Ova deca čine nas prilično sigurnim u budućnost | BA.burnbrightlove.com

Ova deca čine nas prilično sigurnim u budućnost

Ova deca čine nas prilično sigurnim u budućnost

Iako je velika da prođe duž mudrost na sljedeću generaciju, ponekad kao odrasli, najviše od pomoći stvar koju možemo učiniti je slušati.

Na završni dan # BlogHer17, četiri Sedmaci - Zaki, Reed, Elyssa i JoJo - je na scenu zajedno sa profesionalnim odbojkaš Gabrielle Reece, surfer Quincy Davis i model Charli Howard za panel diskusiju pod nazivom Savjeti u Moj sedmog razreda Self.

Panel je bio dio SheKnows Media Hatch Kidsseries, što stvara "sadržaj za odrasle od strane klinci sa misijom." Cilj je osnaživanje djecu da koriste medije i tehnologiju da se izraze u produktivan i pozitivan način.

Depeše iz srednje škole: Teens Talk 13 razloga zašto

Reece otvorio opisujući herseventh razreda sebi - koji su se zatekli 6 metara visok - prije nego što pitate Howard kako je ploviti svoju putanju u modnoj industriji.

Howard je podsjetio svoje iskustvo žele očajnički da bude uzor i gubi na težini da postane veličine 2 samo da bi nakon nekoliko godina da to nije održivo. To je ono što ju je navelo da napiše virusne Facebook post govoreći joj agencije da "Odjebi", a sada, kao zapanjujući veličine 6 do 8, radi kao model plus veličine.

Uprkos činjenici da je po svemu sudeći, biti veličine od 6 do 8 nije ništa drugo nego plus size, Howard je rekla da je dobila "hrpe zlostavljanja", koji vjeruje "dolazi iz mjesta ljubomore."

"To je njihov problem - to nije moje", dodala je ona, dešava da se naglasi da je važno imati na umu da ono što vidite online uređuju i usavršio, a ne stvarna.

Kako Teens rukovati Online Social Dynamics

"Ono što zaista želim je da stvori slika nisam vidio odrastanja i pokazati ženama da smo svi prekrasan na svoj način", rekla je ona.

Reece, koji je pored karijeru kao sportista je imao veliku karijeru modela, rekao je Hatch Kids (i publici) da, "ako je ljepota je svoju valutu, onda rastu siromašnije svaki dan."

Ona je nastavila: "Kad možete početi da kompliment i cijeniti druge ženske snage, eliminira potrebu da bude competitive.You'll umreti taj mač."

Nakon predstavljanja sebe i imaju priliku da postavljaju konkretna pitanja od panelista, Hatch Deca svaki dali neke riječi mudrosti u odraslih u sobi, počinju sa Zaki, koji savjetuje: "Neka klinci biti sami ne dozvoljavajući nam podivljali."

Hatch Izvještaji: Ženska Marša na Washington

Prema Reed, "Odrasli treba da ohrabri djecu, čak i ako ih ne razumiju", dok "oni rade nešto što ih čini srećnim."

Sedmog razreda Elyssa želio da odrasli znaju da treba da "nikada srušiti snove", ali je i zatražio podršku i disciplinu "pustimo ih da rastu." - "ali ne previše" - rekavši da bez pravila, ona bi "bilo mnogo manje od neverovatna osoba. "

Na kraju, JoJo je naglasio važnost omogućava i ohrabruje djecu da se igraju napolju. "Neka klinci biti klinci", savjetuje ona.

Veliki savjet, momci - nismo mogli bolje sebe, rekao je. Pogledajte video ispod kako bi vidjeli šta će Chelsea Clinton, Margaret Cho, Serena Williams i drugih nevjerovatan govornika iz # BlogHer17 reći theirseventh sebe razred.

Tagged u

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

5 slatki i jednostavni zidar Ideje za jar plakate za decu

Post Roditeljstvo

5 Reality of Being parennial (to je milenijalni roditelj icymi)

Post Roditeljstvo

5 sigurnosne mere ljudi zaboravljaju kada putuju sa malim

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: ko je pretvorio biblioteku u igralište?

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena

Post Roditeljstvo

Mark Wahlberg je vrhunac tata sada kada se njegova ćerka zabavlja

Post Roditeljstvo

Lara Trump je sramila da je trudna

Post Roditeljstvo

Bebe koje su obučene kao Disney princeze za fotografisanje su sve

Post Roditeljstvo

Mall policajci kažu ženi koja ne može da doje u tržnom centru - pogrešno

Post Roditeljstvo

Will smith imitira sina Jadena na instagramu, osvaja nagradu trol tatu

Post Roditeljstvo

Jay-z otkriva pravi razlog zbog imena gospodina i rumija

Post Roditeljstvo

Deca trebaju znati dan spomenika više od trodnevnog vikenda