Pinkova ćerka je moćna ljubomora svog novog brata bebe | BA.burnbrightlove.com

Pinkova ćerka je moćna ljubomora svog novog brata bebe

Pinkova ćerka je moćna ljubomora svog novog brata bebe

Oh, čovječe. I ja volim malo Pink - i to je Ne samo zato što je majka moje srednje škole najboljeg prijatelja pevala karaoke s ružičastim majka u petak noći u irskom baru u Filadelfiji. (Ali ona potpuno jeste.)

Ne, Uvijek sam voljela cijeli nepomirljiva pristup Pink na marriageand majčinstvo - dobre, loše i neuredno. I sada kada novu bebu sin Jameson Moon je na sceni, moram reći: Ja fangirling još teže.

Navodno, Pink je 5-godišnja kćerka, Willow Sage, nije da anyof ovaj mali brat smeće, što je i razumljivo, jer, hej, kada roditelji su rock zvijezda Pink i motocross vozač Carey Hart, možete zamisliti kakav super swag da je sipa u tu kuću za bebu Jameson.

Pink novu bebu je ovdje

Prema Pink, Willow je super-ljubomoran na njenog novog brata. Kada je Ellen DeGeneres pitao Pink kako ona rukovanje Willow je mješoviti reakcije, Pink priznao: "Ja radim sve i svašta. Ona je malo plačljivo ovih dana, tako da radimo to. "

"Sve i svašta" obuhvata službeni veliki sestrinske stranke u čast Willow. Pink zajedničke slike na Instagram u fete, zajedno sa helijem balonima i "Čestitam Big Sestro!" Tortu.

Dang. Zašto nisam mislio na to? Sigurni smo mogli da koriste veliku sis zabava u mojoj kući kada je moja druga kćerka stupio na scenu. 2-godišnji velike sis mog novorođenčeta je bilo manje nego oduševljen, i uzeo bilo kakve šanse mogla do unazad savijati prstićima njena mala sestra koliko će ići (uh, notfar - ne pokušavajte ovo kod kuće ili neka starija braća i sestre pokušati kod kuće).

Pink je takođe priznao: "Ja bukvalno stavio Jameson dole kada je [Willow] ulazi u sobu." Hej, ne možete plakati prekršaja sve što želite. Možete reći Willow samo treba da raste par (OK, tako da vjerojatno nije to samo mislim da 5-godišnji potrebe rasti par, ali znate na šta mislim). Ali ja kažem Pink suosjećajan rukovanje ljubomore svoje kćerke će se isplatiti veliki put na duge staze. I možete me citirati o tome.

10 znakova imate stariju sestru u svom životu

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tweetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Mama deli priču o slučajnom zaglušivanju svog novorođenčeta

Post Roditeljstvo

Napravite brežuljkasto drvo za najbolju tajnu razmenu Santa

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: koliko je rano prerano objaviti svoju trudnoću?

Post Roditeljstvo

Ove same po sebi lažne karte čine čišćenje zabavno (da, stvarno)

Post Roditeljstvo

Bez igranja favorita: princu Georgeu neće biti dozvoljeno da bude najbolji prijatelj u školi

Post Roditeljstvo

Audrey Rloff se bori 2 nedelje nakon porođaja

Post Roditeljstvo

Prijatelji Chrissy teigen planiraju najslabiji impromptu bebi tuš

Post Roditeljstvo

7 načina da dodate više voća i veggija na ploču vašeg deteta

Post Roditeljstvo

Zašto ti treba mamin bjekstvo

Post Roditeljstvo

Kako sam pronašao unutrašnji mir na jogi mat s mojim Toddlerom

Post Roditeljstvo

Vreme je da zaustavimo ime bebe