Potrebno je 15 novih potreba za bebama | BA.burnbrightlove.com

Potrebno je 15 novih potreba za bebama

Potrebno je 15 novih potreba za bebama

Kada ti prva beba može biti ozbiljno ogroman. Nije bitno koliko knjige ste pročitali - ima potpuno novi život da se brine o (i svoju porodicu / čitav internet preopterećenja vam milione proizvoda koje "potrebu" da kupi za odmah svoju bebu) mogu napraviti zavrti u glavi.

Dakle, mi smo ovdje da se pojednostavi proces - i razdvojiti potrebama iz želje. Evo naše liste pokušao-i-istina, bez BS proizvoda koji zaista pomoći kad počinje svoj novi život kao roditelj. Sve ostalo je samo šum (i tona plastike).

1. Pelene

Bilo da planirate koristiti za jednokratnu ili platnenih pelena, potreban vam je dosta. Ponestaje pelena mogu biti katastrofalne, posebno u 3 ujutro Učini sebi uslugu i zalihe na različitim veličinama.

2. Onesies

Vrhu odjeća stavka za novorođenče je odijelo (benkica) - košulju da sjedne zajedno između nogu. To ostaje na mjestu, to je udoban i drži pelenu na. Ćete želite zadržati nekoliko od tih oko; Carter bodysuitsare pristupačne, gusta i udoban.

3. Poviti pokrivač ili dva

Povijanje deteta imitira nježan stisak materice, tako da je to super-utješno, posebno novorođenčad. Ćete poželjeti dva poviti deke tako da kada je jedan na pranje, imate još spreman. Proverite Aden + Anais poviti deke ($ 55 na Aden + Anais), koji su velikodušno veličine - savršena za lako povijanje deteta.

7 Savjeti za New Moms naspavati

4. Maramice

Ćete koristiti ove desetine puta dnevno za brisanje ruku, mijenjanje pelena i još mnogo toga.

5. Prijenosni mijenjanje pad

Naravno, mnoge javne kupaonice su mijenjaju stanice, ali volim da te prekidam: mnogi ne. Ćete poželjeti prijenosni mijenjanje podloga kao Pronto Promjena stanice ($ 30 na Preskoči * Hop). Na taj način, gdje god se nalazili, čistu pelenu čeka. I Pronto čak ima prostora za dodatne pelene i maramice.

6. Odlična torba

Pelene i maramice nisu sve što je potrebno; verovatno ćete morati da tote boce, deke, outfit promjene, pa čak i igračke duž previše. A do-it-sve torbu, kao što je ovaj iz Petunia Pickle krajnjoj liniji ($ 189 na Petunia Pickle Bottom), će vas držati organiziranog i spreman na sve da bude u pokretu donosi. Mama hack: Ako ste u potrazi za čuvanje gotov novac, to ne mora biti vreća pelena specifične. Bilo koji stari ruksak će učiniti.

7. Udoban nosač

Slično kao i povijanje deteta, dobra beba prijevoznik oponaša utrobi i drži Baby udoban - i blizu srca. Plus, to je tako prokleto zgodan. Provjerite popularni Maja Wrap, koje možete nositi na razne načine.

8. Čvrsta kolica

Svi kolica nisu stvoreni jednaki. Neki imaju ultra-glatka rukovanje, ali su izvan glomazni kada ih sklopiti. Neke su basnoslovno kompaktan, ali pukom naporan posao da gura. Ako možete, testirati nekoliko - u radnji ili među vašim vrstu ruku-me-obaranje prijatelji - da vidim kako oni rade za vas. I budite sigurni da pokuša sklapanje kolica prije nego što počine (i da vidimo da li će kolica uklopiti u automobilu godini i vidi da li je to dovoljno lako staviti u gostima).

9. Mobilne

Kada bebe su iznimno malen, izvući čak jednostavan break kupatilo može biti teško. Mobilna može pomoći - bilo uljuljkaš ih da spavaju ili jednostavno odvlači pažnju dovoljno dugo da ih da možete piškiti. The Sweet Island Dreams mobilni ($ 50 na Baby Earth) je vrlo slatka opciju.

10. Krema za bradavice

Ako ste dojenja, treba ti bradavica krema. Zato što si willwant za obranu od upale, napukao, ispucalu bradavice. Pokušajte Lansinoh (7 $ na Target) ili bilo koji krem ​​lanolin osnovi.

Next: Više beba potrebe za nove mame

1 od 2Tagged u

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Da li trudnice treba da izbegnu lekove od gutanja?

Post Roditeljstvo

Majk pence zove svoju suprugu majkom, i moramo da razgovaramo o tome

Post Roditeljstvo

Candice swanepoel preuzima policiju dojenja

Post Roditeljstvo

Lego najavljuje žene NASA-e

Post Roditeljstvo

18 ne-omašljivih pesama iz Halloween-a savršeno za zabavu za decu

Post Roditeljstvo

Mi skoro nismo preživjeli našu prvu godinu kao stepfamili

Post Roditeljstvo

Kako jedna teška majka postavlja ograničenja na vreme ekrana

Post Roditeljstvo

Audrey roloff opet sramota - još od najluđeg razloga

Post Roditeljstvo

Vanessa Lachey deli detalje o prevremenom rođenju sina

Post Roditeljstvo

8 porodičnih novogodišnjih ideja koje možete planirati u poslednjem trenutku

Post Roditeljstvo

Ruža su deca, muzika i loše u svom dokumentarcu

Post Roditeljstvo

Kako pomoći vašem anksioznom detetu - kada i imate anksioznost