Najatraktivnije ime bebe svih vremena je Linda ?! | BA.burnbrightlove.com

Najatraktivnije ime bebe svih vremena je Linda ?!

Najatraktivnije ime bebe svih vremena je Linda ?!

Svi znamo popularbaby imena dobiti dovoljno vremena u centru pažnje i istaknuti plasman u ime beba knjiga svake godine. Ali šta je sa trendynames? Navodno, oni nisu uopće ista stvar - kao i svi po imenu Linda (uključujući i aktivista Linda Sarsour, gore) tek sada uči, vjerovatno s pomiješana osjećanja.

Prema BuzzFeed, Biotehnolog David Taylor koristi podatke iz socijalne sigurnosti databaseto pogledate imena koja super-vrhunac popularnosti, a zatim naknadno isparila brzo. Da, "popularna" imena imaju dugotrajnost tokom vremena, opet i opet se pojavljuju u bazi podataka, dok je "u trendu", oni dobiti ludi popularne ludo brzo i onda. Flop. Je jedno ime koje se isticao za letenje preblizu suncu samo da bi se spalio? Linda. Prema nalazima Taylor, u jednom trenutku, 5,5 posto sve djevojčice u SAD-u su po imenu Linda. A s obzirom na mnoštvo ime izbora tamo, 5,5 posto je dosta.

Baby Girl imena sa velikim Značenja Ona može biti ponosna

Taylor ukazuje na činjenicu da je 1955. Godine, pjevač Jack Lawrence objavio pjesmu pod nazivom "Linda" koji je pogodio top lista. Mentalno Flossreports Lawrence napisao pjesmu specijalno za Linda Eastman, kći njegovog advokata, koji će kasnije ići na bilo Paul McCartney je prva žena. Zahvaljujući hit, ime Linda dobio ogroman bump kratkoročnih popularnosti. Ali ono što označava kao najprestižnije je to njen pad u popularnosti je bio isto toliko iznenada. Nakon '55, ime je pao u nemilost.

Ove Pretty Girl imena su i Super-Romantic & Original

Neki od ostalih kratkotrajne ime trendova Taylor otkrio kroz njegovu data mining uključuju Shirley, koja vrhunac u kasnim 1930-ih; Debra, koji je svom vrhuncu u 50-ih; i Ashley, koji je postao prvi čovjek u sredinom 1980-ih. Ali ta imena proveo malo više vremena raste i pada u popularnosti, pa Linda je definitivno neupitna pobjednik kada je riječ o pomodnosti.

Podaci Taylor podržavaju zaključke da generalno, imena dječak nemaju toliko toka u popularnosti kao imena djevojka. "Zaista postoje samo dva imena momaka koje bi se uzeti u obzir oštar vrh [Jason i Dewey]", napisao je Taylor. "Ostala tri su imena predsjednika 'ili, u slučaju Dewey, a to je heroj Španjolski-američki rat." On također spominje da je bilo informacija prikupljenih pomoću podataka prije 1936 treba uzeti olako, jer je Uprava za socijalnu sigurnost nije izdao društveno brojevi sigurnosti pre toga.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Kim Kardašian zapad govori o gubitku embriona i izboru surogatnosti

Post Roditeljstvo

Mama je Lenjiv nad njenim sinovima prekomjerne tzv

Post Roditeljstvo

Švedska pozdravlja potpuno novu kraljevsku bebu - ali je to princ ili princeza?

Post Roditeljstvo

Crni petak igračka se bavi vašoj deci neće želeti da propustite

Post Roditeljstvo

Dijana rosss grandkids su bile prave zvezde AMA

Post Roditeljstvo

Za stepenice, majčin dan može biti bolan podsetnik da nisi prava mama

Post Roditeljstvo

Da li vaše dete igra muzički instrument?

Post Roditeljstvo

Kristen bell i Dax shepard i dalje su čuveni roditelji i ljudska bića

Post Roditeljstvo

Porodica stvara blokbuster video prodavnicu u svom domu za autističnog sina

Post Roditeljstvo

Okruga Florida zabranjuje domaći zadatak, i roditelji gladuju

Post Roditeljstvo

Tajne tekstova za teens: otkrivena!

Post Roditeljstvo

9 načina da vaše dete voli muzeje