Restorani izazivaju kontroverzu zabranom deci | BA.burnbrightlove.com

Restorani izazivaju kontroverzu zabranom deci

Restorani izazivaju kontroverzu zabranom deci

Postoji mnogo mjesta za jesti sa svojom decom na evropskom odmor, ali evo jednog mjesta koji vas neće pustiti u vratima. A riblji restoran u Rimu, La Fraschetta del Pesce, preuzeo je hrabar potez zabrane djece mlađe od 5.

Vlasnik Marco Magliozzi (koji se odnosi na djecu kao "malo nekontrolisane strahote"), rekao je italijanska novinska stranice, "Oni bacaju maslinovo ulje na pod, oni preokret vodu, oni šalju soli podrum leti preko sobe, oni pokušavaju da uklone namještaja, oni viču, plaču i iznad svega, mrze ribe. "

Zvuči kao riba stavio Magliozzi preko ruba. (Ni demontaža namještaja je!) Dakle, on je pisao znak na ulaznim vratima koji glasi: "S obzirom na neke neprijatne incidente uzrokovane nedostatkom manira, djece mlađe od 5 nisu dozvoljeni u ovom restoranu."

Dobro Kid Popusti: Dolazi u restoran u blizini, možda

Naravno, bilo je pritužbi - poput oca koji je okrenuo sa svojim 2-mjesečnu bebu. Da novorođenče ne bi demontirali bilo namještaja! Sjećam se uzimam 2-mjesečnu bebu u meksički restoran, gdje je nastavio da plače beskrajno. Ali sam je odmah uzeo vani. Ona je kasnije zaspao i ja pojeo veoma hladno Quesadilla, ali nikad nisam smetala bilo pokrovitelja.

I Rim La Fraschetta del Pesce nije jedini osnivanje dajući male prtljažniku. Londonski restoran je također rekao pakao noto djecu. Vlasnik (koji je majka) imao dovoljno vrištanje, plakanje i SUV-veličine kolica blokiraju put konobara i kupaca u svom malom restoranu, The Organic kuhinje.

I roditelji su ludi zbog nove politike. U stvari, stvari su tako grijani na britanski online roditelji foruma, nit je morao biti zatvoren.

Ali restoran održan jak - oslobađajući izjavu o Facebookthat piše u dijelu, "Napravili smo ovu odluku za udobnost svih naših klijenata, a kao rezultat toga je velika reakcija iz velike većine naših kupaca su bile izuzetno pozitivne. "

Najluđe Moments roditeljstva a Preschooler

Čak i kao roditelj, nekako ga. Moje 3-godišnji je ponekad bio tako grozno u restoranima, htio sam da večeram daleko od njega. Ali postoji nešto uvredljivo o tome otvoreno zabranjeno jer imate dijete s tobom. A neka djeca su daleko više ljubazan nego odrasli.

Moj savjet? Možda samo ponuditi mali popust za dobro ponašao kidsinstead.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

9 razloga da putujete sa bebom u prvoj godini

Post Roditeljstvo

Jessica Simpson je sramota zbog boje svoje 5-godišnje kose

Post Roditeljstvo

12 pametnih savjeta za ekološke nove mame

Post Roditeljstvo

Katherine heigl & Josh Kelley odlaze u Meksiko za prvi odmor kao porodica od 5 godina

Post Roditeljstvo

8 laže moje dete veruje u svet

Post Roditeljstvo

10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas

Post Roditeljstvo

Feminističke kostime halloween za svoje dete

Post Roditeljstvo

Psa: ženama nije potreban razlog da nemaju djecu

Post Roditeljstvo

Christina el moussa vraća se u insta-shamere

Post Roditeljstvo

Keshia vitez pulija objavljuje fotografiju nove djevojčice (noge)

Post Roditeljstvo

Mall policajci kažu ženi koja ne može da doje u tržnom centru - pogrešno

Post Roditeljstvo

Vanessa Lachey deli detalje o prevremenom rođenju sina