Napravite brežuljkasto drvo za najbolju tajnu razmenu Santa | BA.burnbrightlove.com

Napravite brežuljkasto drvo za najbolju tajnu razmenu Santa

Napravite brežuljkasto drvo za najbolju tajnu razmenu Santa

To je najviše divno doba godine! Sinoć, nakon dva dana uporan nagovor, privukao mi imena za Polubrat Tree. Je Polubrat Tree je favorit tradicija u našoj kući (pozajmio i prilagodio od dragog prijatelja), i željno očekivani. Radi pomalo kao poklon razmjene Secret Santa. Svako dijete stavi svoje ime na slici, a vuče jedno ime. On ili ona mora dobiti tu osobu poklon i da su tajna. Moj suprug Gabe i ja finansiraju ovu avanturu na $ 15 po djetetu, dodajući da uzbuđenje trošenja novca drugih ljudi. Također smo voditi spisak koji je koji, kao što je neminovno neko zaboravi ko su remizirali. Djeca ne dobiju druge poklone jedni za druge, koji milosrdno ograničava količinu stvari u kući.

Jam punjene lisnatog peciva izgledaju jestive božićne darove

Kada se izvući imena, zabava počinje. Deca početi pažljivo slušaju jedni druge kao oni misle o Božiću liste. Gabe i ja, kao i know-it-ukupno u ovoj kategoriji, su preplavljeni sa sugestijama. "Bio sam s Lottie i stvarno se sviđa novi Lego postavljen na Target. To je manje od 15 $, ali ja je ne imati. Možeš li mi dodati ga?" pita Amy. Jack često slučajno ide u svoju sobu da napiše bilješke tijekom razgovora, a onda brine da je previše očigledno. Čak je i veliku djecu ući u duh - Mislim da oni uživaju gledajući igračke koje u njihovim glavama, oni su mnogo stara. Razgovori su često sve u omiljenim bojama, top tri benda, i akcione figure stihove već u vlasništvu očajnički želio. Shopping, uživo i na internetu, nema kraja.

Jednom zahvalnosti je više, stavili smo se stvarni Polubrat Tree. To je četiri metra umjetni nesreća, spašena iz rasprodaji pre nekoliko godina. Bez obzira na to, on je cijenjen u ovoj kući. Ona živi gore u sobi djeteta i oni rotiraju u svom posjedu. Ovo je Sarah godina - ona nas podsjećajući od septembra. Deca ukrasiti ga sami, birajući omiljene iz naše ukras zalihu i izradu papira lancima. Jedne godine je to nosio narandžasto izgradnju papira i glitter stablo suknju; još jedan video Pokémon karticama visi iz svoje ogranke.

Suspense gradi, što je dovelo do velikih božićno jutro otkriti. Presents početi se pojavljuju pod drvetom, svakih nekoliko dana. Oni nisu označeni ime primaoca, i na taj način su vrlo zanimljiv za sve.

5 starih božićnih filmova vrijedi vraćajući

U ovoj kući, djeca ne mogu doći dole i istraživati ​​ono što Santa je ostavio dok ih zovu u 8 sati ujutro po Gabe ili ja. Ovo je pravilo sam donio od kuće sam odrastao, i koji sam skupo volim. To omogućava za kafu i pranja zuba, i-pre-ludilo slike. Gabe imao sličan pravilo prije nego što se udala, tako da su sva djeca koriste se čeka satima i satima dok se ne zovu (jer naravno da se probudim u 4 ujutro). To nije pravilo djeca posebno vole, ali Sibling Tree promijenio sve to.

Je Polubrat Tree je otvoren za poslovanje čim sva djeca su budni. Navedeni pravilo je da niko ne može biti probude za drvo, ali mislim da je djeci ignorirati, sporazumno. Tajne prolije i pokloni se otvaraju u sitne sate na božićno jutro. Ponekad, poklon davaoci su izabrali igre ili zagonetke da prođe vrijeme. Prošle godine, Jack je Caden pribor za šivenje koji je proizveo dva punjeni brat zeke grli - do trenutka kada klinci su se zvali dole, Caden je na pola puta učinio.

Je Polubrat Tree tradicija nam omogućava da se fokusiramo na naše uže porodice u vreme ispunjen sa konkurentskim zahtjevima i šire porodice. To stvara jedinstven identitet i iskustvo za naše pleme. Deca provode puno vremena razmišljajući o jedni druge, planiranje i spremate da se najveći prasak za njihov dolara, i uživati ​​u velikom otkrivaju i poklone koje ste odabrali. Gabe i ja probudim na božićno jutro na zvuk naše djece šapuću i smiju se, sretna i izradu uspomene zajedno. Nema boljeg poklon nama.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Kim Kardashian smatra surogatijom u potrazi za više dece

Post Roditeljstvo

Gisele Bündchen proslavlja međunarodni dan žena s ćerkom vivianom

Post Roditeljstvo

20 razloga zbog kojih sam uplašen da putujem sa mojim Toddlerom

Post Roditeljstvo

Gerber najavljuje lijepog novog mladunčeta sa sniženim sindromom

Post Roditeljstvo

Pitali smo dolinu 6 pitanja, a njeni odgovori su divni

Post Roditeljstvo

Hoće li zahvaliti kada imate malu decu? Nema problema

Post Roditeljstvo

Heidi montag i spencer pratt imaju bebu na putu

Post Roditeljstvo

Kakvo je materinstvo na drugoj strani sveta

Post Roditeljstvo

Vaša vibracija privlači tvoje pleme: gde da pronađete mamu prijatelje

Post Roditeljstvo

Zašto vaše dete leži (i šta da radi o tome)

Post Roditeljstvo

Šta je terapija sa hranom, i zašto mi to dijete treba?

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tweetova od roditelja ove nedelje