Molim vas, nema sveća: praznični pokloni stvarno žele vaseg deteta | BA.burnbrightlove.com

Molim vas, nema sveća: praznični pokloni stvarno žele vaseg deteta

Molim vas, nema sveća: praznični pokloni stvarno žele vaseg deteta

Početkom novembra je obično kada pokrenete pitanja: Moji prijatelji želim da znam šta je to što mi nastavnici stvarno želim da se za praznike. Pa, za jednu stvar, neka ovo bude PSA da ti roditelji koji mislite da imate> da se učitelj vašeg djeteta odmor poklon da ti pokažem zahvalnost: Ne, ne.

U stvari, većina nastavnika kažu da je njihov omiljeni "poklone" su kartice i bilješke koje primaju od studenata. Znam da sam stalno folder tih i pogledati ih kad imam loš dan - i oni su trajala duže od bilo čega drugog sam dobio od učenika i njihovih obitelji, jer su zaista pokazati ljubav.

To je rekao, moje kolege i ja smo također veliki ljubitelji poklon kartica koje primaju. Znam; ovo izgleda bezlično. Ali jedan od načina da ga personalizirati je da vidim da li se može saznati nešto o posebnim interesima nastavnika ili omiljeni predmet. Margaret, elementarna učitelj, volio ABC poklon kartica je dobila jer je bila toliko uzbuđena zbog mogućnosti da se ponovo piti pivo nakon poroda. Bernie, također učitelj srednje škole, kaže da cijeni kad se deca zapravo primijetiti njegovu ljubav stripa. Cynthia, profesor u srednjoj školi, kaže jedan od svojih omiljenih poklona ikad bio karte za bejzbol utakmicu, njen omiljeni sport.

Možda želite da vidim da li vaša škola ili PTA već radi nešto poput najdražih Stvari za nastavnike - kao što je ovaj jedan od Preskoči na My Lou - da pomogne ukloniti neke od nagađanja. Ali, ako ne, ima dosta nastavnika odobrio prijedloge za stavke stvarnih poklon tamo - pogledajte samo našu listu omiljenih ispod. Ali, još jednom: Target, Starbucks i Amazon kartice su uvijek dobrodošli previše. Hint, hint.

Biti Montessori nastavnika Made Me odlučiti da ne Raise My Kid That Way

Sphere led kalupe, $ 16.99 za set od dva na Amazonu

Jazz se uobičajeno aparat za kavu / čaj ponudu sa ovim spektakularnim šalica (dostupan u 16-unci). Ako se stvarno osjećaju ljubavi, dodajte posebnu verziju željenog pića nastavnika - kao Wicked Dark Sumatra Coffeeor organska krema Earl Grey crni čaj. Vjeruj mi: Većina nastavnika u velikoj mjeri ovisi o njihovom kofeina. Rose Gold Zojirushi nehrđajućeg šalica (12 unci), $ 24.75 na Amazonu

Kada je vrijeme angažovati Tutor?

Pravo pero ne može učiniti sve što ocjenjivanja gosomuch brže. Ne znam šta je magija, ali to je istina ipak - zabava olovke su visoko prestižnu među nastavnicima.

Staedtler 36 komada marker set, $ 19.20 na Amazonu

Planiranje lekcija nikad ne prestaje, a najbolje ideje uvijek napasti kada pranje posuđa, pod tušem, na bazenu - u osnovi bilo gdje imate ni na koji način pisanja ih. Do sada, to je.

Aqua Napomene vodootporan pad, $ 7.70 na Amazonu

Većina nastavnika se slažu da bilo učionici zalihe su obično zaliha su dobrodošli i praktične poklone, ali ja bih rekao da posebno uključuje lijepo, prirodno za dezinfekciju ruku djecu i nastavnike će koristiti (ili da nastavnici mogli samo nastavi ostavi na stolu za sebe). A ako ste stvarno osjećaj promišljenih, dodati okvir ili dva tkiva. Hladne sezone je teško svima.

Za dezinfekciju ruku snop, $ 5.95 svaki na Honest

Najslađi Povoljno čarapa Stuffers za djecu

Moji prijatelji koji su engleski učitelji - naravno - kažu da vole kada su studenti dati kopiju svoje omiljene knjige da doprinesu biblioteku u učionici. Bonus: Uvek je lepo imati naslove već znate su student-odobren.

Kornjače All the Way Down (tvrdi uvez), $ 11.99 na Barnes & Noble

Poseban memento za Hanuku, Božić ili neki drugi praznik je promišljen način dodavanja ljepote porodici proslavi svoj omiljeni edukatora. Podalje od jabuka u obliku i "# 1 Teacher" -emblazoned stvari, iako - to je lijepo da priznaju da nastavnici imaju dobro zaokružen život izvan učionice.

Veliki živa stakla urezan ukras, $ 16.50 u Pottery Barn

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Jedna U.K. mama govori o mastitisu

Post Roditeljstvo

Kako pomoći vašem djetetu kroz pad srednjoj školi

Post Roditeljstvo

Kako zaštititi mentalno zdravlje vašeg deteta u toku školovanja

Post Roditeljstvo

Jade i sunđer Bachelor u raju očekuju prvu bebu

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tweetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Ova mama se žalila na Facebook-u - spasila joj je nerođenu bebu

Post Roditeljstvo

Vrh imena beba od strane države su sve iste

Post Roditeljstvo

Tata o ocu John, neće biti previše strog kada luna počne da se zabavlja

Post Roditeljstvo

Bebi u raju: očekuju Carly Waddell i Evan bas

Post Roditeljstvo

Mama je Lenjiv nad njenim sinovima prekomjerne tzv

Post Roditeljstvo

Moje dete je opsednuto rečima

Post Roditeljstvo

Kućna pravila za maminu ćerku pišu na internetu