poklopca snimak: "Ovo je nama u našoj kući. @archdigest imao pogled u naše najličniji prebivalište #architecturaldigest #covergirl."

Ricky Martin Ima Twins Via Surogat

Da, očinstvo definitivno slaže sa Martin, koji je očito prirodni (čak i kada je riječ o tim ranim am pozivi za buđenje sa djecom). Martin je podijelio super-slatka Morning Post sebe i njegovi sinovi na Instagram u junu, uz naslov: "Šta je savršen način da se probudi !!!! Toliko #pride! Hab, vi saknar kopati. Happy Pride svima !!! # Pride2017 #gaypride #gaylove #gaylatino # #loveislove. " Bacite "Nedostaješ mi" na švedskom prema svojim mužić? Da li su te momci bilo slađa?

Kakav savršen način da se probudi !!!! Toliko #pride! Hab, vi saknar dig. Happy Pride svima !!! # Pride2017 #gaypride #gaylove # gaylatino # loveislove

Ljubav je definitivno vole, a mi nemamo ništa osim ljubavi Martin, Yosef i njihova prekrasna - i vjerojatno uskoro-to-biti raste - porodicu.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Šta uraditi kada vaše dijete odbaci prijatelj

Post Roditeljstvo

U nama je olimpijski tim imao samo jednu mamu i ona je samo osvojila zlato

Post Roditeljstvo

Nikki trska prstena u novoj godini sa povratnim nude trudnoću pic

Post Roditeljstvo

Kristin Dejvis priznaje da je Donald Trump uplašena zbog svoje ćerke

Post Roditeljstvo

Pink je prihvatio Vanguard nagradu u Vmas-u sve što smo se nadali

Post Roditeljstvo

Victoria Beckham je u suzama kao najstariji sin Bruklina odlazi na koledž

Post Roditeljstvo

Ne radim ništa sa mojom decom ovog vikenda (i ti bi trebalo)

Post Roditeljstvo

Ovaj premijer je trudna - i evo zašto je važno

Post Roditeljstvo

9 životnih hakova treba da znaju sve zaposlene majke

Post Roditeljstvo

Zašto imam velike probleme sa 13 razloga zašto

Post Roditeljstvo

Mall policajci kažu ženi koja ne može da doje u tržnom centru - pogrešno

Post Roditeljstvo

Mama čija se druga trudnoća vrti oko njenog mališana