Mark Wahlberg je vrhunac tata sada kada se njegova ćerka zabavlja | BA.burnbrightlove.com

Mark Wahlberg je vrhunac tata sada kada se njegova ćerka zabavlja

Mark Wahlberg je vrhunac tata sada kada se njegova ćerka zabavlja

Hollywood vodeći čovjek Mark Wahlberg ne mogu shvatiti, ali on baca zastrašujuće figura. Krivi oni široka ramena i isklesanim mišiće, ali on baš i nije. Huggable. On može odbiti tu tvrdnju, ali Beau njegove kćeri bi nas vjerojatno podržati ovde. U nedavnom posjetu Live with Kelly i Ryan, Wahlberg je objasnio da je njegova 14-godišnja kćerka je počela dating - i dečki nisu baš zagrijavanje dragim starim tata.

Peoplereports da najstarija kćerka Wahlberg je, Ella Rae, donio kući boyfriendonce, ali jadnik Mora da se bojažljivi, jer Wahlberg kaže da ga nikada vidio. (Navodno BF mama pojavila na toj večeri previše, jer ko ne bi odbio neke face-vremena sa Marky Mark?)

"Bila je to jedna od onih stvari u kojima sam bio kao," Oh, taj momak je jako lijepo ", a sada je više nije oko - Ne znam što se dogodilo", rekao je Wahlberg. "Ali ja nisam pokušavao da ga zastraši. To nije imalo nikakve veze sa mnom. Mislim da je odnos jednostavno nije išlo, i nekako sam se krivila."

Zašto Mark Wahlberg kaže da nikada neće ReviveBoogie Noći

Wahlberg tvrdi da nije imao nikakve veze sa silaznoj putanji Ella Rae odnos, ali mislim, ne bih yoube uplašila po datum tata ako je imao da zastrašuje prisutnost, hrabrost i Boston naglasak? Wahlberg glumio neznanje sa Ripa i Seacrest, ali gledatelji se sumnja da je imao ruku brzo povlačenje klinac.

Ella Rae je možda-dating život je dobio dosta spominje u zadnje vrijeme. Prema Entertainment Tonight, Wahlberg je rekla da je komunicirao sa svojom Costar Will Ferrell sin Magnus (Ferrell glumi sa Wahlberg u tatinom Home 2). Može li biti novih odnosa u razvoju među okot komedija kraljeva?

"Takve stvari se dešavaju. Dokle god ja znam ko su, odakle dolaze, i znaju njihovi roditelji, u ovom slučaju, naravno, ja znam mnogo", rekao je u usponu prijateljstvo između Ella Rae i Magnus Wahlberg. "Dakle, ja sam dobro. Znam da Will i [njegova supruga] Viv [Paulin], i oni su vrlo, vrlo lijepo i oni podizanje vrlo mlada, dobro momci. Dakle, on je sve dobro."

Naravno, ovo bi mogao biti samo trik da se osramoti Wahlberg deca - ili djecu Ferrell je što se toga tiče. U prošlosti, Wahlberg je priznao da uživa u tome što on može učiniti svoje kćeri rumenila. Poznati ili ne, postoje neke stvari tate jednostavno ne može pomoći radi.

10 stvari koje niste znali o Mark Wahlberg

Tagged u

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Može li djed i djedići zapravo učiniti više štete nego dobra?

Post Roditeljstvo

Ne proizvodi dovoljno mleka? pogledajte ove potencijalne razloge

Post Roditeljstvo

9 pitanja nikad ne postavljaju novu mamu

Post Roditeljstvo

Ova majka se trudila da poremeti hranu tokom trudnoće

Post Roditeljstvo

Ja podižem svoju bijelu decu da se suprotstavim rasizmu svakog dana

Post Roditeljstvo

Izbor IVF-a mi je pomogao da se uskladim sa starenjem

Post Roditeljstvo

Šta uraditi kada vaše dijete odbaci prijatelj

Post Roditeljstvo

Dječije knjige koje podučavaju raznolikost su važnije nego ikad

Post Roditeljstvo

Katherine heigl ima dečaka i spremni smo da budemo srećni za nju

Post Roditeljstvo

Ostavite Chrissy teigen - a ostali mi mame - već sami

Post Roditeljstvo

Da li mogu učiniti bilo šta da sprečim da moj 17-godišnjak ima seks?

Post Roditeljstvo

Oblačenje Ivanka: liberalna mamina dilema