Reese s lupom zatamnela je mamio blogove i dobila je taj odgovor | BA.burnbrightlove.com

Reese s lupom zatamnela je mamio blogove i dobila je taj odgovor

Reese s lupom zatamnela je mamio blogove i dobila je taj odgovor

Tokom WSJ magazina 2017 inovatora nagrada u New Yorku, Reese Witherspoon nije birao riječi. Ona je bila nagrađen je kao Entertainment Inovator godine, a ona je govorila istinu na vlast, ali ne bez pišanje nekoliko ljude.

"Zaista ne vjerujem da smo vidjeti čitav spektar ženskog iskustva, a to je samo zato što priča žena nisu prioritet", rekla je ona kao što je navedeno od strane HuffPost. "A ja ne govorim o mami blogovima i 14 načina pečenja Turskoj."

S jedne strane, The Big Little Liesstar donosi veliku stvar. U našem post-Weinstein doba, žene su verovatno - s pravom, zasluženo - tražeći veće standarde nego ikada ranije. Međutim, Witherspoon je "mama-blog" Barb nije dobro sjesti s nekoliko stvarnih mama blogerima, posebno Meredith Gordon, tvorac Bad Sandy. U svom "Otvoreno pismo Reese Witherspoon" objavljen Mom.me, Gordon prozvao ono što je mislio da je kontradiktoran opaska.

Reese Witherspoon je krajnji žena ženu u New Intervju

"Bio sam radoznao zašto neko u svoju poziciju da marginalizuje grupa žena koje rade upravo ono što vi tvrdite da želiš", rekao je Gordon. "Blogeri koriste vlastite platforme, koje su mukotrpno izgrađen na svoje, da pruži mnoštvo sadržaja na publiku gladan za autentično zabavu, kao i informacije. Blogeri su vlastite šefove, ima svoje vlastite sadržaje, te su u potpunu kontrolu nad njihov raspored i na radnom mjestu. Online zajednici je jedna od rijetkih grana poslovne zabave i medija koji dominiraju, ako ne vodi, žene. Ali ipak izjednačiti ono što mi radimo nešto kao banalno kao '14 načina pečenja Turskoj. "Gordon i prozvala Witherspoon za korištenje frazu" mama blogera ", što mnoge majke u pogledu bloger riječ kao pogrdan oznaka.

Reese Witherspoon Loves Uskrs More Than You

Kao WSJnoted, Witherspoon je svakako "mijenja Hollywood za žene." Ne samo da je ona glumac i majka troje nagrađivana, ona također vodi svoju produkcijsku kompaniju, Zdravo Sunshine, koji se može pohvaliti Big Little Lies, Gone Girland Wildon svoju listu. Kao i Tracy Flick lik Witherspoon igrao u izbornoj 1999-a, Witherspoon je zaista je žena o njoj posao. Ona je također odgovoran za sve veći lifestyle brend Draper James, koji izgleda prilično popularan na mamu blogu kolo. Tako da je zašto je primjedba mrsio nekoliko perje.

I da se zna, nema sramote u učenju nečije obrnuto komad živine - da li ili ne možete kuhati 14 različitih načina (jer ko to može?). A s obzirom na Hollywood vlastitih opsesija neozbiljan materijal, ovdje se nada Witherspoon je POV i pronalazi svoj put u industriji ona je najčešće povezan s.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Ruth Bader Ginsburg je naša mama-valentina

Post Roditeljstvo

Znaci da vi, mama, radite previše

Post Roditeljstvo

Na užasavajući način u Sjedinjenim Državama tretiraju mame sa postpartum depresijom

Post Roditeljstvo

4 časa vaše dijete može da nauči da pomogne uz večeru zahvalnosti

Post Roditeljstvo

2018 je bila godina jedinstvenog imena bebe

Post Roditeljstvo

8 voljenih dečjih autora čiji memoari možete da se izvučete

Post Roditeljstvo

Naš brutalni razvod otežao je prelazak mog sina na koledž

Post Roditeljstvo

Veštački saveti na kristalima za mame

Post Roditeljstvo

Kako napraviti svoj dom na sigurnom - i zdrav - za djecu

Post Roditeljstvo

Kate Middleton započinje 3. tromesečje trudnoće igrajući hokeju na ledu ?!

Post Roditeljstvo

10 naših omiljenih podstanica trudnoće

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena