Reese, žlica i kćerka Ava phillippe su blizanci u prvom zajedničkom modelu | BA.burnbrightlove.com

Reese, žlica i kćerka Ava phillippe su blizanci u prvom zajedničkom modelu

Reese, žlica i kćerka Ava phillippe su blizanci u prvom zajedničkom modelu

Reese Witherspoon i njena kćer, Ava Phillippe, oduvijek je imao posebnu vezu. Osim tražim gotovo identična, dve žene imaju zajedničku strast za modu, a oni uporno podržavaju jedni druge ambicije - kao što je Phillippe je debitant Balland Witherspoon je ulaganje u poslovni svijet. Sada, draga duo pokazuje off njihov stalni twinning u službenom snimanju za Witherspoon odjeća i dom dekor brend, Draper James.

12 Things to Know O Ryan Phillippe i Reese Witherspoon kćer, Ava Phillippe

Možda ne iznenađuje, i žene su ukupno naturals ispred kamere, iako oni često imaju vrlo različite uloge. Dok Witherspoon i dalje djelovati i proizvesti, Phillippe je na putu da postane proboj modeliranje zvijezda. Prema Harper Bazaar, na Fashionista je najnoviji dodatak Rodarte tim.

Nova vremena DVA Naša najnovija kolekcija Spring ima @reesewitherspoon i njena kćerka, @avaphillippe! Dodirnite link u bio da kupuju njihove #twinning haljine

Fotografije majke i kćeri, odvedeni u pomoći u naplati Draper James Spring 2018. Godine, imaju podebljano roze i crvene u Witherspoon je / Draper James 'potpis šminkerske stilu s razigranim obrasce čipke i quirky grafike poput srca i strelice. Linija je, naravno, samo u vrijeme za Valentinovo - i što bolji način da se proslavi ljubavi nego šiklja oko tvoje dijete?

"Od trenutka kada je mogla da govori, Ava je oduvijek imao svoje ideje, i volim da gledam kako izraziti sebe", rekao je Draper James blog, Love, Reese Witherspoon. "Ona je također jako brine o njenoj porodici i svijetu oko sebe. Ona često me obrazuje na vijesti i pitanja mlade žene suočavaju."

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe Gush O kćer Ava Na njoj 18. Rođendan

Witherspoon je zagovarao za #TimesUp, pokret koji poziva na okončanje nepravde, kao što su plate nejednakosti, seksizma i uznemiravanja. Pored pomoći organizirati sve-crno krojački izjava na Zlatni globus, Witherspoon je vocalabout svog iskustva sa seksualno uznemiravanje i zlostavljanje i da se izabere da sve radnim okruženjima sigurnijim za žene kao što je njena kćerka. Jedan od načina da se to radi je pokazujući da žene zaista mogu stvoriti, pokrenuti, izgraditi i slaysuccessful poslovanja - poruku koja nije izgubila na Phillippe.

"Volim što je za oko moje mame, a ovo snimanje je bila prilika da se zabave i podržavaju njen rad kao žensko poduzetnik", rekao je Phillippe Love, Reese. "Ona također donosi puno udobnosti i pozitivne energije s njom raditi, i mislim da je inspirativno da vidi svoju ličnih odnosa sa svima na setu."

Onda i sada: Evolucija Reese Witherspoon

Mogao Phillippe pokrenuti vlastiti biznis jedan dan? Obv, pogotovo jer joj je majka i bezbroj drugih se otvara put za žene (konačno) dovesti do vrha.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Najmanji (i najlakši) valentin dan za decu

Post Roditeljstvo

Pink-ov potisak od Carey hart-a je čista strava

Post Roditeljstvo

Počeo sam da učim svoju decu o rodnom identitetu kao mališana

Post Roditeljstvo

Konačno, kraljevska porodična božićna karta je ovde

Post Roditeljstvo

Hilaria & Alec baldwin očekuju svoje četvrto dete

Post Roditeljstvo

Bebi rođeni tokom sunčevog pomračenja dobija najljepše ime ikada

Post Roditeljstvo

Zašto internet gubi preko ove majmune haljine to uradi sam

Post Roditeljstvo

Ažuriranje: Džefri Dean Morgan je slučajno prosula da njegova žena ima devojku

Post Roditeljstvo

Cristiano Ronaldo pozdravlja bebu sa djevojkom Georginom rodríguez

Post Roditeljstvo

Ja podižem svoju bijelu decu da se suprotstavim rasizmu svakog dana

Post Roditeljstvo

15 načina Biti mama je kao biti klajner ispod drveta

Post Roditeljstvo

Ožalošćena majka američkog vojnika kaže: Trump je ne poštuje mog sina